Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Actualizare cu 25 de noi functionalitati

Pagina 2 din 3 Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Actualizare cu 25 de noi functionalitati - Pagina 2 Empty Actualizare cu 25 de noi functionalitati

Mesaj Scris de Luky Vin Oct 30, 2009 1:46 pm

Rezumarea primului mesaj :

25 de optiuni noi


1 Posibilitatea de a adauga direct codul pentru Google Analytics : Adaugarea codului Google Analytics direct in panoul de administrare si integrarea lui la toate versiunile, fara a folosi template-urile. Acest cod va da aces la ststistici detaliate despre traficul pe forumul dvs.

Actualizare cu 25 de noi functionalitati - Pagina 2 Google11


2 - Sfaturi cu privire la cum va puteti mari numarul de vizitatori in pagina principala a panoului de administrare: Icon-uri noi in pagina principala a panoului de administrare.


Actualizare cu 25 de noi functionalitati - Pagina 2 Promov10


3 – Crearea unui numar limitat de conturi noi, pe zi si pe IP: Aceasta optiune limiteaza numarul de inregistrari de pe acelasi IP pentru o durata de 24 de ore(24 de ore, nu ziua curenta).
Tutorial: https://help.forumgratuit.ro/intrebari-frecvente-f5/crearea-unui-numar-limitat-de-conturi-noi-pe-zi-si-pe-ip-t11879.htm

Actualizare cu 25 de noi functionalitati - Pagina 2 Limita104 -Modificarea de imagini si culori pentru Galerie: Sectiunile Imagini si Culori ale galeriei sunt deplasate in Gestiunea de Imagini si Culori sub tagul Afisare.


5 - Nou panou pentru excluderea membrilor: Posibilitatea de a exclude membri pe baza a trei criterii: Username/ e-mail/adresa de IP si specificarea in avans a unei date pentru activarea din nou a contului. La acea data, membrul este automat activat. Acest panou permite accesul pentru activarea tuturor membrilor exclusi cu posibilitatea de a le activa conturile individual sau in masa.
Tutorial : https://help.forumgratuit.ro/intrebari-frecvente-f5/noul-panou-pentru-excluderi-t11877.htm

Actualizare cu 25 de noi functionalitati - Pagina 2 Ban106 - O noua categorie in panoul de administrare "Promovarea forumului": Veti putea invita
prietenii folosind serviciile de mesagerie instanta, retele sociale si lista de contacte din emailul dvs. pentru a-i invita direct de pe forum. De asemenea au fost mutate mai multe optiuni in aceasta noua sectiune (cum ar fi alegerea categoriei pentru catalogul de forumuri si altele)


Actualizare cu 25 de noi functionalitati - Pagina 2 Promov11


7 - Posibilitatea de a "impartasi" un topic: (pe Twitter, Facebook, Myspace ...)
Tutorial: https://help.forumgratuit.ro/intrebari-frecvente-f5/impartiti-un-subiect-t11880.htm

Actualizare cu 25 de noi functionalitati - Pagina 2 Impart10


8 - Posibilitatea de a alege pe ce pagina vor ajunge vizitatorii folosind link-ul forumului: Administratorul poate decide ce pagina (Portal, Pagina Principala sau pagina HTML) vor vedea membrii accesand link-ul forumului.

Actualizare cu 25 de noi functionalitati - Pagina 2 Page_a10


9 -Nivelul de permisiuni pentru a vedea IP-ul unui postator: Administratorul poate da permisiuni pentru butonul "IP" din mesaje. Aceste permisiuni pot fi date pentru administratori sau moderatori.

Actualizare cu 25 de noi functionalitati - Pagina 2 Perm_i10

10 - Adaugarea automata intr-un grup: Posibilitatea ca un membru sa fie inclus automat intr-un grup, pe baza unui numar de mesaje setat de adminstrator. Poate fi activata aceasta optiune pentru orice grup cu exceptia celui de administratori.

Actualizare cu 25 de noi functionalitati - Pagina 2 Adeziu10

11 - Setarea unui timp in minute dupa care membrul nu mai este considerat ca fiind "Online": Administratorul poate seta un numar in minute dupa cum doreste (maxim 60 de minute). Daca un membru depaseste timpul ales de administrator fara nici o actiunea pe forum, va fi considerat automat
ca fiind "Offline".

Actualizare cu 25 de noi functionalitati - Pagina 2 Offlin10


12 - Adaugarea link-urilor adreselor de IP accesibile pentru fiecare membru: Aceasta optiune permite verificarea directa a unei adrese de IP, fiind derectionat catre situl ipgetinfo.com

Actualizare cu 25 de noi functionalitati - Pagina 2 Ip10


13 - Administratorul are posibilitatea de a contacta un membru prin e-mail de pe profilul acestuia: Administratorul poate folosi acum aceasta optiunea chiar daca membrul a dezactivat-o
in profilul sau. Modalitatea default este formularul de contact.

Actualizare cu 25 de noi functionalitati - Pagina 2 Contac10


14 - Posibilitatea de a seta permisiunile pentru mesaje private in functie de un anume numar de mesaje postate pe forum: Administratorul poate alege un numar de mesaje limita (Maxim 200) in urma caruia membrul va avea casuta de mesaje private activata. Pana cand acel numar de mesaje pe forum nu va fi atins de un membru, acesta nu va putea sa trimita nici un Mesaj Privat pe forum. O solutie eficienta impotriva celor care se inregistreaza pe forum doar ca sa faca spam prin mesaje private.

Actualizare cu 25 de noi functionalitati - Pagina 2 Mesaje10

Membul care nu a atins numarul minim de mesaje setat de administrator, atunci cand va dori sa trimita un mesaj privat, va primi o avertizare de genul:
“Numarul de mesaje in forum este insuficient pentru a trimite mesaje private”


15- Permisiunea de a afisa statusul "online" membrilor de pe forum: Administratorul poate acorda permisiuni pentru cine va putea vedea acest status. Daca permisiunile sunt date unui grup, grupul inferior nu va putea vedea statusul membrilor nicaieri pe forum.

Actualizare cu 25 de noi functionalitati - Pagina 2 Statut11


16 - Posibilitatea de a sorta raporturile de securitate din panoul de administrare: Va face posibila sortarea actiunilor efectuate in functie de data, username, adresa de IP sau actiune pentru o mai buna monitorizare a ceea ce se petrece zilnic pe forumul dumneavoastra.

Actualizare cu 25 de noi functionalitati - Pagina 2 Securi10


17- Posibilitatea de a modifica numele portalului din bara de navigare din Index: Acum, numele desemnat portalului in panoul de administrare va fi afisat inlocului numelui de origine "Portal" in bara de navigatie.

Schimbarea numelui de origine din panoul de administrare:

Actualizare cu 25 de noi functionalitati - Pagina 2 Portal10


18 - Personalizarea mesajului-semnatura separator: Administratorul are posibilitatea de a personaliza dupa bunul plac separatorul dintre mesaj-semnatura in panoul de administrare. Schibmarea va fi reflectata in separearea mesajelor din subiecte si in profilul unui membru.

Actualizare cu 25 de noi functionalitati - Pagina 2 Separa11


19 - Afisarea descrierii subiectelor: Va afisa descrierea unui subiect in sub-forumul care il contine.

Activarea se face din panoul de administrare:

Actualizare cu 25 de noi functionalitati - Pagina 2 Subiec10


20 - Afisarea unui numar de X mesaje anterioare: Va afisa un numar de mesaje (ales de administrator) de pe pagina anteriaore pe pagina curenta in pagini multi-subiect.

Actualizare cu 25 de noi functionalitati - Pagina 2 Mesaje11

Pe pagina de multi-subiecte, N fiind numarul de mesaje ales de adminstrator la optiunea " Numar de mesaje anterioare care sa fie afisate" va fi luat in considerare pe noua pagina inainte de a afisa primul mesaj.

21 - Posibilitatea de a seta permisiuni pentru imagini si link-uri in subiecte: Aceasta optiunea poate fi modificata pentru fiecare sub-forum in parte pentru a ascunde imaginile si/sau link-urile din subiecte pentru grupurile cu permisiunile setate de administrator fara a afecta restul permisiunilor pentru acel sub-forum.
Tutorial: https://help.forumgratuit.ro/intrebari-frecvente-f5/permisiuni-pentru-imagini-si-link-uri-in-subiecte-t11878.htm

Actualizare cu 25 de noi functionalitati - Pagina 2 Imagin10

Celor care nu au permisiunile necesare pentru a vizualiza un link sau o imagine, le va aparea mesajul: “Trebuie sa fiti inscris sau conectat pentru a putea vedea acest link / aceasta imagine”.


22 - Redimensionarea automata a imaginilor in subiecte: Administratorul are acum posibilitatea de a defini in panoul de administrare latimea si inaltimea maxima a unei imagini in subiectul
forumului sau. Orice membru care va posta o imagine de o dimensiune mai mare decat cea setata de administrator, va avea imaginea redimensionata automat la dimensiunile maxime setate de administrator cu posibilitatea de a vedea imagine si in dimensiunea sa reala daca doreste.

Panou >> General >> Mesaje: Configurare

Actualizare cu 25 de noi functionalitati - Pagina 2 Redime10

Daca un membru adauga o imagine mai mare decat cea setata de administrator, aceasta este automat redimensionata la marimea dorita. Un mesaj va aparea deasupra imaginii redimensionata invitand membrii sa dea click daca vor sa vada dimensiunea originala a imaginii! In acest mod, nu vor mai fi imagini taiate sau pagini distorsionate datorita imaginilor prea mari!


23. Posibilitatea de a limita numarul de citari intr-un singur mesaj: Administratorul poate seta de acum de cate ori paote un membru sa cincluda citarile altor membrii intr-un singur mesaj. Mai clar, cate citari poate contine un mesaj.

Actualizare cu 25 de noi functionalitati - Pagina 2 Nivel_10


24. Posibilitatea de a dezactiva casuta de Mesaje Private direct din profilele personale: Acum, membrul care nu doreste sa primeasca mesaje private de la alti membrii poate sa dezactiveze casuta sa de mesaje private din profilul sau. Totusi, administratorii si moderatorii vor putea sa contacteze membrul respectiv prin mesaje private daca doresc.

Actualizare cu 25 de noi functionalitati - Pagina 2 Permis10

25. O notificare cu 60 de zile inainte de a expira domeniul personalizat : Pentru a evita surprizele neplacute pentru administratori, ei vor fi avertizati printr-un mesaj in panoul de administrare care va indica apropierea datei de expirare a domeniului personalizat (daca forumul are unul) cu 60 de zile inainte de expirare. Acest lucru ii va permite fondatorului sa se pregateasca pentru o eventuala reinnoire a domeniului.


Speram sa va bucurati de noile functionalitati!

Cu respect,
Echipa Forumgratuit


Ultima editare efectuata de catre Luky in Lun Noi 02, 2009 10:57 pm, editata de 5 ori
Luky

Luky
Membru onorific
Membru onorific

Mesaje : 3467
Varsta : 34
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 27/12/2007
Mulțumiri : 25
Internet Explorer phpBB3

Luky a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Actualizare cu 25 de noi functionalitati - Pagina 2 Empty Re: Actualizare cu 25 de noi functionalitati

Mesaj Scris de gabytsu Vin Oct 30, 2009 5:33 pm

super tare :X:X
gabytsu

gabytsu
Membru Forumgratuit

Mesaje : 149
Varsta : 28
Localizare : In fatza pc'ului
Data înscrierii : 21/06/2009
Mulțumiri : 0
Internet Explorer phpBB2

http://just-cs.forumz.ro
gabytsu a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Actualizare cu 25 de noi functionalitati - Pagina 2 Empty Re: Actualizare cu 25 de noi functionalitati

Mesaj Scris de Vlad-007 Vin Oct 30, 2009 6:19 pm

Cand vreau sa trimit invitatie pe hi5 imi scire "Eroare: Login sau parola incorecta." Am incercat de mai multe ori si am verificat daca am scris bine dar tot asa apare Supărat
avatar

Vlad-007
Membru Forumgratuit

Mesaje : 23
Data înscrierii : 12/09/2009
Mulțumiri : 0
Internet Explorer phpBB3

Vlad-007 a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Actualizare cu 25 de noi functionalitati - Pagina 2 Empty Re: Actualizare cu 25 de noi functionalitati

Mesaj Scris de Gollumrings Vin Oct 30, 2009 6:30 pm

MEGA..SUPER..EXTRA TAREEEEE
avatar

Gollumrings
Membru Forumgratuit

Mesaje : 92
Varsta : 32
Data înscrierii : 12/10/2009
Mulțumiri : 0
Internet Explorer Invision

http://hukk.forumz.ro
Gollumrings a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Actualizare cu 25 de noi functionalitati - Pagina 2 Empty Re: Actualizare cu 25 de noi functionalitati

Mesaj Scris de GFX.TDB Vin Oct 30, 2009 7:08 pm

Decand le asteptam uni dintre noi , cred ca toti , MULTUMIM tutoror si tie Luky pt informatie
GFX.TDB

GFX.TDB
Membru Forumgratuit

Mesaje : 383
Varsta : 32
Localizare : Ploiesti
Data înscrierii : 23/11/2008
Mulțumiri : 0
Internet Explorer phpBB3

http://www.help.forumgratuit.ro
GFX.TDB a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Actualizare cu 25 de noi functionalitati - Pagina 2 Empty Re: Actualizare cu 25 de noi functionalitati

Mesaj Scris de Vizitato Vin Oct 30, 2009 7:16 pm

Frumos, chiar nu ma asteptam la astfel de functionalitati
Dar ii iau partea lui 0691 in legatura cu IP-ul fantomelor de pe forum

----
Pana la urma tot e o treaba bine facuta
Felicitari!
Anonymous

Vizitato
Vizitator


Vizitato a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Actualizare cu 25 de noi functionalitati - Pagina 2 Empty Re: Actualizare cu 25 de noi functionalitati

Mesaj Scris de MNiko Dum Noi 01, 2009 4:30 pm

Multumim pentru informatii Luky.

Am totusi o intrebare: acest anunt de ce nu mai apare si in PA-ul forumului personal?
MNiko

MNiko
Membru onorific
Membru onorific

Mesaje : 2226
Data înscrierii : 03/07/2008
Mulțumiri : 0
Internet Explorer punBB

http://mamicreativ.com
MNiko a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Actualizare cu 25 de noi functionalitati - Pagina 2 Empty Re: Actualizare cu 25 de noi functionalitati

Mesaj Scris de Luky Lun Noi 02, 2009 10:33 pm

MNiko a scris:Am totusi o intrebare: acest anunt de ce nu mai apare si in PA-ul forumului personal?


Multumesc ca m-ati atentionat. Cred ca stiu care a fost problema. In curand ar trebuii sa apara in panourile de administrare A face cu ochiul
Luky

Luky
Membru onorific
Membru onorific

Mesaje : 3467
Varsta : 34
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 27/12/2007
Mulțumiri : 25
Internet Explorer phpBB3

Luky a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Actualizare cu 25 de noi functionalitati - Pagina 2 Empty Re: Actualizare cu 25 de noi functionalitati

Mesaj Scris de ShaPP Mier Noi 04, 2009 9:21 am

cred ca am gasit un bug... la redimensionarea imaginilor... daca dau pe aia cu arata imaginea completa dispare imaginea si nu o arata mai mare Supărat
avatar

ShaPP
Membru Forumgratuit

Mesaje : 89
Varsta : 27
Localizare : bucuresti
Data înscrierii : 27/02/2009
Mulțumiri : 0
Internet Explorer phpBB2

http://logitech-cs.forumz.ro/
ShaPP a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Actualizare cu 25 de noi functionalitati - Pagina 2 Empty Re: Actualizare cu 25 de noi functionalitati

Mesaj Scris de Vizitato Mier Noi 04, 2009 10:16 am

ShaPP, bugurile le puteti reclama in Sectiunea forum de suport A face cu ochiul
Anonymous

Vizitato
Vizitator


Vizitato a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Actualizare cu 25 de noi functionalitati - Pagina 2 Empty Re: Actualizare cu 25 de noi functionalitati

Mesaj Scris de CosminBest Sam Noi 14, 2009 11:51 am

La functionalitatea nr 21 cum pot face sa se aplice pentru toate categoriile (nu as vrea sa le iau pe fiecare in parte si sa modific permisiunile) Ceva general, nu este?
avatar

CosminBest
Membru Forumgratuit

Mesaje : 12
Varsta : 30
Localizare : Rm. Valcea
Data înscrierii : 15/06/2009
Mulțumiri : 0
Internet Explorer phpBB2

http://infozone.forumhit.ro
CosminBest a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Actualizare cu 25 de noi functionalitati - Pagina 2 Empty Re: Actualizare cu 25 de noi functionalitati

Mesaj Scris de Vizitato Sam Noi 14, 2009 11:53 am

Trebuiesc luate toate forumurile in parte A face cu ochiul
Pentru viitoarele probleme, va rog sa creati un topic in forumul de suport.
Anonymous

Vizitato
Vizitator


Vizitato a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Actualizare cu 25 de noi functionalitati - Pagina 2 Empty Re: Actualizare cu 25 de noi functionalitati

Mesaj Scris de StefanN Sam Noi 14, 2009 11:39 pm

faza cu ip-urile este cea mai buna Foarte fericit
StefanN

StefanN
Membru activ

Mesaje : 457
Varsta : 30
Localizare : iasi
Data înscrierii : 20/05/2009
Mulțumiri : 0
Internet Explorer phpBB3

http://forum.expertcs.info
StefanN a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Pagina 2 din 3 Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum