Probleme la inregistrare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Probleme la inregistrare
Un potential membru introduce datele pentru inregistrate (username, e-mail si parola) si primeste automat un raspuns cu textul: "Ne pare rau dar adresa de email este deja inregistrata de un alt utilizator
Ne pare rau dar acest nume de utilizator exista deja".
In mod cert utilizatorul respecti nu s-a inregistrat anterior.
Care este problema si cum se poate rezolva ?
Ne pare rau dar acest nume de utilizator exista deja".
In mod cert utilizatorul respecti nu s-a inregistrat anterior.
Care este problema si cum se poate rezolva ?
Re: Probleme la inregistrare
Si eu am patit asta.Spune'i utilizatorului sa incerce sa se mai inregistreze odata!Eu asa am facut si mi'a mers
Edit MNiko sters tag bold
Edit MNiko sters tag bold
... a incercat de vreo 5 - 6 ori...
Ceva nu merge si nu inteleg ce...
Ma puteti ajuta cumva ?...
Ceva nu merge si nu inteleg ce...
Ma puteti ajuta cumva ?...
Si la mine la fel!am incercat inca o data,am schimbat userul si a mers!
aBz, Bold si culorile sunt rezervate pentru moderare aşa că vă rog sa folosiţi culoarea de origine.
antalifx:Verificati daca e-mailul si numele de utilizator sunt ocupate de altcineva
Va rog sa va treceti adresa forumului pe care intampinati aceasta problema in profil, pentru a face niste verificari
Va rog sa va treceti adresa forumului pe care intampinati aceasta problema in profil, pentru a face niste verificari
Vizitato- Vizitator
Situatia s-a rezolvat pana la urma, dar cum - inca n-am inteles.
Cert e ca era vorba de primul membru care se inregistra pe forum dupa Admin ... deci nu avea cum sa fie ocupat username-ul de altcineva...
Dupa un timp, solicitarea de inregistrare a aparut in panoul de administrare al utilizatorilor, am aprobat-o, si mai departe... a functionat...
... Ma bucur ca s-a rezolvat, insa tot n-am inteles care a fost problema...
Oricum, va multumesc pentru sprijin !
Cert e ca era vorba de primul membru care se inregistra pe forum dupa Admin ... deci nu avea cum sa fie ocupat username-ul de altcineva...
Dupa un timp, solicitarea de inregistrare a aparut in panoul de administrare al utilizatorilor, am aprobat-o, si mai departe... a functionat...
... Ma bucur ca s-a rezolvat, insa tot n-am inteles care a fost problema...
Oricum, va multumesc pentru sprijin !
Topic rezolvat=>Inchis.
Vizitato- Vizitator
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum