Actualizare Forumgratuit: Beta teste terminate, actualizare iminenta!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Despre Forumgratuit :: :: Actualizari si facilitati noi
Pagina 7 din 11 • Distribuiţi
Pagina 7 din 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Actualizare Forumgratuit: Beta teste terminate, actualizare iminenta!
Rezumarea primului mesaj :
Buna tuturor,
Forumgratuit are placerea de a va anunta ca faza de dezvoltare a testelor Beta pentru urmatoarea actualizare a luat sfarsit.
Actualizarea este deci iminenta! Ideea centrala este simpla ins afoarte importanta: imbunatatirea traficului pentru forumurile voastre gratie tehnologiilor inovante.
Forumgratuit are deci placerea sa va dezvaluie cateva functionalitati minore care vor fi implementate:
Pentru mai multe detalii si mai multe functionalitati, va dam intalnire in curand pe forum;)
Numai bine si pe curand
Buna tuturor,
Forumgratuit are placerea de a va anunta ca faza de dezvoltare a testelor Beta pentru urmatoarea actualizare a luat sfarsit.
Actualizarea este deci iminenta! Ideea centrala este simpla ins afoarte importanta: imbunatatirea traficului pentru forumurile voastre gratie tehnologiilor inovante.
Forumgratuit are deci placerea sa va dezvaluie cateva functionalitati minore care vor fi implementate:
- O noua categorie in panou, intitulata "promovarea forumului", ce face posibila invitarea prietenilor prin serviciile de mesagerie, email si retele sociale.
- Alegerea paginei de sosire pe forum: pagina index, portalul sau o pagina html.
- Adeziune automata a membrilor la un grup: posibilitatea de a fi inclus automat intr-un grup daca postezi un anume numar de mesaje pe forum, limita stabilita de admin.
- Visualizarea descrierii subiectelor: permite publicarea descrierii unui subiect
- Posibilitatea de a pune codul Google analytics in panoul de administrare fara a interveni in template-uri.
- ...etc.
Pentru mai multe detalii si mai multe functionalitati, va dam intalnire in curand pe forum;)
Numai bine si pe curand
Luky- Membru onorific
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 27/12/2007
Mulțumiri : 25
Re: Actualizare Forumgratuit: Beta teste terminate, actualizare iminenta!
vrun membru staff ne poate spune cand va fi aceasta actualizare? Ca acest topic exista de o luna
hai sa nu exageram
De pe 16 sept pana acum , 28 sept....nu e o luna
vrem cu totii noutatile si sa se schimbe odata....dar nah,asta e...mai asteptam
De pe 16 sept pana acum , 28 sept....nu e o luna
vrem cu totii noutatile si sa se schimbe odata....dar nah,asta e...mai asteptam
Fara suparare, dar ar trebui schimbata faza cu actualizare iminenta... iminenta inseamna "Pe punctul de a se produce; apropiat; inevitabil", ceea ce sugereaza ceva gen dintr-un minut in altul... si nu e cazul inca :-/ Puneti si voi un in curand, cum apare in trailere...
Acest titlu era potrivit daca erau maxim 3 zile, sa zicem, nu sa fie pus asa ca sa ne intarate pe noi mai mult
Acest titlu era potrivit daca erau maxim 3 zile, sa zicem, nu sa fie pus asa ca sa ne intarate pe noi mai mult
luky sau lexa mai asteptam ?
StefanN, inca se mai lucreaza din cate stiu, eu zic sa avem rabdare cu totii, de ce sa faca updateul pe mii de forumuri si sa contina errori? Nu e frumos, mai bine asteptam si face ceva bun dupa cum au spus.
Vizitato- Vizitator
RomTimisoara a scris:shining e timp, eu zic sa tina mai mult, dar ne ofera o calitate mai buna. De ce sa puna updateul imediat si sa contina buguri? Mai bine fara buguri.
RomTimisoara a scris:StefanN, inca se mai lucreaza din cate stiu, eu zic sa avem rabdare cu totii, de ce sa faca updateul pe mii de forumuri si sa contina errori? Nu e frumos, mai bine asteptam si face ceva bun dupa cum au spus.
mda.... scrii aceleasi lucruri la fiecare in parte vad.....apropo, fara suparare, sunt mai carcotas asa
ragazzo, eu scriu ca, am vorbit cu domnul Luky...e si normal sa le scriu tot aia, ca e adevarat, dar daca tu nu ai ce face decat sa faci observatii nu ai ales omul potrivit...
Vizitato- Vizitator
Actualizarea se va produce in curand, s-ar putea ca si in cursul saptamanii acesteia
Va asigur ca este grea testarea a 24 update-uri noi, plus bug-urile.
Tot ce ne ramane este sa asteptam.
Multumim pentru rabdare,
Va asigur ca este grea testarea a 24 update-uri noi, plus bug-urile.
Tot ce ne ramane este sa asteptam.
Multumim pentru rabdare,
Ultima editare efectuata de catre Lizzard in Joi Oct 01, 2009 9:01 am, editata de 2 ori (Motiv : Corectare)
Vizitato- Vizitator
24?? Nu era vorba ca sunt 17 ) ?
Vizitato- Vizitator
Uhm... cum adica in cursul saptamanii de astazi? e in cursul zilei de astazi? in cursul saptamanii acesteia?
Oricum, important e ca nu mai e mult de asteptat, indiferent de caz :-j
Oricum, important e ca nu mai e mult de asteptat, indiferent de caz :-j
Lizzard a scris:Defapt am primit o noua veste ca sunt 24 actualizari in total
Si s-ar putea ca maine sa fei postat anuntul oficial dar nu se stie sigur.
Am scris asta exact in a doua pagina a acestui topic.
Vizitato- Vizitator
Pagina 7 din 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Subiecte similare
» Faza de beta-test s-a incheiat: actualizare iminenta
» Actualizare Forumgratuit: Un nou chatbox
» Actualizare noua: Publicatii pe Forumgratuit
» Actualizare noua: Anunturi clasificate pe Forumgratuit
» Viitoare actualizare pe Forumgratuit.ro: functionalitati inovante in pregatire
» Actualizare Forumgratuit: Un nou chatbox
» Actualizare noua: Publicatii pe Forumgratuit
» Actualizare noua: Anunturi clasificate pe Forumgratuit
» Viitoare actualizare pe Forumgratuit.ro: functionalitati inovante in pregatire
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Despre Forumgratuit :: :: Actualizari si facilitati noi
Pagina 7 din 11
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum