Cum fac pagina de start
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum fac pagina de start
Stiti ca la unele forumuri cand intrati pe ele va duc mai intai pe prima pagina nu la forum cum fac sa imi apara si mie pe prima pagina nu pe forum?
Re: Cum fac pagina de start
PA => Afisare => Pagina de start => Generalitati => Adresa forumului dvs directioneaza catre... si alegeti varianta dorita.
pai merge si la portal?
Poti seta si portalul ca pagina de start. Dar mai intai trebuie sa activezi portalul.Portalul tau nu este activat ."Portalul nu este activ. Administratorii il pot instala din panoul de administrare".
P.A / module / configurarea portalului/Afiseaza portalul /da /inregistrare
P.A / module / configurarea portalului/Afiseaza portalul /da /inregistrare
si cum dau sa il pun pe prima pagina si unde dau ca sa scriu in el imi poti spune te rog?
V-am raspuns cum sa-l puneti ca sa apara pe prima pagina in primul mesaj. Pentru a aparea in el modulele este necesar sa vi le organizati din PA => Module => Portal => Configurarea portalului => Structura. Utilizati widget-ul News pentru a aparea in portal ultimele subiectele dintr-un anumit forum.
mersi mi-am dar seama
numai ca nu vroiam sa fac 2xpost
numai ca nu vroiam sa fac 2xpost
Subiecte similare
» Cum adaug Pagina (HTML) creata de mine ca Pagina de start
» Cum setez o pagina HTML ca "Pagina de start"
» Adaugare pagina html ca pagina de start
» Pagina de start va rog
» Pagina de start
» Cum setez o pagina HTML ca "Pagina de start"
» Adaugare pagina html ca pagina de start
» Pagina de start va rog
» Pagina de start
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum