cum adaug reclamele sau parteneri sub forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
cum adaug reclamele sau parteneri sub forum
Rezumarea primului mesaj :
Salut as vrea si eu sa stiu cum sa adaug reclame sau pareteneri sub forum am mai vazut pe niste forumuri create tot la voi
Sau sub reclamele voastre alea creaza forum gratuit etc ....
Salut as vrea si eu sa stiu cum sa adaug reclame sau pareteneri sub forum am mai vazut pe niste forumuri create tot la voi
Sau sub reclamele voastre alea creaza forum gratuit etc ....
Ultima editare efectuata de catre mihaiavrig in Dum Aug 23, 2009 12:19 pm, editata de 1 ori
Re: cum adaug reclamele sau parteneri sub forum
Din pacate nu este posibil,dar sa facut un sondaj cu sugestia aceasta aici : https://help.forumgratuit.ro/sugestii-pentru-forumurile-voastre-f14/adaugare-spatiu-sub-forum-t9825.htm .
Numai bine!
Iconul rezolvat este pus, ati rezolvat problema?
Vizitato- Vizitator
Avind in vedere ca pentru moment acest topic nu mai prezinta interes pentru autor, iar intrebarea sa a primit raspuns, il voi inchide si marca "rezolvat".
Vizitato- Vizitator
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Cum adaug alt forum in widgetul parteneri ? [R]
» Cum adaug parteneri in subsolul pagini sub "creeaza un forum etc"
» Cum adaug parteneri
» Cum adaug parteneri?
» Cum adaug parteneri in subsolul pagini
» Cum adaug parteneri in subsolul pagini sub "creeaza un forum etc"
» Cum adaug parteneri
» Cum adaug parteneri?
» Cum adaug parteneri in subsolul pagini
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum