de ce nu apare subforum in fata?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
de ce nu apare subforum in fata?
As vrea si yo sa imi apara SuBForum : dar numi apare am vazut la alte forumuri apre asa :
Reclamatii
Moderator : tata
SuBForum : Cerere UnBaN , Cerere Slot , Reclamatii
^
|
|
CuM PUN SuBForuM : InFaTa
Cum fac sami apara si mie SuBForumu ala in fata ca alea imi apare dar subforum numi apare AJUTATIMHA
deci am facut totul cred si nu apare....
am facut asa : am pus la Separati categoriile sau indexurile :am selectat mediu ..apoi am dac la strc.si ierarhie si am selectat Link catre nivelele inferioare :am selectat cu imagine si tot nu merge
multumesc !!
Reclamatii
Moderator : tata
SuBForum : Cerere UnBaN , Cerere Slot , Reclamatii
^
|
|
CuM PUN SuBForuM : InFaTa
Cum fac sami apara si mie SuBForumu ala in fata ca alea imi apare dar subforum numi apare AJUTATIMHA
deci am facut totul cred si nu apare....
am facut asa : am pus la Separati categoriile sau indexurile :am selectat mediu ..apoi am dac la strc.si ierarhie si am selectat Link catre nivelele inferioare :am selectat cu imagine si tot nu merge
multumesc !!
Re: de ce nu apare subforum in fata?
Ati incercat la optiunea Link catre nivelele inferioare sa puneti da?
Vizitato- Vizitator
da am pus ...si apare la fel doar ca fara imaginea din fata fiecarui link care sa vezi daca e mesaj nou sa nu...
ps:deci nu mere (nu arata in fata Sunbforum )
ps:deci nu mere (nu arata in fata Sunbforum )
Trebuie sa atasati un sub-forum la altul pentru a vedea jos "Subforum".
Incercati sa dati din nou la Modificarea unui forum=>Atasat la=>Selectati alt forum=>Inregistrare.
Incercati sa dati din nou la Modificarea unui forum=>Atasat la=>Selectati alt forum=>Inregistrare.
Vizitato- Vizitator
am incercat man si apare la fel ( ... incearca undeva la tine pe un forum ceva si vezi exact cum faci daca merge si imi zici exact cum ai facut sa vad daca merge si la mine
multumesc
multumesc
In descrierea forumului puneti urmatorul code adaptat pt dvs:
repetati sectventa
- Cod:
Subforum: <A href="link subforum 1">nume subforum 1</A>, <A href="link subforum 2">nume subforum 2</A>, <A href="link subforum 3">nume subforum 3</A>
repetati sectventa
- Cod:
<A href="link subforum 1">nume subforum 1</A>,
deci man.... am intrat intr-un subforum si am pus asta : <A href="aici am pus linkul acelui subforum catre topicuri ">aici numele subforumului</A>
si apare la fel...deci in fata subforumului care am pus aia de mai sus apare la fel.... dami add la id paul_9339 sa vb
si apare la fel...deci in fata subforumului care am pus aia de mai sus apare la fel.... dami add la id paul_9339 sa vb
Suportul se face in forumul de suport nu prin messenger sau prin mesagerie privata.
Pe langa ceea ce ati pus in descriere, trebuia sa puneti si cuvantul "Subforum", asa cum am scris in primul cod.
Pe langa ceea ce ati pus in descriere, trebuia sa puneti si cuvantul "Subforum", asa cum am scris in primul cod.
am facut exact asa si nu apare nimic (
ce nivel de compresie al indexului aveti ales?
PA=>Afisare=>Pagina de start=>Structura si ierarhie=>Nivel de compresie al indexului - ar trebui sa aveti macar Madiu sau Complet ca sa se vada descriere forumului parinte.
PA=>Afisare=>Pagina de start=>Structura si ierarhie=>Nivel de compresie al indexului - ar trebui sa aveti macar Madiu sau Complet ca sa se vada descriere forumului parinte.
pai am asa : la Separati categoriile sau indexurile : MEDIU
deci este careva ca re poate sa ma ajute???? ca atrecut mult timp de la ultimul raspuns
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» nu apare iconul nou de la subforum
» Cum pun subforum
» Cand duc cursoru pe un subforum apare o imagine in dreapta
» Cum fac sa arate la categorie sa apare si sa nu apare textu?
» cum pun un subforum
» Cum pun subforum
» Cand duc cursoru pe un subforum apare o imagine in dreapta
» Cum fac sa arate la categorie sa apare si sa nu apare textu?
» cum pun un subforum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum