Anti click dreapta nu merge
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Anti click dreapta nu merge
Rezumarea primului mesaj :
- Cod:
<body oncontextmenu="return false" onselectstart="return false" ondragstart="return false">
Re: Anti click dreapta nu merge
Stiu,am intart pe forumul meu cu Explorer si imaginile nu se vedeau deloc bine,dar cu opera sunt unele probleme cu Javascript,eu am mai multe coduri,cand am intart cu opera nu mergea prea bine forumul,dar acuam vad ca merge putin mai bine.
))sKz a scris:Stiu,am intart pe forumul meu cu Explorer si imaginile nu se vedeau deloc bine,dar cu opera sunt unele probleme cu Javascript,eu am mai multe coduri,cand am intart cu opera nu mergea prea bine forumul,dar acuam vad ca merge putin mai bine.
asa si la mn..in explorer imaginile se vedeau altfel..desi ele nu erau nici pe departe asa
daca folosesti internet explorer nu te sfatuiesc sa-l mai folosesti ca nu functioneaza deloc bine... va recomand google chrome 3.0.19 beta si mozilla firefox 3.5.2 Beta
Vad ca iconul rezolvat a fost pus, ati rezolvat problema?
Si in plus, nu suntem la recomandari browsere, TheI0nut
Si in plus, nu suntem la recomandari browsere, TheI0nut
Vizitato- Vizitator
Topic rezolvat=>Inchis.
Vizitato- Vizitator
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» De ce scriptul anti click dreapta nu merge pe portal?
» Anti click dreapta
» Anti click dreapta
» Anti click dreapta
» Script anti click dreapta
» Anti click dreapta
» Anti click dreapta
» Anti click dreapta
» Script anti click dreapta
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum