mesaj de bun venit cu numele utilizatorului
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
mesaj de bun venit cu numele utilizatorului
cum pot sa fac sa apara pe forumul meu cand cineva e connectat sa ii scrie sus {{{bine ai venit " NUMELE UTILIZATORULUI " te rugam sa treci pe la regulament sau ceva de genu !!}}
sau cand cineva nu e connectat sai scrie {{BIne ai venit pe forumul nostru , te rugam sa te inregistrezi }}?????????
Titlu editat
sau cand cineva nu e connectat sai scrie {{BIne ai venit pe forumul nostru , te rugam sa te inregistrezi }}?????????
Titlu editat
Ultima editare efectuata de catre bogdan1998 in Joi Aug 20, 2009 11:14 am, editata de 1 ori
Re: mesaj de bun venit cu numele utilizatorului
Deoarece titlul dumneavoastră nu este explicit şi de aceea nu ajută la găsirea subiectului folosind opţiunea de "Căutare" nu voi răspunde (şi nici un alt membru) până când nu vă schimbaţi titlul subiectului într-unul mai explicit, legat de problema dumneavoastră
Vizitato- Vizitator
gata am schimbat titlul
P.A-Avansat-General-Forum-Configurare-Pop-up de conexiune-Scrii acolo si apoi dai Inregistrare
Asta e pentru vizitatorii sau membri neconectati,pentru ce ai zis tu mai sus nu stiu ,dar poate te ajuta si varianta asta
Asta e pentru vizitatorii sau membri neconectati,pentru ce ai zis tu mai sus nu stiu ,dar poate te ajuta si varianta asta
Mesajul nu se poate schimba automat, asa ca trebui sa combini fereastra pop-up de conexiune - pentru vizitatori sau userii neinregistrati cu mesajul de bun venit pe care il poti scrie in Mesaj pe pagina de start sau sub forma de anunt defilant. Pentru a prelua automat informatia din profilul utilizatorului, foloseste in loc de numele acestiua variabila
https://help.forumgratuit.ro/intrebari-frecvente-f5/lista-de-variabile-t9087.htm
- Cod:
{USERNAME}
https://help.forumgratuit.ro/intrebari-frecvente-f5/lista-de-variabile-t9087.htm
Ultima editare efectuata de catre Ina in Joi Aug 27, 2009 1:10 pm, editata de 1 ori
scuzati de off:dar de ce ai ales nikul meu?
nu sunt revoltat sunt curios
nu sunt revoltat sunt curios
Scuze, trebuia sa pun variabila intre tagurile code.
Avind in vedere ca pentru moment acest topic nu mai prezinta interes pentru autor, iar intrebarea sa a primit raspuns, il voi inchide si marca "rezolvat".
Subiecte similare
» Numele utilizatorului in bara de mesaj
» + Mesaj de bun venit (Mesaj pe pagina de start )
» Cum sa fac o semnatura cu numele utilizatorului ?
» Cum fac sa apara numele utilizatorului conectat?
» Imagine langa numele utilizatorului
» + Mesaj de bun venit (Mesaj pe pagina de start )
» Cum sa fac o semnatura cu numele utilizatorului ?
» Cum fac sa apara numele utilizatorului conectat?
» Imagine langa numele utilizatorului
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum