Am primit domeniu .com si acuma vreau sa imi adaug reclame de la google adsense,Pentru ce adresa sa bag?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Am primit domeniu .com si acuma vreau sa imi adaug reclame de la google adsense,Pentru ce adresa sa bag?
Am primit domeniu .com si acuma vreau sa imi adaug reclame de la google adsense,Pentru ce adresa sa bag reclamele? Pentru www.forumulmeu.forumz.ro sau pentru cea cu domeniu www.forumulmeu.com ?Si mai am o intrebare daca bag pentru adresa www.forumulmeu.forumz.ro reclamele , daca imi intra 200 de oameni dintre care click dau doar 2 pe reclame, si imi intra si de pe adresa www.forumulmeu.com inca 300 de vizitatori dintre care dau click 5 vizitatori pe reclame, Eu voi incasa banii de la google adsense pentru 7 click-uri ? sau doar pentru 2 cklick-uri ?
Re: Am primit domeniu .com si acuma vreau sa imi adaug reclame de la google adsense,Pentru ce adresa sa bag?
Dacă accesezi http://forumultau.forumz.ro sau http://forumultau.com este aceeaşi chestie. Dacă intri pe forumz.ro te va redirecţiona direct pe domeniul pe care zici că îl ai. Ideea este că e acelaşi forum. Nu va mai fi forumz.ro ci doar http://forumultau.com . În privinţa reclamelor, ar fi bine să ai mulţi vizitatori care să dea click pe ele, altfel google nu se va obosi să-ţi plătească nici un sfanţ
xEquinox- Membru Forumgratuit
Data înscrierii : 01/02/2010
Mulțumiri : 0
Re: Am primit domeniu .com si acuma vreau sa imi adaug reclame de la google adsense,Pentru ce adresa sa bag?
Astept mai multepareri caci vreau sa stiu sigur.
valentin000100 ... e corect ce a spus xEquinox
Cu alte cuvinte, forumul sau are 2 adrese si e de ajuns ca google adsense sa extraga informatiile numai de pe adresa
Cu alte cuvinte, forumul sau are 2 adrese si e de ajuns ca google adsense sa extraga informatiile numai de pe adresa
Si la google analistycs este la fel ? daca imi intra 200 de pe adresa www.forumulmeu.forumz.ro si 300 de pe adresa www.forumulmeu.com imi va arata la statistici 500 de vizite?
valentin000100 a scris:Si la google analistycs este la fel ? daca imi intra 200 de pe adresa www.forumulmeu.forumz.ro si 300 de pe adresa www.forumulmeu.com imi va arata la statistici 500 de vizite?
Da.
xEquinox- Membru Forumgratuit
Data înscrierii : 01/02/2010
Mulțumiri : 0
Avind in vedere ca pentru moment acest topic nu mai prezinta interes pentru autor, iar intrebarea sa a primit raspuns, il voi inchide si marca "rezolvat".
Subiecte similare
» Am adaugat forumul la google Analytics , iar acuma am primit domeniu .com,cum fac ca sa imi arata statisticile pt cele 2 adrese
» am voie sa pun reclame de la google adsense ???
» din: Vreau sa imi pun google adsense
» Pot sa bag reclame google pe forum si sa primesc bani eu?
» am voie sa pun reclame de la google adsense ???
» Pot sa bag reclame google pe forum si sa primesc bani eu?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum