Actualizare Forumgratuit: Beta teste terminate, actualizare iminenta!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Despre Forumgratuit :: :: Actualizari si facilitati noi
Pagina 8 din 11 • Distribuiţi
Pagina 8 din 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Actualizare Forumgratuit: Beta teste terminate, actualizare iminenta!
Rezumarea primului mesaj :
Buna tuturor,
Forumgratuit are placerea de a va anunta ca faza de dezvoltare a testelor Beta pentru urmatoarea actualizare a luat sfarsit.
Actualizarea este deci iminenta! Ideea centrala este simpla ins afoarte importanta: imbunatatirea traficului pentru forumurile voastre gratie tehnologiilor inovante.
Forumgratuit are deci placerea sa va dezvaluie cateva functionalitati minore care vor fi implementate:
Pentru mai multe detalii si mai multe functionalitati, va dam intalnire in curand pe forum;)
Numai bine si pe curand
Buna tuturor,
Forumgratuit are placerea de a va anunta ca faza de dezvoltare a testelor Beta pentru urmatoarea actualizare a luat sfarsit.
Actualizarea este deci iminenta! Ideea centrala este simpla ins afoarte importanta: imbunatatirea traficului pentru forumurile voastre gratie tehnologiilor inovante.
Forumgratuit are deci placerea sa va dezvaluie cateva functionalitati minore care vor fi implementate:
- O noua categorie in panou, intitulata "promovarea forumului", ce face posibila invitarea prietenilor prin serviciile de mesagerie, email si retele sociale.
- Alegerea paginei de sosire pe forum: pagina index, portalul sau o pagina html.
- Adeziune automata a membrilor la un grup: posibilitatea de a fi inclus automat intr-un grup daca postezi un anume numar de mesaje pe forum, limita stabilita de admin.
- Visualizarea descrierii subiectelor: permite publicarea descrierii unui subiect
- Posibilitatea de a pune codul Google analytics in panoul de administrare fara a interveni in template-uri.
- ...etc.
Pentru mai multe detalii si mai multe functionalitati, va dam intalnire in curand pe forum;)
Numai bine si pe curand
Luky- Membru onorific
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 27/12/2007
Mulțumiri : 25
Re: Actualizare Forumgratuit: Beta teste terminate, actualizare iminenta!
Lizzard a scris:tot Lizzard a scris:Defapt am primit o noua veste ca sunt 24 actualizari in total
Si s-ar putea ca maine sa fei postat anuntul oficial dar nu se stie sigur.
Am scris asta exact in a doua pagina a acestui topic.
Ce ne spui tu, dragutule, e doar un zvon , nu poate fi luat in serios, domnia ta nu reprezinti in nici un fel forumgratuit, esti un user ca oricare altul, doar ca esti in staff si atit.
O informatie, ca sa o cred, trebuie sa vina din partea admnistratorului fondattor al suportului ( https://help.forumgratuit.ro/ ) in limba română, sau a administratorului cooptat .
Cam asa sta treaba.
Vizitato- Vizitator
cum spuneti voi
Mai dureaza ? stam de o caruta de timp
StefanN a scris:cum spuneti voi
stefane trebuie sa asteptam mai mult timp, pana ce termin ei testele, poate in cateva saptamnii o sa apara noile actualizatii
dar... testele nu sunt terminate? nu scrie ca sunt terminate chiar in titlu?
That Dark
esty administrator ?
Vreau raspuns de la administrator!
Nu de la voi !
restul brb
esty administrator ?
Vreau raspuns de la administrator!
Nu de la voi !
restul brb
StefanN din cate se vede nu's administrator,
acest topic nu a fost facut sa primesti tu raspuns de la administratori
acest topic nu a fost facut sa primesti tu raspuns de la administratori
gata , nu va mai certati , ca deviati de la subiect....
o sa il asteptam pe Luky ,el e singurul care ne poate lamuri pe toti
o sa il asteptam pe Luky ,el e singurul care ne poate lamuri pe toti
Salut baietii,
Voi credeti ca e usor sa faceti atatea teste? Eu zic ca nu e usor nimanui. Mai apare si o erroare la un forum hop trebuie sa o repare tehnicienii. Ei nu sunt roboti sunt si ei oameni, nu stau 24 din 24 la lucru, mai au o familie, o viata. Eu zic sa asteptam cu toti, odata si odata vine lansarea aceasta.
Voi credeti ca e usor sa faceti atatea teste? Eu zic ca nu e usor nimanui. Mai apare si o erroare la un forum hop trebuie sa o repare tehnicienii. Ei nu sunt roboti sunt si ei oameni, nu stau 24 din 24 la lucru, mai au o familie, o viata. Eu zic sa asteptam cu toti, odata si odata vine lansarea aceasta.
Vizitato- Vizitator
Ma eu sincer sa-ti ? am parasit acet tip de forum?
Siguranta nai
Dece?
Se sparg forumurile in prostie
Poate acuma dupa aceste actualizari se face asa ceva!
Siguranta nai
Dece?
Se sparg forumurile in prostie
Poate acuma dupa aceste actualizari se face asa ceva!
Cred ca se intampla in curand, pe forumul meu a aparut pagina cu Mentenanta in curs(doar pentru cateva minute) dar deocamdata nu vad nimic in plus in PA.
cred totusi ca este de la servere pentru ca se incarca foarte prost !
Ultima editare efectuata de catre MaNkY™ in Vin Oct 02, 2009 6:08 pm, editata de 1 ori (Motiv : corectare greseli gramaticale)
Pagina 8 din 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Subiecte similare
» Faza de beta-test s-a incheiat: actualizare iminenta
» Actualizare Forumgratuit: Un nou chatbox
» Actualizare noua: Publicatii pe Forumgratuit
» Actualizare noua: Anunturi clasificate pe Forumgratuit
» Viitoare actualizare pe Forumgratuit.ro: functionalitati inovante in pregatire
» Actualizare Forumgratuit: Un nou chatbox
» Actualizare noua: Publicatii pe Forumgratuit
» Actualizare noua: Anunturi clasificate pe Forumgratuit
» Viitoare actualizare pe Forumgratuit.ro: functionalitati inovante in pregatire
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Despre Forumgratuit :: :: Actualizari si facilitati noi
Pagina 8 din 11
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum