As putea face ascuns un widget personalizat?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
As putea face ascuns un widget personalizat?
Buna ziua. Intreb si eu se poate face ascuns un "Widget personalizat" sa-l vad doar eu ca (admin) nu si ceilalti membri? Multumesc si sper sa nu fi gresit cu nimic doar intrebam. Este vorba de un Widget personalizat care ami arata traficul de zi cu zi cati si de unde a fost vizitat forumul meu.As dori sa stiu daca pot sa vad doar eu treaba asta nu si ceilalti membri.Multumesc inca odata.
Ultima editare efectuata de catre proel_mix in Mar Mar 30, 2010 4:11 pm, editata de 1 ori
Re: As putea face ascuns un widget personalizat?
Te-as ruga sa iti editezi mesajul pe acet forum nu se folosesc cuvinte precum : "lol", "k" , "nimik" si asa mai departe...cat despre widget nu stiu ce sa zic este in acel loc Afiseaza portalul : Da sau Nu ...deci nu cred ca se poate face un widget ascuns.
Sirius- Membru Forumgratuit
Localizare : Oradea
Data înscrierii : 14/11/2009
Mulțumiri : 0
boyalex: Nu mai moderaţi alţi membri, acest lucru este rezervat numai pentru staff.
Mulţumesc pentru înţelegere!
proel_mix:
1. dupa ce ai creat acel widget, pozitioneaza-l unde doresti
2. apasa pe Personalizare - aici poti stabili cine poate vizualiza acel widget
Mulţumesc pentru înţelegere!
proel_mix:
1. dupa ce ai creat acel widget, pozitioneaza-l unde doresti
2. apasa pe Personalizare - aici poti stabili cine poate vizualiza acel widget
Ultima editare efectuata de catre ezlidor in Mar Mar 30, 2010 4:10 pm, editata de 1 ori
Am inteles ..vreau doar sa ii ajut pentru a nu fi sanctionati si in unele cazuri chiar Banati.
Sirius- Membru Forumgratuit
Localizare : Oradea
Data înscrierii : 14/11/2009
Mulțumiri : 0
boyalex, pentru asta suntem noi aici, le explicam, daca nu inteleg => mustrare , warn si ban ...
Cu bune intentii postez al doilea mesaj cu multumirile de rigoare pentru " ezlidor " exact cum m-ia comunicat asa a fost.Sincer nu stiam si am rezolvat problema.Multumesc inca odata , puteti inchide acest Thopic si sper sa le fie si la alti membri de folos intrebarea mea si raspunsul dumneavoastra.Sanatate si numai bine ....Sarbatori Fericite
Subiecte similare
» Cum pun un widget personalizat cu un meniu miscator [R]
» Cum adaug poze si text in widget personalizat [R]
» Footer personalizat
» Profil personalizat
» Script link ascuns
» Cum adaug poze si text in widget personalizat [R]
» Footer personalizat
» Profil personalizat
» Script link ascuns
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum