Script pentru eliminarea sau ascunderea legendei si a statisticilor din forum pentru versiunea phpbb3
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Script pentru eliminarea sau ascunderea legendei si a statisticilor din forum pentru versiunea phpbb3
Salutare!
As dori, daca se poate, un cod css pentru eliminarea sau ascunderea legendei si a statisticilor din partea inferioara a forumului (partea de deasupra footer-ului). Am cautat pe forumul de suport, insa nu am gasit un raspuns in acest caz., desi am insistat in fiecare sectiune in parte. V-as fi recunoscator daca m-ati ajuta cu un astfel de script. Va multumesc anticipat pentru intelegere si eventual raspuns.
Ultima editare efectuata de catre Kegan in Joi Aug 13, 2009 5:00 pm, editata de 1 ori
Re: Script pentru eliminarea sau ascunderea legendei si a statisticilor din forum pentru versiunea phpbb3
P.A.=>Afisare=>Pagina de start=>Structura si ierarhie=>Ierarhie=>Afiseaza statisticile din forum=>Niciodata=>Inregistrare.
Re: Script pentru eliminarea sau ascunderea legendei si a statisticilor din forum pentru versiunea phpbb3
Daca folosesc aceasta optiune imi dispare si "cine este conectat?" si nu vreau asta. Vreau ca doar statisticile (nr. de mesaje & nr. de utilizatori) si legenda sa dispara. Cine este conectat doresc sa ramana.
PS: De aceasta optiune stiam si eu. Am totusi ceva experienta pe Forumgratuit.ro
PS: De aceasta optiune stiam si eu. Am totusi ceva experienta pe Forumgratuit.ro
Poti folosi
Asfel ca vor fi sterse si: titlul CINE ESTE CONECTAT?,titlul STATISTICI,titlul mesajului de pe pagina de start si titlurile widget-urilor.
Din cate am gasit eu asta este singura solutie de a sterge intreaga portiune de statistici.
- Cod:
.page-bottom {display: none;}
p em {display: none;}
.h3 {display: none;}
Asfel ca vor fi sterse si: titlul CINE ESTE CONECTAT?,titlul STATISTICI,titlul mesajului de pe pagina de start si titlurile widget-urilor.
Din cate am gasit eu asta este singura solutie de a sterge intreaga portiune de statistici.
Aha. Multumesc darksprectre! Nu cred ca e tocmai ok, pentru ca se elimina mult mai mult decat doresc eu. Oricum, iti multumesc!
Topic rezolvat=>Inchis.
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Script pentru eliminarea / ascunderea întregului profil din cadrul mesajelor (primului mesaj dintr-un subiect)
» Script parteneri footer pe versiunea phpbb3
» Script pentru introducerea casetei de cautare in banner pe u
» Script pentru colorarea optiunilor dintr-o lista pe un forum phpBB3
» Script pentru schimbarea imaginii unui citat pe un forum phpBB3
» Script parteneri footer pe versiunea phpbb3
» Script pentru introducerea casetei de cautare in banner pe u
» Script pentru colorarea optiunilor dintr-o lista pe un forum phpBB3
» Script pentru schimbarea imaginii unui citat pe un forum phpBB3
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum