+Nu am primit credite de la donatie.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme credite si domenii personalizate
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
+Nu am primit credite de la donatie.
Am activat link-ul pentru a putea face donatie si membrii forumului ... dar problema este ca nu am primit credite , desii ei au trimes SMS , au primit codul ...l-au trimes ,dar nu am primit nici un credit pentru forum. Ce trebuie sa fac pentru a afla de ce nu am primit credite? Multumesc.
Re: +Nu am primit credite de la donatie.
pf..asa am facut si eu acum vro 2-3 ani am trimis si nu mi-a venit nici un mesaj si banii mi-au luat dar m-am lasat pagubas
S-au mai intamplat astfel de cazuri. V-as ruga sa trimiteti prin PM catre Luky dovada ca ati trimis sms-ul si el va inainta mai departe problema dvs. Eu l-am sesizat de aceasta problema si cand va intra va va raspunde.
Topic mutat in sectiunea corespunzatoare.
Vizitato- Vizitator
Kegan a scris:S-au mai intamplat astfel de cazuri. V-as ruga sa trimiteti prin PM catre Luky dovada ca ati trimis sms-ul si el va inainta mai departe problema dvs. Eu l-am sesizat de aceasta problema si cand va intra va va raspunde.
Ce dovada ca nu eu am trimes ..... membrii forumului m-au intrebat daca am primit credite pentru ca au trimes SMS , a primit codul prin SMS inapoi dupa care au introdus codul obtinut la telefon si au dat clik pe Valideaza.
Totusi v-am ruga sa ii trimiteti un pm lui Luky cu mai multe detalii despre problema.El va inainta mai departe pentru rezolvarea problemei
Vizitato- Vizitator
Degeaba .......nici pana acum nu am primit creditele .......o alta teapa din multe altele ........
Am si aceasta problema astazi a donat un user de-al meu, a dat mesaj i-a trimis codul l-a bagat si dupa ce a dat valideaza l-a bagat in pagina cu forumgratuit... dar eu nu am primit niciun credit
Solicitati dovada de la membrii forumului care spun ca au donat. V-ati gindit vreodata ca ei pot spune ca au donat fara sa o si faca? Fara o astfel de dovada nu puteti acuza forumgratuit in nici un fel.
Aceasta este singura posibilitate de a rezolva astfel de situatii.
Inchis.
Aceasta este singura posibilitate de a rezolva astfel de situatii.
Inchis.
Subiecte similare
» Link pentru contributie/donatie credite
» efectuare donatie
» Donatie de puncte
» 1 Abuz primit din prostie.
» De ce am primit acele 2 avertismente?
» efectuare donatie
» Donatie de puncte
» 1 Abuz primit din prostie.
» De ce am primit acele 2 avertismente?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme credite si domenii personalizate
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum