Linkurile imaginilor au murit
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Linkurile imaginilor au murit
Salutare.
In urma cu ceva timp, adica pe la sfarsitul lunii Martie, am folosit si eu aceasta tema pt forum.
Tema era construita si din imagini, nu doar culori, imagini care au fost incarcate pe photobucket. Acum, linkul acestor imagini a ''murit'', a expirat, nu stiu cum sa spun, ideea e ca atunci cand accesezi acel link sa vezi imaginea, imaginea nu mai apare.
Si uite asa, s-a stricat designul la forum, iar forumul arata cam asa.
Acum, cum mai pot eu sa recuperez acele imagini si sa le incarc in alt loc, iar apoi pe forum? Dupa cum vedeti, la fel s-a intamplat si cu tema originala.
Cum sa recuperez imaginile pierdute? Mai este posibil?
In urma cu ceva timp, adica pe la sfarsitul lunii Martie, am folosit si eu aceasta tema pt forum.
Tema era construita si din imagini, nu doar culori, imagini care au fost incarcate pe photobucket. Acum, linkul acestor imagini a ''murit'', a expirat, nu stiu cum sa spun, ideea e ca atunci cand accesezi acel link sa vezi imaginea, imaginea nu mai apare.
Si uite asa, s-a stricat designul la forum, iar forumul arata cam asa.
Acum, cum mai pot eu sa recuperez acele imagini si sa le incarc in alt loc, iar apoi pe forum? Dupa cum vedeti, la fel s-a intamplat si cu tema originala.
Cum sa recuperez imaginile pierdute? Mai este posibil?
Re: Linkurile imaginilor au murit
Trebuia sa va fi salvat tema in PC imediat dupa instalarea ei pe forum. Alta modalitate in afara de a contacta autorul temei nu exista.
Topic inchis.
Topic inchis.
Subiecte similare
» De ce au murit forumurile de Roleplay?
» Cum fac sa aliniez Linkurile la widget?
» cum fac sa nu imi mai fie linkurile subliniate
» De ce nu vad userii imaginile de pe forum?
» Cum pot apropia linkurile din meniu
» Cum fac sa aliniez Linkurile la widget?
» cum fac sa nu imi mai fie linkurile subliniate
» De ce nu vad userii imaginile de pe forum?
» Cum pot apropia linkurile din meniu
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum