cum se face cand dai click pe AICI sa te redirectioneze
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
cum se face cand dai click pe AICI sa te redirectioneze
salut....stiu ca mai sunt topicuri de acest gen dar .. nu am gasit deci... cum pun ceva de genu CLICK AICI si cand dai sa se duca la o anumita pagina ??
Ultima editare efectuata de catre balamucy in Lun Iul 26, 2010 3:37 pm, editata de 1 ori
Re: cum se face cand dai click pe AICI sa te redirectioneze
Deoarece titlul tau nu este explicit si de aceea nu ajuta la gasirea subiectului folosind optiunea de "Cautare" nu iti voi raspunde (si nici un alt membru) pana cand nu iti schimbimi titlul subiectului intr-unul mai explicit, legat de problema ta.
Ultima editare efectuata de catre Wisdom in Lun Iul 26, 2010 3:50 pm, editata de 1 ori
Vizitato- Vizitator
daca vrei sa primesti un raspuns editeaza titlu
blackangel7300 a scris:daca vrei sa primesti un raspuns editeaza titlu
blackangel7300, acelasi lucru i-am spus si eu, te rog sa nu mai postezi doar de dragul de a posta...
Vizitato- Vizitator
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» cum fac ca atunci cand dai click pe o imagine sa te redirectioneze spre un anumit link
» Cum fac Cand dau click pe titlul categoriei sa ma redirectioneze automat spre un link
» Cand dau click pe o categorie se restrange
» Redirectionare cand se da click pe banner
» cum fac sa le apara register cand da click pe forum?
» Cum fac Cand dau click pe titlul categoriei sa ma redirectioneze automat spre un link
» Cand dau click pe o categorie se restrange
» Redirectionare cand se da click pe banner
» cum fac sa le apara register cand da click pe forum?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum