Cod pentru imagine de fundal fixa
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cod pentru imagine de fundal fixa
Buna! as dorii un cod pentru imaginea de fundal fixa..Am folosit optiunea din P.A dar nu merge fiindca mi se afiseaza doar imaginea intr-un colt al forumului. Am folosit de asemenea si acest cod:
Sunt sigura ca unul dintre toti membri de pe forum ar putea sa stie codul. Multumesc.O zi buna!
- Cod:
body {
background-attachment: fixed;
background-repeat: no-repeat;
}
Sunt sigura ca unul dintre toti membri de pe forum ar putea sa stie codul. Multumesc.O zi buna!
Ultima editare efectuata de catre Andrada in Dum Noi 22, 2009 9:27 am, editata de 1 ori
Re: Cod pentru imagine de fundal fixa
- Cod:
body
{
background-attachment: fixed;
background-repeat: repeat-y;
background-position: top center;
}
.forumline
{
border-width: 1px;
}
Vizitato- Vizitator
Multumesc mult pentru cod motanel, dar se vede la fel doar ca pe mijloc . Eu as vrea sa se vada pe toata suprafata forumului.
Daca e pe mijloc e mai frumos se repeta in jos, si priveste partea buna poti pune niste ramificatii, modele care sa fie fixate pe mijloc dar sa se repete in jos, cum e la mine uite https://2img.net/h/oi47.tinypic.com/117e788.jpg
Vizitato- Vizitator
Se pare ca eu m-am grabit ^-^" mergea si din P.A dar fara cod pus in CSS. Imi cer scuze si multumesc.
Topic rezolvat=>Inchis.
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Cum pun o imagine fixa, cum pun o imagine pentru cei banati?
» Cum pot fixa numele jocului sub imagine in pagina HTML.
» Cum pun o imagine de fundal pagina, astfel ca backgroundul forumului sa fie diferit de aceasta imagine [R]
» Imagine de fundal
» Cum pun o imagine de fundal?
» Cum pot fixa numele jocului sub imagine in pagina HTML.
» Cum pun o imagine de fundal pagina, astfel ca backgroundul forumului sa fie diferit de aceasta imagine [R]
» Imagine de fundal
» Cum pun o imagine de fundal?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum