Cod tabel in footer

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Cod tabel in footer

Mesaj Scris de GFX.TDB la data de Mar 7 Iul - 18:00

Vreau sa stiu si eu cum pot face un tabel asemanator cu acesta in footerul forumului :



Exista un cod html ? ( Precizez ca tema de pe care am luat modelul era phbb2)

GFX.TDB
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 383
Varsta : 26
Localizare : Ploiesti
Data de inscriere : 23/11/2008
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.help.forumgratuit.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Cod tabel in footer

Mesaj Scris de Louk la data de Mar 7 Iul - 18:04

La phpbb2 poti modifica cum doresti footerul, dar fara sa te atingi de link-urile de acolo. Nu stiu ce tabel vezi tu acolo, ca eu vad doar o imagine centrata. Pur si simplu faci un cod ca pentru un banner si il adaugi in footer.

Louk
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 9534
Localizare : România - o țară din ce în ce mai ocupată.
Data de inscriere : 25/04/2009
Multumiri : 171
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cod tabel in footer

Mesaj Scris de GFX.TDB la data de Mar 7 Iul - 18:08

daca teai uita mai atent ai vedea ca imagine are deasupra eu o bara asemanatoare cu cea a forumului si daca teai uita in stanga si in dreapta imagini ai vedea niste linii cu gri ... , este un fel de casuta , dar nu stiu cum sa o fac ...

GFX.TDB
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 383
Varsta : 26
Localizare : Ploiesti
Data de inscriere : 23/11/2008
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.help.forumgratuit.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Cod tabel in footer

Mesaj Scris de Louk la data de Mar 7 Iul - 18:33

Acela e cadrul forum-ului. Fericit) Daca te uiti si la categorii, vei vedea ca este aceeasi linie ca si acolo, in footer. Incearca sa iei legatura cu administratorul acelui forum. Noi nu avem de unde sa stim daca a folosit n cod html (pentru care era nevoie de imagini intregi) sau iframe (pentru care era nevoie de bucati de imagine).

Louk
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 9534
Localizare : România - o țară din ce în ce mai ocupată.
Data de inscriere : 25/04/2009
Multumiri : 171
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cod tabel in footer

Mesaj Scris de GFX.TDB la data de Mar 7 Iul - 18:38

pei am vrut sa iau legatura , dar nu a intrat de 5 luni pe messenger ...

GFX.TDB
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 383
Varsta : 26
Localizare : Ploiesti
Data de inscriere : 23/11/2008
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.help.forumgratuit.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Cod tabel in footer

Mesaj Scris de Louk la data de Mar 7 Iul - 19:02

Nu pe messenger. Trimite-i PM pe forum. Cred ca merita sa-ti faci cont pe un forum de la care doresti ajutor. Macar in semn de respect. A face cu ochiul

Louk
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 9534
Localizare : România - o țară din ce în ce mai ocupată.
Data de inscriere : 25/04/2009
Multumiri : 171
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cod tabel in footer

Mesaj Scris de GFX.TDB la data de Mar 7 Iul - 19:06

Am cont , i-am dat 5 PM-uri , dar nu raspunde Supărat

GFX.TDB
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 383
Varsta : 26
Localizare : Ploiesti
Data de inscriere : 23/11/2008
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.help.forumgratuit.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Cod tabel in footer

Mesaj Scris de Louk la data de Mar 7 Iul - 19:07

Inseamna ca nu doreste sa-ti spuna. Nu poti "sa-i furi inventia" daca nu doreste sa te lase sa faci asta. A face cu ochiul

Louk
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 9534
Localizare : România - o țară din ce în ce mai ocupată.
Data de inscriere : 25/04/2009
Multumiri : 171
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cod tabel in footer

Mesaj Scris de StefanN la data de Mar 7 Iul - 19:16

daca vrei tabel
cod mai jos
Cod:
<table boder="0">
<tr>
<td>
Continut
</td>
</tr>
</table>

StefanN
Membru activ

masculin

Mesaje : 457
Varsta : 23
Localizare : iasi
Data de inscriere : 20/05/2009
Multumiri : 0
2 avertismente

http://forum.expertcs.info

Sus In jos

Rezolvat Re: Cod tabel in footer

Mesaj Scris de GFX.TDB la data de Mar 7 Iul - 19:31

merci de tabel , dar nu acesta imi trebuie ...

GFX.TDB
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 383
Varsta : 26
Localizare : Ploiesti
Data de inscriere : 23/11/2008
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.help.forumgratuit.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Cod tabel in footer

Mesaj Scris de pOd la data de Joi 9 Iul - 16:23

Incearca sa folosesti mozilla...dai clik dreapta pe bara acea=>copie linkul imagini si pe urma...de duci in overall_footer si adaugi
Cod:
<center><img src="http://www.linkul-imagini-aici."</center>
Dupa acea sub acest cod de ma sus adaugi..
Cod:
<table border="10" cellpadding="14"


<tr>

<th>cod partener</th>
<th>cod partener</th>
<th>cod partener</th>
<th>cod partener</th>

</tr>
</table>

pOd
Membru Forumgratuit

Mesaje : 89
Data de inscriere : 23/02/2009
Multumiri : 0
Niciun avertisment

Sus In jos

Rezolvat Re: Cod tabel in footer

Mesaj Scris de Louk la data de Joi 9 Iul - 16:54

pOd, mai corect si util ar fi sa selecteze toata portiunea pe care il intereseaza si sa de-a "view source". Dar asta se poate incadra in incalcarea dreptului de autor, daca administratorul de acolo nu permite sa i se copie footerul.

Louk
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 9534
Localizare : România - o țară din ce în ce mai ocupată.
Data de inscriere : 25/04/2009
Multumiri : 171
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cod tabel in footer

Mesaj Scris de pOd la data de Joi 9 Iul - 17:01

Toata lumea sa invatat sa copie pe alti..incercati fratilor sa faceti si voi ceva original....oricum eu ce o sa fac(nu am forumgratuit..),ma refer la site-uri..le voi coda sursa..asa ca...

pOd
Membru Forumgratuit

Mesaje : 89
Data de inscriere : 23/02/2009
Multumiri : 0
Niciun avertisment

Sus In jos

Rezolvat Re: Cod tabel in footer

Mesaj Scris de GFX.TDB la data de Sam 11 Iul - 13:39

Am reusit , multumesc !

Rezolvat !

GFX.TDB
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 383
Varsta : 26
Localizare : Ploiesti
Data de inscriere : 23/11/2008
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.help.forumgratuit.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Cod tabel in footer

Mesaj Scris de Ina la data de Sam 11 Iul - 13:42

Topic rezolvat = > inchis

Ina
Membru activ

feminin

Mesaje : 13733
Varsta : 44
Data de inscriere : 05/03/2009
Multumiri : 79
Niciun avertisment

http://www.goblenul.com

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum