de ce e scriusl mic pe forum si in pA ?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
de ce e scriusl mic pe forum si in pA ?
am 2 poze si titlul zice tot poza nr1. poza nr2.
Ultima editare efectuata de catre Spyrex in Sam Mar 13, 2010 12:48 pm, editata de 1 ori
Re: de ce e scriusl mic pe forum si in pA ?
Doar la tine se vede asa sau la toti utilizatorii?
Ma refer la forum ca in PA numai tu ai acces(Daca nu dai si la altii)!
Ma refer la forum ca in PA numai tu ai acces(Daca nu dai si la altii)!
la toti utilizatori si mai e un admin cu Pa si vede la fel peste tot toti utilizatorii....EdIt : aaa gata me'a dat cineva PM si mia dat un subiect si ma ajutat mult foarte mult.....poate fi inchis
cred ca tema e de vina
incearca sa pui un cod [b ] textul tau [ /b] nu lasa loc cum am lasat eu.
am rezolvat de mult nu mai vreu ajutor :d vreu sa topicul sa fie inchis
Topic rezolvat=>Inchis.
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Script pentru adaugarea unei imagini sub footer-ul "creeaza un forum | Forum gratuit de suport ... "unui forum phpBB3
» Cum fac sa dispara "creazo un forum | Forum Gratuit Sopport etc" De pe prima Pagina doar
» din: Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport
» De ce imi apare eroarea asta la forum Ati fost exclus din acest forum
» Cum fac ca atunci cand dau click pe un forum/categorie sa fiu redirectionat la un site/forum?
» Cum fac sa dispara "creazo un forum | Forum Gratuit Sopport etc" De pe prima Pagina doar
» din: Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport
» De ce imi apare eroarea asta la forum Ati fost exclus din acest forum
» Cum fac ca atunci cand dau click pe un forum/categorie sa fiu redirectionat la un site/forum?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum