Cod CSS pentru micsorarea luminozitatii la butoanele pt crea

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Cod CSS pentru micsorarea luminozitatii la butoanele pt crea

Mesaj Scris de Vizitato la data de Mar 14 Iul - 15:14

As dori un cod CSS pentru micsorarea luminozitatii la butoanele pt creare si raspundere in topicuri
Si deasemenea cand cursorul este pozitionat pe ele sa se lumineze la loc
Asa ceva am vazut in meniului acestei teme:

http://demo.nicetheme.com/index.htm?theme_id=140017

Dar ma intreb daca se poate si pt butoanele Topic Nou | Rasunde | Blocat etc.
Si va rog fara offtopic pt ca nu sunt sanse sa existe un asemenea script
Stiu si eu asta, dar poate exista speranta !


Ultima editare efectuata de catre sLg in Mar 14 Iul - 22:23, editata de 3 ori

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Cod CSS pentru micsorarea luminozitatii la butoanele pt crea

Mesaj Scris de darkspectre la data de Mar 14 Iul - 15:30

Normal ca se poate.Chiar eu am postat codul pe forum.
Cod:
ul.linklist li a img {
filter:alpha(opacity=100);
-moz-opacity: 1.0;
opacity: 0.5;
}

ul.linklist li a img:hover {
filter:alpha(opacity=100); 
-moz-opacity: 0.85; 
opacity: 1.0;
position: relative;
top: -2px;
}
Poti sa schimbi efectul.Adica sa porneasca de la opacitate totala la opacitate mai slaba.
Vezi ca in cod am facut ca butonul sa se deplaseze 2 pixeli cand pui cursorul pe el.

darkspectre
Membru activ

masculin

Mesaje : 2549
Varsta : 106
Localizare : auf mein land
Data de inscriere : 29/04/2008
Multumiri : 2
Niciun avertisment

http://www.fg-coding.net

Sus In jos

Rezolvat Re: Cod CSS pentru micsorarea luminozitatii la butoanele pt crea

Mesaj Scris de Vizitato la data de Mar 14 Iul - 15:37

hmm nu merge, si l-am copiat asa cum mi l-ai dat Foarte fericit

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Cod CSS pentru micsorarea luminozitatii la butoanele pt crea

Mesaj Scris de darkspectre la data de Mar 14 Iul - 16:01

Am uitat sa mentionez ca functioneaza doar pe phpbb3(si tu ai aceasta versiune).
Sigur ca functioneaza.Uitate in forumul meu de teste(am pus o tema la intamplare).

darkspectre
Membru activ

masculin

Mesaje : 2549
Varsta : 106
Localizare : auf mein land
Data de inscriere : 29/04/2008
Multumiri : 2
Niciun avertisment

http://www.fg-coding.net

Sus In jos

Rezolvat Re: Cod CSS pentru micsorarea luminozitatii la butoanele pt crea

Mesaj Scris de Vizitato la data de Mar 14 Iul - 16:10

Nu vad decat meniul sa fie diferit
eu am vrut ca butoanele Topic nou | Raspunde | Blocat sa "reactioneze" exact ca meniul din forumul tau de teste

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Cod CSS pentru micsorarea luminozitatii la butoanele pt crea

Mesaj Scris de darkspectre la data de Mar 14 Iul - 16:22

Aha...
Cod:
.buttons div.post-icon {
filter:alpha(opacity=100);
-moz-opacity: 1.0;
opacity: 0.5;}

.buttons div.post-icon:hover {
filter:alpha(opacity=100); 
-moz-opacity: 0.85; 
opacity: 1.0;
position: relative;
top: -2px;
}

darkspectre
Membru activ

masculin

Mesaje : 2549
Varsta : 106
Localizare : auf mein land
Data de inscriere : 29/04/2008
Multumiri : 2
Niciun avertisment

http://www.fg-coding.net

Sus In jos

Rezolvat Re: Cod CSS pentru micsorarea luminozitatii la butoanele pt crea

Mesaj Scris de Vizitato la data de Mar 14 Iul - 16:37

Perfect !
Esti cel mai tare DS Noroc Noroc Noroc
-------------
m-am pripit si n-am reusit sa editez
defapt acel cod merge doar la butonul Topic Nou
Si nu merge in mesaje, doar inafara Supărat
Si inca o mica problema ... nu merge cu IE Supărat ... ciudat e ca se vede meniului cu IE

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Cod CSS pentru micsorarea luminozitatii la butoanele pt crea

Mesaj Scris de darkspectre la data de Mar 14 Iul - 17:01

Nu am mai intrat intr-un mesaj sa vad cum arata.Urmatorul cod este bun,dar din pacate hover-ul se activeaza la ambele butoane(topic new,mesaj nou) de odata:
Cod:
.buttons {
filter:alpha(opacity=100);
-moz-opacity: 1.0;
opacity: 0.5;}

.buttons:hover {
filter:alpha(opacity=100); 
-moz-opacity: 0.85; 
opacity: 1.0;
position: relative;
top: -2px;
}
Intradevar,la I.E.6 nu functioneaza codul.

darkspectre
Membru activ

masculin

Mesaje : 2549
Varsta : 106
Localizare : auf mein land
Data de inscriere : 29/04/2008
Multumiri : 2
Niciun avertisment

http://www.fg-coding.net

Sus In jos

Rezolvat Re: Cod CSS pentru micsorarea luminozitatii la butoanele pt crea

Mesaj Scris de Vizitato la data de Mar 14 Iul - 22:22

Nici cu IE 8 nu merge Supărat
mersi totusi Foarte fericit
Rezolvat (de data asta sunt sigur:D)

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Cod CSS pentru micsorarea luminozitatii la butoanele pt crea

Mesaj Scris de Vizitato la data de Mar 14 Iul - 22:26

Topic rezolvat=>Inchis.

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum