Este legal sa pun download de filme, muzica, video, etc. pe forum?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Este legal sa pun download de filme, muzica, video, etc. pe forum?
Buna doresc sami fac un forum si acolo as dori sa pun download filme muzica etc sa fac ceva frumos pun actorii interpreti tot am voie ?
PS : Nu voi pune filme XXX
PS : Nu voi pune filme XXX
Ultima editare efectuata de catre rMk;X in Dum Iul 18, 2010 11:47 am, editata de 1 ori
Re: Este legal sa pun download de filme, muzica, video, etc. pe forum?
Sorry, acum am vazut ca are titlu neexplicit.
Am sters.
Am sters.
Linkurile de Download sunt interzise pe ForumGratuit , Filme , Muzica , Animeuri , Jocuri ... Etc . Sunt permise doar programe Free care pot fi gasite si pe internet gen Nero ; Winamp ; Mozila Install si multe altele .
Sper ca v-am lamurit in legatura cu problema dumneavoastra .
Sper ca v-am lamurit in legatura cu problema dumneavoastra .
De asemenea poti pune jocuri, filme, muzica atata timp cat poti dovedi ca sunt ale tale
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
Cum adica ca sunt creeate de mine sau uploadate de mine ?
DEASEMENEA EU PUN SURSA IN TOT DEAUNA !
DEASEMENEA EU PUN SURSA IN TOT DEAUNA !
Creeat de tine inseamna ca ai facut tu un joc, sau ai compus o melodie, etc....iar uploadat inseamna ca ai incarcat un fisier pe un anumit site. Uploadul este interzis. Daca vrei sa pui programe free te dai linkul de la siteul originar (ex: mozilla de la mozilla.com, winamp de la winamp.com nu de la alte siteuri)
Zack.- Membru onorific
poi si la filme pun sursa ex adresatorrent la muzica adresamuzica etc asa e legal ?
nu ma nu e legal, torrentele sunt ilegale....cat timp iei un film de pe un site si nu-l cumperi asta se numeste FURT, asa ca nu ai voie
Zack.- Membru onorific
rMk;X, te rog sa nu mai scrii cu caps lock, da senzatia ca tipi
Atata timp cat nu ai acte care dovedesc faptul ca ai permsiunea de a distribui filmul x sau jocul y etc. este ilegal sa le distribui de capul tau chiar daca lasi sursa, risti ca forumul tau sa fie sters de online guardian
Rezolvat ?
Atata timp cat nu ai acte care dovedesc faptul ca ai permsiunea de a distribui filmul x sau jocul y etc. este ilegal sa le distribui de capul tau chiar daca lasi sursa, risti ca forumul tau sa fie sters de online guardian
Rezolvat ?
Vizitato- Vizitator
Pentru mai multe detalii va rog sa cititi Conditiile Generale
Topic inchis.
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» cum aflu daca forumul meu este inregula din punc de vedere legal
» Am voie, ca la un forum de muzica, si sa fie hip-hop, si sa pun muzica cu injuraturi ?
» filme pe forum
» Forum filme . Se merita ?
» FORUM cu muzica piratata
» Am voie, ca la un forum de muzica, si sa fie hip-hop, si sa pun muzica cu injuraturi ?
» filme pe forum
» Forum filme . Se merita ?
» FORUM cu muzica piratata
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum