Actualizare Forumgratuit: Beta teste terminate, actualizare iminenta!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Despre Forumgratuit :: :: Actualizari si facilitati noi
Pagina 5 din 11 • Distribuiţi
Pagina 5 din 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Actualizare Forumgratuit: Beta teste terminate, actualizare iminenta!
Rezumarea primului mesaj :
Buna tuturor,
Forumgratuit are placerea de a va anunta ca faza de dezvoltare a testelor Beta pentru urmatoarea actualizare a luat sfarsit.
Actualizarea este deci iminenta! Ideea centrala este simpla ins afoarte importanta: imbunatatirea traficului pentru forumurile voastre gratie tehnologiilor inovante.
Forumgratuit are deci placerea sa va dezvaluie cateva functionalitati minore care vor fi implementate:
Pentru mai multe detalii si mai multe functionalitati, va dam intalnire in curand pe forum;)
Numai bine si pe curand
Buna tuturor,
Forumgratuit are placerea de a va anunta ca faza de dezvoltare a testelor Beta pentru urmatoarea actualizare a luat sfarsit.
Actualizarea este deci iminenta! Ideea centrala este simpla ins afoarte importanta: imbunatatirea traficului pentru forumurile voastre gratie tehnologiilor inovante.
Forumgratuit are deci placerea sa va dezvaluie cateva functionalitati minore care vor fi implementate:
- O noua categorie in panou, intitulata "promovarea forumului", ce face posibila invitarea prietenilor prin serviciile de mesagerie, email si retele sociale.
- Alegerea paginei de sosire pe forum: pagina index, portalul sau o pagina html.
- Adeziune automata a membrilor la un grup: posibilitatea de a fi inclus automat intr-un grup daca postezi un anume numar de mesaje pe forum, limita stabilita de admin.
- Visualizarea descrierii subiectelor: permite publicarea descrierii unui subiect
- Posibilitatea de a pune codul Google analytics in panoul de administrare fara a interveni in template-uri.
- ...etc.
Pentru mai multe detalii si mai multe functionalitati, va dam intalnire in curand pe forum;)
Numai bine si pe curand
Luky- Membru onorific
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 27/12/2007
Mulțumiri : 25
Re: Actualizare Forumgratuit: Beta teste terminate, actualizare iminenta!
Eu imi doresc sa se faca un sistem de warn .
ai rabdare , poate e maine , poate e saptamana vitoare
Astept!
Ma numai faceti offtopic degeaba
Ma numai faceti offtopic degeaba
am vazut ca mi-a luat-o forumul azi cam razna sa intelegem ca au inceput marile actualizari si ca se desfasoara in aceste momente ?
Eu zic sa asteptati , nu are rost sa va contraziceti in acest topic degeaba sau sa discutati despre aceste functionalitati in pregatire pentru ca nimeni nu stie ce ne asteapta.
taZyk- Membru activ
Varsta : 32
Data înscrierii : 15/01/2009
Mulțumiri : 0
poate daca o sa imi placa actualizarile o sa imi reincep activitatea de forumist
Defapt am primit o noua veste ca sunt 24 actualizari in total
Si s-ar putea ca maine sa fei postat anuntul oficial dar nu se stie sigur.
Si s-ar putea ca maine sa fei postat anuntul oficial dar nu se stie sigur.
Ultima editare efectuata de catre Lizzard in Joi Oct 01, 2009 9:02 am, editata de 1 ori
Vizitato- Vizitator
Deocamdata inafara de aceea cu descrierea subiectului nu prea vad ceva fantastic poate celelalte vor fi mai bune ..... deocamdata sunt putin dezamagit dar ...... astept si restul !
Salut,
Am citit ce a scris domnul Luky din nou si am ramas surprins ca forum gratuit vor face asemenea updateuri.
Pai vreau sa spun si eu parerea despre fiecare update ce e scris mai sus.
* O noua categorie in panou, intitulata "promovarea forumului", ce face posibila invitarea prietenilor prin serviciile de mesagerie, email si retele sociale. => E un update bun, dupa parerea mea.
* Alegerea paginei de sosire pe forum: pagina index, portalul sau o pagina html. => Cred ca forum gratuit cat si celalate forumuri din alte limbi s-au saturat sa ii raspunda fiecaruia...uni vor sa intre direct pe forum, alti pe portal si tot asa, eu zic ca e bun si acest update.
* Adeziune automata a membrilor la un grup: posibilitatea de a fi inclus automat intr-un grup daca postezi un anume numar de mesaje pe forum, limita stabilita de admin. => E bun updateul, era si mai bine daca faceati un grup numai pentru utilizatori, gen cum e cu Administratori, Moderator sa fie si tilizatori înregistraţi (sa fiu in acest grup toti utilizatori de pe forum).
* Visualizarea descrierii subiectelor: permite publicarea descrierii unui subiect => Nu prea am inteles...
* Posibilitatea de a pune codul Google analytics in panoul de administrare fara a interveni in template-uri. => Acest update e foarte bun, o sa ne ajute pe multi acest update.
* ...etc. => Astept si urmatoarele.
Cu prietenie,
RomTimisoara.
Am citit ce a scris domnul Luky din nou si am ramas surprins ca forum gratuit vor face asemenea updateuri.
Pai vreau sa spun si eu parerea despre fiecare update ce e scris mai sus.
* O noua categorie in panou, intitulata "promovarea forumului", ce face posibila invitarea prietenilor prin serviciile de mesagerie, email si retele sociale. => E un update bun, dupa parerea mea.
* Alegerea paginei de sosire pe forum: pagina index, portalul sau o pagina html. => Cred ca forum gratuit cat si celalate forumuri din alte limbi s-au saturat sa ii raspunda fiecaruia...uni vor sa intre direct pe forum, alti pe portal si tot asa, eu zic ca e bun si acest update.
* Adeziune automata a membrilor la un grup: posibilitatea de a fi inclus automat intr-un grup daca postezi un anume numar de mesaje pe forum, limita stabilita de admin. => E bun updateul, era si mai bine daca faceati un grup numai pentru utilizatori, gen cum e cu Administratori, Moderator sa fie si tilizatori înregistraţi (sa fiu in acest grup toti utilizatori de pe forum).
* Visualizarea descrierii subiectelor: permite publicarea descrierii unui subiect => Nu prea am inteles...
* Posibilitatea de a pune codul Google analytics in panoul de administrare fara a interveni in template-uri. => Acest update e foarte bun, o sa ne ajute pe multi acest update.
* ...etc. => Astept si urmatoarele.
Cu prietenie,
RomTimisoara.
Vizitato- Vizitator
super sitemap=harta site-uli deci voi putea pune tot forum-ul pe google
Pagina 5 din 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Subiecte similare
» Faza de beta-test s-a incheiat: actualizare iminenta
» Actualizare Forumgratuit: Un nou chatbox
» Actualizare noua: Publicatii pe Forumgratuit
» Actualizare noua: Anunturi clasificate pe Forumgratuit
» Viitoare actualizare pe Forumgratuit.ro: functionalitati inovante in pregatire
» Actualizare Forumgratuit: Un nou chatbox
» Actualizare noua: Publicatii pe Forumgratuit
» Actualizare noua: Anunturi clasificate pe Forumgratuit
» Viitoare actualizare pe Forumgratuit.ro: functionalitati inovante in pregatire
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Despre Forumgratuit :: :: Actualizari si facilitati noi
Pagina 5 din 11
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum