Nu apar toti userii care sint on line
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Nu apar toti userii care sint on line
De cateva zile nu-mi mai apar, pe prima pagina, userii care sunt on line. De fapt imi apar doar o parte din cei care sunt on line, uneori aratand ca nu exista nimeni conectat. Ce este mai ciudat e ca nu-mi apar nici in pagina administratorului. La fiecare refresh pe care il dau, tot alta situatie a userilor on line imi arata, de regula reducand din ei.
Va rog mult sa ma ajutati sa rezolv problema.
Titlu editat
Va rog mult sa ma ajutati sa rezolv problema.
Titlu editat
Re: Nu apar toti userii care sint on line
Daca forumul este cel din profil, va anunt ca la mine se observa totul in regula. Apar utilizatorii conectati. Am facut incercarea cu 2 browsere si totul e ok.
Uldora, nu este vorba despre afisare, ci despre corectitudinea datelor afisate. De afisat sunt afisate statisticile si legenda. Si cel putin mie, mi se afiseaza corect si informatia de acolo.
Buna seara.
Sunt momente cand am 6-7 useri conectati sau mai multi ,iar pe prima pagina la "Utilizatori conectati" ,imi arata "niciunul",iar in PA la cine este conectat ,ma arata doar pe mine ca utilizator conectat.
Se pare ca in seara asta sa se fi rezolvat problema,deja imi arata cativa membri conectati.
Va rog sa ma scuzati ptr deranj.
Sunt momente cand am 6-7 useri conectati sau mai multi ,iar pe prima pagina la "Utilizatori conectati" ,imi arata "niciunul",iar in PA la cine este conectat ,ma arata doar pe mine ca utilizator conectat.
Se pare ca in seara asta sa se fi rezolvat problema,deja imi arata cativa membri conectati.
Va rog sa ma scuzati ptr deranj.
Nu este niciun deranj. Sa inteleg ca problema s-a rezolvat? Pot inchide topic-ul?
Am rezolvat problema
In PA-utilizatori grupuri,optiunile utilizatorilor-timpul in minute dupa care membrul este considerat"neconectat" -era setat la 5 minute-
Am schimbat la 59 minute.
Imi cer scuze ptr deranj.
In PA-utilizatori grupuri,optiunile utilizatorilor-timpul in minute dupa care membrul este considerat"neconectat" -era setat la 5 minute-
Am schimbat la 59 minute.
Imi cer scuze ptr deranj.
Da am rezolvat problema ,puteti inchide topicul,va multumesc.
sebi70 ai facut dublu-post. Trebuia sa dai Edit .
sebi70: Vă reamintesc că mesajele duble nu sunt acceptate decât dacă a trecut o perioada de 24 de ore de la ultimul mesaj (folosiți butonul edit).
Madutzza: Nu mai moderaţi alţi membri, acest lucru este rezervat numai pentru staff.
Mulţumesc pentru înţelegere!
Topic rezolvat => Inchis.
Madutzza: Nu mai moderaţi alţi membri, acest lucru este rezervat numai pentru staff.
Mulţumesc pentru înţelegere!
Topic rezolvat => Inchis.
Subiecte similare
» Topic informativ !
» Userii mei nu vad chat-ul
» Toate subiectele sint in aceeasi categorie
» o line ce desparte campurile din profil
» setarea distantei dintre randuri (line spacing)
» Userii mei nu vad chat-ul
» Toate subiectele sint in aceeasi categorie
» o line ce desparte campurile din profil
» setarea distantei dintre randuri (line spacing)
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum