Evidentiere profil admin, tip font!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Evidentiere profil admin, tip font!
Adica...As vrea ca profilul admin sau moderatorii (unul sau mai multi) sa nu mai aiba nick-urile bold-uite. Sa apara ca restul userilor. Am cautat in PA, precum si in forumul de suport cam dupa toate cuvintele cheie si n-am gasit nimic. Multumiri anticipate!
Re: Evidentiere profil admin, tip font!
Te referi ca daca un user isi face cont sa nu aiba numele cu font bold?
Pai raspunde-i la om daca stii, Nu e politicos sa raspunzi la o intrebare cu alta intrebare...d3xter a scris:Te referi ca daca un user isi face cont sa nu aiba numele cu font bold?
Ce nu face omu' pentru un mesaj in plus...
Consider ca am fost suficient de explicit in postare si intrebarea lui Dexter (proasta inspiratie de a-ti alege nick-ul) nu-mi provoaca decat un gest a lehamite din mana... Para-mi-se ca limba romana e tot mai greu de priceput, mai mult unii sufera intr-atat de tare de plictiseala ca-si asuma inclusiv rol de supozitor. Iertat fie-mi sarcasmul, dar nu vad rostul postarilor "alaturi cu drumul"! Valabil pentru multe alte topic-uri, nu numai pentru acesta!
Pai nu stiam :-??
Dar daca esti chiar asa de "egoist" nu-ti zic nimic!
Dar daca esti chiar asa de "egoist" nu-ti zic nimic!
Am cam bagat lumea-n ceata vad... Chiar nu stie nimeni din staff despre ce vorbesc?!
Încearcă din setările culorilor.Poate fi şi din această cauză,nu sunt sigur,dar măcar încearc,poate o sa meargă.
rechinu07 pune un screenshot cu problema, am intrat pe forumul tau m-am uitat si chiar nu mi-am dat seama de problema.
Am schimbat culoarea si tot bold-uit apare. Kove, mai jos ai poza. Asa cum apare incercuit cu rosu in poza, as vrea sa-mi apara cum e incercuit cu albastru cand sunt logat. Exact cum am scris mai sus. sa nu mai fie evidentiat nick-ul admin sau al unor eventuali moderatori.
Ai incercat
PA=>Utilizatori & Grupuri=>Grupuri=>Administrarea grupurilor=>Alegi grupul din care faci parte=>Click icon (Modifica)=>Aplicati culoarea, membrilor acestui grup? : NU =>Inregistrare.
PA=>Utilizatori & Grupuri=>Grupuri=>Administrarea grupurilor=>Alegi grupul din care faci parte=>Click icon (Modifica)=>Aplicati culoarea, membrilor acestui grup? : NU =>Inregistrare.
Asandra- Membru Forumgratuit
Data înscrierii : 29/07/2009
Mulțumiri : 0
Aşa nu vor avea nici culoare,dar tot va exista acel bold la numele lor.
Defapt... bold'ul va disparea, cel putin din incercarile mele administratorii vor fii nevoiti astfel sa faca acest lucru la toate grupurile, cum sunt inscriri si ei, pentru a le aparea pur si simplu numele fara alte adaugari
Asandra- Membru Forumgratuit
Data înscrierii : 29/07/2009
Mulțumiri : 0
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» 2 Grupuri Admin
» Cum fac sa fie font-ul mai mic
» Culoare admin
» din: Culoare admin
» Nu pot da admin altora
» Cum fac sa fie font-ul mai mic
» Culoare admin
» din: Culoare admin
» Nu pot da admin altora
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum