Cum atragi oameni catre forumul tau?
Pagina 8 din 10 • Distribuiţi
Pagina 8 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Cum atragi oameni catre forumul tau?
Rezumarea primului mesaj :
Salutare tuturor!
Stiu ca pare un pic ciudat sa vin cu un asmenea topic, insa sunt la inceput si as avea nevoie de niste sfaturi.
Am creat de curand un forum. Are o tema mai speciala, adica nu se adreseaza unei largi categorii. L-am gandit bine inainte, si l-am structurat cat mai bine posibil (desi are un design cam simplist). Am explicat apoi prin anunturi pe forum ce si cum despre el.
Ca promovare l-am inscris aici, pe diferite deirectoare web, apoi am intrat si intr-un sistem de link exchange, ba chiar l-am pus si pe blogul meu. Insa, desi se inregistreaza vizitatori, nimeni nu se inscrie. Decrierea este destul de explicita, incat cine ar vrea sa dea click pe un link catre el, ar fi interesat de tema lui. E adevarat ca are doar 3-4 zile, insa eu, in naivitatea mea, ma asteptam sa se inscrie totusi cineva si sa posteze macar o persoana.
Am citit pe aici pe forum sfaturi despre promovare, insa la mine nu merge pana acum. Iar prietenii; nu sunt interesati de subiect, deci e exclus ca ei sa vina.
As dori de la voi niste sfturi, cum ar fi mai bine. Voi cum ati facut cand ati inceput un forum? Si cum au venit la voi primii utilizatori? In cat timp ati reusit sa adunati un numar bunicel?
Am pus o gramada de intrebari, sper sa nu ma considerati "prostuta", dar chiar sunt la inceput.
Astept raspunsurile voastre si multumesc de pe acum celor care imi vor spune cate ceva.
Salutare tuturor!
Stiu ca pare un pic ciudat sa vin cu un asmenea topic, insa sunt la inceput si as avea nevoie de niste sfaturi.
Am creat de curand un forum. Are o tema mai speciala, adica nu se adreseaza unei largi categorii. L-am gandit bine inainte, si l-am structurat cat mai bine posibil (desi are un design cam simplist). Am explicat apoi prin anunturi pe forum ce si cum despre el.
Ca promovare l-am inscris aici, pe diferite deirectoare web, apoi am intrat si intr-un sistem de link exchange, ba chiar l-am pus si pe blogul meu. Insa, desi se inregistreaza vizitatori, nimeni nu se inscrie. Decrierea este destul de explicita, incat cine ar vrea sa dea click pe un link catre el, ar fi interesat de tema lui. E adevarat ca are doar 3-4 zile, insa eu, in naivitatea mea, ma asteptam sa se inscrie totusi cineva si sa posteze macar o persoana.
Am citit pe aici pe forum sfaturi despre promovare, insa la mine nu merge pana acum. Iar prietenii; nu sunt interesati de subiect, deci e exclus ca ei sa vina.
As dori de la voi niste sfturi, cum ar fi mai bine. Voi cum ati facut cand ati inceput un forum? Si cum au venit la voi primii utilizatori? In cat timp ati reusit sa adunati un numar bunicel?
Am pus o gramada de intrebari, sper sa nu ma considerati "prostuta", dar chiar sunt la inceput.
Astept raspunsurile voastre si multumesc de pe acum celor care imi vor spune cate ceva.
Re: Cum atragi oameni catre forumul tau?
Continutul bun e pe primul loc, apoi vine aspectul, paginile de socialezare si parteneriatele.
Asta e parerea mea.
Asta e parerea mea.
Pagnel- Membru Forumgratuit
Localizare : Ramnicu Valcea
Data înscrierii : 08/11/2011
Mulțumiri : 0
Dupa mine, pe primul loc este continutul forumului Pe urmatoarele locuri s-ar afla: paginile de socializare si aspectul.
Poti sa ai cel mai frumos aspect, dar nici un subiect interesant, degeaba, dar daca ai un cuntinut perfect ai si activitate.
pe forum-ul meu sters Vizitele au inceput sa creacs prin afilierea serveului sters ! e full mai meereu !si reclame pe server forum-uri..
ndyc3, ati primit warn pentru spam. Va rog sa nu mai postati linkuri externe fara acordul unui membru al staff-ului.
Multumesc pentru intelegere!
Multumesc pentru intelegere!
Vizitato- Vizitator
În acest moment nu mai deţin nici un forum.
Când am să imi creez unul o să folosesc diverse modalitaţi ,dar cel mai mult depinde pe ce o sa mă axez : Gaming,Suport,Discuţii ,etc.
Nu prea îmi promovez forumurile prin reclamă pe alte siteuri .
Un lucru important este acela de a pune Termenii Cheie cum trebuie ,după aceea îmi voi promova puţin forumul ,pe ForumGratuit într-un topic ,în rest am să il pun doar in profil .
Tutorialele sunt un lucru foarte important pe orice forum,pe toate forumurile pe care am navigat ,am găsit cel puţin o secţiune legată de tutoriale şi asta te face să doreşti să ajuţi acel forum.
După toată munca aceasta este important şi aspectul forumului,dacă îmi place o temă de pe HitSkin am să o pun şi am să o editez ,pastrând autorul temei dacă are .
Acuma este important stafful ,dacă stafful este de treabă şi ajuta membrii ,este foarte ok ,dacă stafful este rau cu membrii ,este grav ,trebuie să aveţi grija foarte mare cu stafful .
Cam aşa îmi populez eu forumurile şi tot aşa îmi construiesc forumurile.
Când am să imi creez unul o să folosesc diverse modalitaţi ,dar cel mai mult depinde pe ce o sa mă axez : Gaming,Suport,Discuţii ,etc.
Nu prea îmi promovez forumurile prin reclamă pe alte siteuri .
Un lucru important este acela de a pune Termenii Cheie cum trebuie ,după aceea îmi voi promova puţin forumul ,pe ForumGratuit într-un topic ,în rest am să il pun doar in profil .
Tutorialele sunt un lucru foarte important pe orice forum,pe toate forumurile pe care am navigat ,am găsit cel puţin o secţiune legată de tutoriale şi asta te face să doreşti să ajuţi acel forum.
După toată munca aceasta este important şi aspectul forumului,dacă îmi place o temă de pe HitSkin am să o pun şi am să o editez ,pastrând autorul temei dacă are .
Acuma este important stafful ,dacă stafful este de treabă şi ajuta membrii ,este foarte ok ,dacă stafful este rau cu membrii ,este grav ,trebuie să aveţi grija foarte mare cu stafful .
Cam aşa îmi populez eu forumurile şi tot aşa îmi construiesc forumurile.
1.Parteneriate.
2.Promovarea forumului pe Top66 si pe alte site-uri de genul.
3.Messenger.
4.Prieteni& Familie.
5.Reclama pe diferite chaturi.
6.Am facut un tricou pe care scrie adresa mea de forum )
7.Motoarele de cautare.
8.Facebook si alte retele de socializare.
9.Continut , design si multe altele originale si lucrate.
Cam atat.
2.Promovarea forumului pe Top66 si pe alte site-uri de genul.
3.Messenger.
4.Prieteni& Familie.
5.Reclama pe diferite chaturi.
6.Am facut un tricou pe care scrie adresa mea de forum )
7.Motoarele de cautare.
8.Facebook si alte retele de socializare.
9.Continut , design si multe altele originale si lucrate.
Cam atat.
Eu folosesc metoda veche,cea de a face reclama pe Messenger/facebook,MSN şi alte reţele de socializare.Iar conţinutul incerc să il fac cat mai original.
Dupa mine cel mai important lucru este aspectul, degeaba ai continut original daca nu ai o tema originala care sa atraga lumea si eventual sa se inregistreze.
In caz ca o sa-mi fac un forum o sa-l promovez aici pe forumgratuit, nu o sa dau mass-uri pe messenger, reclama pe facebook sau alte metode, timpul le rezolva pe toate.
In caz ca o sa-mi fac un forum o sa-l promovez aici pe forumgratuit, nu o sa dau mass-uri pe messenger, reclama pe facebook sau alte metode, timpul le rezolva pe toate.
Adi.- Membru onorific
Localizare : Forumgratuit
Data înscrierii : 01/08/2012
Mulțumiri : 30
Cu multa originalitate. M-am documentat mult in aceasta privinta si am aflat ca nu designul este lafel de important pe cat este nisa adoptata. Desigur, cu exceptiile de rigoare.
Max777- Membru Forumgratuit
Varsta : 27
Localizare : Romania
Data înscrierii : 24/09/2012
Mulțumiri : 0
După cum au spus şi alţi useri, în primul rând trebuie să aşteptaţi, deoarece niciun forum nu e populat în primele săptămâni!
Trebuie să-l adăugaţi la motoarele de căutare(pe forumul meu va mai dura vreo două săptămâni până când va fi uşor de găsit, deci nu vă panicaţi). Şi tag-urile sunt binevenite.
Cât despre promovarea prin reţele sociale, nu se poate spune că e o idee rea. Dacă vă cunoaşteţi prietenii de pe liste, atunci ar trebui să ştiţi care din ei sunt interesaţi de subiectul forumului vostru, iar pe aceştia ar trebui să-i invitaţi.
Nu în ultimul rând, lăsaţi conţinutul forumului vostru vizibil şi pentru vizitatori, altfel riscaţi să nu aveţi membri.
Succes!
Trebuie să-l adăugaţi la motoarele de căutare(pe forumul meu va mai dura vreo două săptămâni până când va fi uşor de găsit, deci nu vă panicaţi). Şi tag-urile sunt binevenite.
Cât despre promovarea prin reţele sociale, nu se poate spune că e o idee rea. Dacă vă cunoaşteţi prietenii de pe liste, atunci ar trebui să ştiţi care din ei sunt interesaţi de subiectul forumului vostru, iar pe aceştia ar trebui să-i invitaţi.
Nu în ultimul rând, lăsaţi conţinutul forumului vostru vizibil şi pentru vizitatori, altfel riscaţi să nu aveţi membri.
Succes!
Pagina 8 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Subiecte similare
» Mi s-a sters forumul de catre onlineguardian
» Punere Semnatura pe forum de suport catre Forumul tau
» [CNAME]Redirecţionare domeniu extern către forumul dvs. Forumgratuit
» Recuperarea unui forum sters de catre un administrator al forumul- titlu modificat nick
» Script detector cati oameni sunt online
» Punere Semnatura pe forum de suport catre Forumul tau
» [CNAME]Redirecţionare domeniu extern către forumul dvs. Forumgratuit
» Recuperarea unui forum sters de catre un administrator al forumul- titlu modificat nick
» Script detector cati oameni sunt online
Pagina 8 din 10
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum