Cum pot face grupurile invizibile dar membri inscrisi sa pastreze culoarea grupului?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum pot face grupurile invizibile dar membri inscrisi sa pastreze culoarea grupului?
Am facut niste grupuri iar fiecare grup are o culoare diferita. Cum pot face grupurile invizibile fara sa dispara si culoarea numelui membrulor?
Vizitato- Vizitator
Re: Cum pot face grupurile invizibile dar membri inscrisi sa pastreze culoarea grupului?
Cu placere
Topic rezolvat=>Inchis.
Topic rezolvat=>Inchis.
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Moderatorul Grupului
» culoarea la membri
» Acceptarea membrilor noi inscrisi
» Text-ul de la informatiile personale ale unui user se vad in culoarea negru chiar daca in panoul de administrare am culoarea alb
» Culoarea fundalului din cod este lafel ca si culoarea textului
» culoarea la membri
» Acceptarea membrilor noi inscrisi
» Text-ul de la informatiile personale ale unui user se vad in culoarea negru chiar daca in panoul de administrare am culoarea alb
» Culoarea fundalului din cod este lafel ca si culoarea textului
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum