Nu mai apare link spre panoul de administrare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Nu mai apare link spre panoul de administrare
Rezumarea primului mesaj :
Sall am o probleca acku cat de curand am creeat un forum la forumgratuit si sunt administratorul principal ieri cand am intrat pe forum mam logat si cand sa dau panoul administratorului nu imi aparea imi apareau niste cuvinte in pareanteza si acuma pot sa ma logez dar nu pot accesa panoul adminisitratorului.
Titlu editat
Sall am o probleca acku cat de curand am creeat un forum la forumgratuit si sunt administratorul principal ieri cand am intrat pe forum mam logat si cand sa dau panoul administratorului nu imi aparea imi apareau niste cuvinte in pareanteza si acuma pot sa ma logez dar nu pot accesa panoul adminisitratorului.
Titlu editat
Ultima editare efectuata de catre Costy in Dum Dec 20, 2009 3:38 pm, editata de 1 ori
Re: Nu mai apare link spre panoul de administrare
Ok, acum sa asteptam raspunsul autorului temei
Vizitato- Vizitator
Gata sa rezolvat ms mult puteti inchide topicul
Topic rezolvat=>Inchis.
Vizitato- Vizitator
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Nu apare link spre Panoul de administrare
» Mi-a disparut panoul de administrare !
» Numi mai apare panoul de administrare
» 4en3rgY
» Ofer forum spre administrare !
» Mi-a disparut panoul de administrare !
» Numi mai apare panoul de administrare
» 4en3rgY
» Ofer forum spre administrare !
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum