Cum schimb cuvintele cheie de la google?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum schimb cuvintele cheie de la google?
Titlu spune tot.... adica cum pot schimba cuvinele pe care le scrii pe google ca sa gasesti siteul
Ultima editare efectuata de catre glucoza in Dum Ian 31, 2010 5:14 pm, editata de 1 ori
Re: Cum schimb cuvintele cheie de la google?
intreb pentru ca-ci caut Fabrik-Zone si la descriere acolo sub numele websiteului mai imi scriu descrierile vechi
Edit: Scz de dublu post am crezut ca am dat edit la ala
Edit#2: Acum imi scrie Numele Fabrik-Zone si descrierea ca si linkul...in fine ms oriqm e mai bn se poate inchide
Edit: Scz de dublu post am crezut ca am dat edit la ala
Edit#2: Acum imi scrie Numele Fabrik-Zone si descrierea ca si linkul...in fine ms oriqm e mai bn se poate inchide
Ultima editare efectuata de catre glucoza in Dum Ian 31, 2010 5:14 pm, editata de 1 ori
Re: Cum schimb cuvintele cheie de la google?
glucoza:Vă reamintesc că mesajele duble nu sunt acceptate decât dacă a trecut o perioada de 24 de ore de la ultimul mesaj (folosiți butonul edit).
Puteti incerca prin readaugarea forumului pe Google dar de data aceasta puteti utiliza alta descriere
Puteti incerca prin readaugarea forumului pe Google dar de data aceasta puteti utiliza alta descriere
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» problema cu cuvintele cheie
» Pot reseta cuvintele-cheie?
» Cuvintele Cheie (Cum se adauga)?
» Cum pot modifca/scapa de cuvintele din partea de jos a paginii?
» Ingrasare cuvintele din menui
» Pot reseta cuvintele-cheie?
» Cuvintele Cheie (Cum se adauga)?
» Cum pot modifca/scapa de cuvintele din partea de jos a paginii?
» Ingrasare cuvintele din menui
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum