Script ninsoare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Script ninsoare
As dori un script pentru ninsoare pe tot forumul
Ultima editare efectuata de catre gabytsu in Dum Noi 01, 2009 8:25 pm, editata de 1 ori
Re: Script ninsoare
Daca vrei sa apara doar in index:
P.A->Afisare->Generalitati
Daca vrei sa apara peste tot
P.A --> General -->Configurare --> Descriere
P.A->Afisare->Generalitati
Daca vrei sa apara peste tot
P.A --> General -->Configurare --> Descriere
gabytsu a scris:unde le pun:|?
tu sti sa citesti ? sau macar te-ai uitat pe acel link ? vad ca multor de aici va este foarte lene , nu va e lene sa traiti sau sa mancati ? daca te uitai cu "ochiul ala bun " ai fi vazut singur !
gabytsu a scris:da dar nu imi merge manky
mai pe intelesul meu ce nu merge ? scriptul ? foarte simplu este de vina browsherul tau , nu toate scripturile merg pe toate browsherele ... pe opera esueaza aproape toate scripturile ! inceraca si cu alt browsher ... sper ca la asta te refereai !
in fine folosesc mozila... si nu imi merge am gasit alt script .. l'am pus i generalitati si in lok sa ninga pe tot forumul ningea numai un patrat
gabytsu, si anul trecut au fost astfel de discutii, uita-te in scripturi forum si urmareste si topicurile despre ninsoare
Scripturi forum
Despre ninsoare 1
Despre ninsoare 2
Despre ninsoare 3
Iti recomand sa le citesti si pe cele trecute la gunoi, din cauza unor refulari, sunt informatii folositoare in ele.
Scripturi forum
Despre ninsoare 1
Despre ninsoare 2
Despre ninsoare 3
Iti recomand sa le citesti si pe cele trecute la gunoi, din cauza unor refulari, sunt informatii folositoare in ele.
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Script ninsoare
» problema script ninsoare nu apare pe browsherul firefox si google chrome !
» Script ninsoare pe forum / Actualizare forum de craciun .
» Script ninsoare pe pagina
» Problema la script cu efect de ninsoare
» problema script ninsoare nu apare pe browsherul firefox si google chrome !
» Script ninsoare pe forum / Actualizare forum de craciun .
» Script ninsoare pe pagina
» Problema la script cu efect de ninsoare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum