Antispam

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Tutorial Antispam

Mesaj Scris de Luky la data de Sam 1 Aug - 11:13

Sistemul Antispam


Funcția Antispam se poate găsi în Panoul de Administrare => Configurare generală => Antispam. După cum se menționează chiar în panoul de administrare, de fiecare dată când un vizitator adaugă un comentariu la unul din articolele dumneavoastră, emailul și conținutul acestui comentariu sunt comparate cu cuvintele cheie. Dacă cel puțin un termen este considerat ca interzis, comentariul nu va fi validat atâta timp cât vizitatorul nu îl va corecta.I. Filtrul de căutare

Acest filtru vă oferă posibilitatea de a căuta în cadrul blogului dumneavostră un cuvânt sau o serie de cuvinte ce ar putea fi considerate ca jignitoare / neconforme pentru afișarea publică. Odată identificate, ele vor putea fi trecute mai ușor în lista cuvintelor interzise, astfel, comentariile ce conțin cuvintele respective fiind retrase până la o nouă modificare.
II. Filtrul de adăugare a unui element

Acest filtru vă oferă posibilitatea de a adauga noi cuvinte ce nu vi se par potrivite pentru blogul dumneavoastră. Acestea vor fi identificate în cazul în care unul dintre vizitatori va posta un comentariu, iar acesta nu va putea fi publicat până când conținutul nu va fi modificat de autor.
Lista de cuvinte interzise, va apărea cu ultimele cuvinte adăugate de dumneavoastră. Cuvintele vor putea fi ulterior modificate, accesând în acest caz butonul sau chiar șterse, utilizând butonul în acest caz. ATENȚIE! O dată ce un cuvânt a fost șters, el va putea fi utilizat de orice vizitator în blogul dumneavoastră!

Spoiler:

Vă recomandăm această funcție pentru a evita comentariile abuzive de la rău-făcători. Astfel, imaginea blogului dumneavoastră va putea fi protejată în fața acestora, iar comentariile ce-și propun sa încingă spiritele pot fi cu desăvârșire omise.

Tutorial realizat de Kegan

Numai bine,
Echipa Blogratuit
avatar
Luky
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 3556
Varsta : 29
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 27/12/2007
Multumiri : 22
Niciun avertisment

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum