Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Actualizare Forumgratuit: Beta teste terminate, actualizare iminenta!

Pagina 5 din 11 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Actualizare Forumgratuit: Beta teste terminate, actualizare iminenta! - Pagina 5 Empty Actualizare Forumgratuit: Beta teste terminate, actualizare iminenta!

Mesaj Scris de Luky Mier Aug 26, 2009 1:50 am

Rezumarea primului mesaj :

Buna tuturor,

Forumgratuit are placerea de a va anunta ca faza de dezvoltare a testelor Beta pentru urmatoarea actualizare a luat sfarsit.

Actualizarea este deci iminenta! Ideea centrala este simpla ins afoarte importanta: imbunatatirea traficului pentru forumurile voastre gratie tehnologiilor inovante.
Forumgratuit are deci placerea sa va dezvaluie cateva functionalitati minore care vor fi implementate:

• O noua categorie in panou, intitulata "promovarea forumului", ce face posibila invitarea prietenilor prin serviciile de mesagerie, email si retele sociale.

• Alegerea paginei de sosire pe forum: pagina index, portalul sau o pagina html.

• Adeziune automata a membrilor la un grup: posibilitatea de a fi inclus automat intr-un grup daca postezi un anume numar de mesaje pe forum, limita stabilita de admin.

• Visualizarea descrierii subiectelor: permite publicarea descrierii unui subiect

• Posibilitatea de a pune codul Google analytics in panoul de administrare fara a interveni in template-uri.

• ...etc.

Pentru mai multe detalii si mai multe functionalitati, va dam intalnire in curand pe forum;)

Numai bine si pe curand

king
Luky

Luky
Membru onorific
Membru onorific

Varsta : 36
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 27/12/2007
Mulțumiri : 25
Internet Explorer phpBB3

Luky a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Actualizare Forumgratuit: Beta teste terminate, actualizare iminenta! - Pagina 5 Empty Re: Actualizare Forumgratuit: Beta teste terminate, actualizare iminenta!

Mesaj Scris de kobr4 Lun Sept 21, 2009 2:52 pm

Eu imi doresc sa se faca un sistem de warn .
kobr4

kobr4
Membru Forumgratuit

Varsta : 30
Localizare : Romaniax/IS
Data înscrierii : 28/06/2009
Mulțumiri : 0
Internet Explorer phpBB2

http://www.help.forumgratuit.ro
kobr4 a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Actualizare Forumgratuit: Beta teste terminate, actualizare iminenta! - Pagina 5 Empty Re: Actualizare Forumgratuit: Beta teste terminate, actualizare iminenta!

Mesaj Scris de StefanN Lun Sept 21, 2009 3:06 pm

mai dureaza???
StefanN

StefanN
Membru activ

Varsta : 31
Localizare : iasi
Data înscrierii : 20/05/2009
Internet Explorer phpBB3

http://forum.expertcs.info
StefanN a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Mesaj Scris de upTime Lun Sept 21, 2009 3:36 pm

ai rabdare , poate e maine , poate e saptamana vitoare lol!
upTime

upTime
Membru Forumgratuit

Varsta : 30
Data înscrierii : 01/03/2009
Internet Explorer phpBB3

http://www.inca-nu.ro
upTime a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Mesaj Scris de StefanN Lun Sept 21, 2009 4:32 pm

Astept!

Ma numai faceti offtopic degeaba
StefanN

StefanN
Membru activ

Varsta : 31
Localizare : iasi
Data înscrierii : 20/05/2009
Internet Explorer phpBB3

http://forum.expertcs.info
StefanN a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Mesaj Scris de MaNkY™ Lun Sept 21, 2009 4:55 pm

am vazut ca mi-a luat-o forumul azi cam razna sa intelegem ca au inceput marile actualizari si ca se desfasoara in aceste momente ?
MaNkY™

MaNkY™
Membru Forumgratuit

Varsta : 39
Localizare : Intr-o Romanie distrusa => undeva prin sinaia
Data înscrierii : 12/09/2009
Internet Explorer phpBB3

http://www.mamici-unite.com/
MaNkY™ a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Mesaj Scris de taZyk Lun Sept 21, 2009 5:22 pm

Eu zic sa asteptati , nu are rost sa va contraziceti in acest topic degeaba sau sa discutati despre aceste functionalitati in pregatire pentru ca nimeni nu stie ce ne asteapta.
taZyk

taZyk
Membru activ

Varsta : 32
Data înscrierii : 15/01/2009
Internet Explorer phpBB3

taZyk a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Mesaj Scris de iPlay Lun Sept 21, 2009 5:40 pm

poate daca o sa imi placa actualizarile o sa imi reincep activitatea de forumist Foarte fericit
iPlay

iPlay
Membru Forumgratuit

Varsta : 28
Localizare : On my desk work
Data înscrierii : 12/08/2009
Internet Explorer

https://help.forumgratuit.ro
iPlay a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Mesaj Scris de Vizitato Mar Sept 22, 2009 9:41 am

Defapt am primit o noua veste ca sunt 24 actualizari in total Râs
Si s-ar putea ca maine sa fei postat anuntul oficial dar nu se stie sigur.

Ultima editare efectuata de catre Lizzard in Joi Oct 01, 2009 9:02 am, editata de 1 ori
Anonymous

Vizitato
Vizitator

Vizitato a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Mesaj Scris de leonardogabrielo Mar Sept 22, 2009 9:51 am

oo ce bine...

leonardogabrielo
Membru Forumgratuit

Data înscrierii : 02/08/2009
Internet Explorer phpBB2

http://www.DivineGaming.Info
leonardogabrielo a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Mesaj Scris de MaNkY™ Mar Sept 22, 2009 2:48 pm

Deocamdata inafara de aceea cu descrierea subiectului nu prea vad ceva fantastic poate celelalte vor fi mai bune ..... deocamdata sunt putin dezamagit dar ...... astept si restul !
MaNkY™

MaNkY™
Membru Forumgratuit

Varsta : 39
Localizare : Intr-o Romanie distrusa => undeva prin sinaia
Data înscrierii : 12/09/2009
Internet Explorer phpBB3

http://www.mamici-unite.com/
MaNkY™ a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Mesaj Scris de Vizitato Mar Sept 22, 2009 5:40 pm

Salut,

Am citit ce a scris domnul Luky din nou si am ramas surprins ca forum gratuit vor face asemenea updateuri.
Pai vreau sa spun si eu parerea despre fiecare update ce e scris mai sus.
* O noua categorie in panou, intitulata "promovarea forumului", ce face posibila invitarea prietenilor prin serviciile de mesagerie, email si retele sociale. => E un update bun, dupa parerea mea.

* Alegerea paginei de sosire pe forum: pagina index, portalul sau o pagina html. => Cred ca forum gratuit cat si celalate forumuri din alte limbi s-au saturat sa ii raspunda fiecaruia...uni vor sa intre direct pe forum, alti pe portal si tot asa, eu zic ca e bun si acest update.

* Adeziune automata a membrilor la un grup: posibilitatea de a fi inclus automat intr-un grup daca postezi un anume numar de mesaje pe forum, limita stabilita de admin. => E bun updateul, era si mai bine daca faceati un grup numai pentru utilizatori, gen cum e cu Administratori, Moderator sa fie si tilizatori înregistraţi (sa fiu in acest grup toti utilizatori de pe forum).

* Visualizarea descrierii subiectelor: permite publicarea descrierii unui subiect => Nu prea am inteles...

* Posibilitatea de a pune codul Google analytics in panoul de administrare fara a interveni in template-uri. => Acest update e foarte bun, o sa ne ajute pe multi acest update.

* ...etc. => Astept si urmatoarele.

Cu prietenie,
RomTimisoara.
Anonymous

Vizitato
Vizitator

Vizitato a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Mesaj Scris de AnA-Maria Mier Sept 23, 2009 12:36 am

super sitemap=harta site-uli deci voi putea pune tot forum-ul pe google Noroc

AnA-Maria
Membru Forumgratuit

Data înscrierii : 09/09/2009
Internet Explorer

http://clasa8.forumz.ro/index.htm
AnA-Maria a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Pagina 5 din 11 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum