Script pentru introducerea casetei de cautare in banner pe u

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Script pentru introducerea casetei de cautare in banner pe un forum phpBB3

Mesaj Scris de Vizitato la data de Lun 15 Iun - 1:02

As dori un script pentru introducerea casetei de cautare in banner pe un forum phpBB3
Nu, nu am vazut asa ceva inca pe un forumgratuit
dar am vazult pe multe teme phpBB3 caseta de catare in dreapta bannerului si as dori sa realizez si eu acelasi lucru Foarte fericit

O mica imagine :


Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Script pentru introducerea casetei de cautare in banner pe u

Mesaj Scris de Ina la data de Lun 15 Iun - 2:02

Da, acela cred ca este un meniu in flash.
Poti da un link - din forumgratuit, te rog?

Ina
Membru activ

feminin

Mesaje : 13733
Varsta : 44
Data de inscriere : 05/03/2009
Multumiri : 79
Niciun avertisment

http://www.goblenul.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Script pentru introducerea casetei de cautare in banner pe u

Mesaj Scris de Vizitato la data de Lun 15 Iun - 11:31

nu este un forumgratuit
este o monstra dintr-o tema phpBB3
dau link catre tema? (nu-i nici de pe hitskin...)

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Script pentru introducerea casetei de cautare in banner pe u

Mesaj Scris de p4nt3r4 la data de Lun 15 Iun - 11:55

acel foram nu e forum gratuit, si stu de care e si asa e facut din baza lor de date sa apara cautarea acolo deci nu o sa gasesti nici un script

p4nt3r4
Membru activ

masculin

Mesaje : 417
Varsta : 24
Localizare : Pe aici pe undeva
Data de inscriere : 15/05/2008
Multumiri : 0
1 avertisment

http://cs-style.forumhit.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Script pentru introducerea casetei de cautare in banner pe u

Mesaj Scris de Vizitato la data de Lun 15 Iun - 11:58

am vazut ca exista script in care poti muta caseta de cautare in partea stanga
si altul in care sa schimbi iconul cu lupa, asa ca de ce sa nu fie valabil si un script care sa-l introduca in banner ? Neutru

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Script pentru introducerea casetei de cautare in banner pe u

Mesaj Scris de Vizitato la data de Lun 22 Iun - 14:53

Nu stie nimeni ? trebuie sa existe ...

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Script pentru introducerea casetei de cautare in banner pe u

Mesaj Scris de CsIosefin la data de Lun 22 Iun - 15:05

Acela e un banner + o poza in stanga, si in dreapta e pusa aceea caseta. Ar trebuie modificat si stilelul sau numai headerul...astept un link sa vad.
Tie iti este mai usor ca trebuie sa modifici ceva, vad ca ai caseta sub meniu poti sa o iei si sa o urci mai sus pe banner.

CsIosefin
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 362
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 19/12/2008
Multumiri : 0
Membru exclus

http://romania-timisoara.forumh.biz/

Sus In jos

Rezolvat Re: Script pentru introducerea casetei de cautare in banner pe u

Mesaj Scris de Vizitato la data de Lun 22 Iun - 16:01

ai putea sa-mi dai tu un script care sa-mi mearga??...
cele cale le pun la decriere le lipsesc butonul de cautare si deformeaza putin fundalul header-ului...

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Script pentru introducerea casetei de cautare in banner pe u

Mesaj Scris de CsIosefin la data de Lun 22 Iun - 16:05

Am pus cod-ul personal la mine in comp. Arata butonul, arata ala de cautare. Am adaugat un <center> COD </center> pentru a vedea daca in mijloc arata cautare...
Cod:
<center><div id="search-box"><form method="get" action="/search.forum" id="search"><p class="nomargin"><input type="text" name="search_keywords" id="keywords" maxlength="128" class="inputbox search" value="Cautare..." onclick="if (this.value == 'Cautare...') this.value = '';" onblur="if (this.value == '') this.value = 'Cautare...';" />
<input class="button2" type="submit" value="Cautare" /></p></form></div><span class="corners-bottom"><span></span></span></div></div></div><div id="page-body"><div id="emptyidcc" class="no-left"><div id="outer-wrapper"><div id="wrapper"><div id="container"><div id="content"><div id="emptyidleft"></div></center>

CsIosefin
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 362
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 19/12/2008
Multumiri : 0
Membru exclus

http://romania-timisoara.forumh.biz/

Sus In jos

Rezolvat Re: Script pentru introducerea casetei de cautare in banner pe u

Mesaj Scris de Vizitato la data de Lun 22 Iun - 16:08

aceeasi istorie...
vad ca toate fac la fel...
mersi oricum A face cu ochiul

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Script pentru introducerea casetei de cautare in banner pe u

Mesaj Scris de CsIosefin la data de Lun 22 Iun - 16:11

sLg cum nu merge codul....mie imi merge perfect, dai clik pe forumul din profil si dute jos de tot rapid, ca nu il las. Unde il pui tu mai exact?

CsIosefin
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 362
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 19/12/2008
Multumiri : 0
Membru exclus

http://romania-timisoara.forumh.biz/

Sus In jos

Rezolvat Re: Script pentru introducerea casetei de cautare in banner pe u

Mesaj Scris de Vizitato la data de Lun 22 Iun - 16:13

CsIosefin eu vorbeam de faptul ca nu merge la descrierea forumului ! A face cu ochiul

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Script pentru introducerea casetei de cautare in banner pe u

Mesaj Scris de CsIosefin la data de Lun 22 Iun - 16:15

Valeleu, dar impleteazal frumos in header. Eu toate updateurile ce le fac la forum nu le uplodez unde trebuie sa scriu, le uplodez calumea. Pune codul in overall_header_new

CsIosefin
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 362
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 19/12/2008
Multumiri : 0
Membru exclus

http://romania-timisoara.forumh.biz/

Sus In jos

Rezolvat Re: Script pentru introducerea casetei de cautare in banner pe u

Mesaj Scris de Vizitato la data de Lun 22 Iun - 16:20

....
cu phpBB3 nu pot modifica footerul Foarte fericit ...

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Script pentru introducerea casetei de cautare in banner pe u

Mesaj Scris de CsIosefin la data de Lun 22 Iun - 16:22

Daca nu poti modifica, nu ai cum dragule sa faci asta, daca nu ai acces la asemenea functi. Mutati forumul pe phpbb2 ca este mai tare.

CsIosefin
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 362
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 19/12/2008
Multumiri : 0
Membru exclus

http://romania-timisoara.forumh.biz/

Sus In jos

Rezolvat Re: Script pentru introducerea casetei de cautare in banner pe u

Mesaj Scris de Vizitato la data de Lun 22 Iun - 16:39

nu cred... e cel mai vechi pentru mine
si nu-mi mai zi "dragule" ca suna ciudat Suspect
eu nu ma apelez la tine asa....

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Script pentru introducerea casetei de cautare in banner pe u

Mesaj Scris de CsIosefin la data de Lun 22 Iun - 16:41

Bine, atuncia cred ca ai putea sa zici topic rezolvat, alta solutie nu cred ca e. Iti zic domnule, poate asa e mai bine. Râset

CsIosefin
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 362
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 19/12/2008
Multumiri : 0
Membru exclus

http://romania-timisoara.forumh.biz/

Sus In jos

Rezolvat Re: Script pentru introducerea casetei de cautare in banner pe u

Mesaj Scris de Vizitato la data de Lun 22 Iun - 16:45

par eu multumit ? ...
as vrea sa aud si ceva de la darkspectre (dar nu l-am mai vazut de mult timp pe forum Nu)

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Script pentru introducerea casetei de cautare in banner pe u

Mesaj Scris de CsIosefin la data de Lun 22 Iun - 16:46

sLg nu pari multumit. Daca nu ai cum sa modific headerul, cum vrei sa iti pui acela...? Nu ai altcumva, credema stiu ce vorbesc. Tu vrei in header, deci...in header trebuie sa modifici!

CsIosefin
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 362
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 19/12/2008
Multumiri : 0
Membru exclus

http://romania-timisoara.forumh.biz/

Sus In jos

Rezolvat Re: Script pentru introducerea casetei de cautare in banner pe u

Mesaj Scris de Vizitato la data de Lun 22 Iun - 16:50

trebuie sa fie alt script la mijloc
multe lucruri de care nu credeam sa fie posibile sau adeverit cu un Cod CSS acolo Râset :flower:

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Script pentru introducerea casetei de cautare in banner pe u

Mesaj Scris de CsIosefin la data de Lun 22 Iun - 17:19

sLg e normal cu cod CSS sa mearga. Dar efortul cuiva se plateste. Asa stiam, eu am incercat sa te ajut, dar tine cont ca nu am timp-ul necesar sa fac un forum si sa testez. Acuma lucrez la un site...

CsIosefin
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 362
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 19/12/2008
Multumiri : 0
Membru exclus

http://romania-timisoara.forumh.biz/

Sus In jos

Rezolvat Re: Script pentru introducerea casetei de cautare in banner pe u

Mesaj Scris de Vizitato la data de Lun 22 Iun - 17:23

nu te oblig sa ma ajuti A face cu ochiul

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Script pentru introducerea casetei de cautare in banner pe u

Mesaj Scris de Ina la data de Lun 22 Iun - 17:40

De ce nu incerci tu sa faci un meniu in flash si gata? Sint atitea locatii unde se pot face.
Scripturi css sint pentru astfel de meniuri, majoritatea necesita acces la baza de date. Daca nu ai phpbb2 nu ai acces la templates, deci singura solutie este sa faci un meniu flash. Probabil ca dura mai putin decit sa astepti raspunsul in acest topic.

Ina
Membru activ

feminin

Mesaje : 13733
Varsta : 44
Data de inscriere : 05/03/2009
Multumiri : 79
Niciun avertisment

http://www.goblenul.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Script pentru introducerea casetei de cautare in banner pe u

Mesaj Scris de Vizitato la data de Lun 22 Iun - 17:41

nu stiu sa fac in flash nici macar o liniuta Nu

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Script pentru introducerea casetei de cautare in banner pe u

Mesaj Scris de Ina la data de Lun 22 Iun - 18:06

Nici eu, dar cred ca nu e greu. Sint diverse site-uri care iti fac o varietate de forme de meniuri, doar trebie sa introduci niste date (link-uri, etc) si apoi copiezi codul direct de acolo.

Ina
Membru activ

feminin

Mesaje : 13733
Varsta : 44
Data de inscriere : 05/03/2009
Multumiri : 79
Niciun avertisment

http://www.goblenul.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Script pentru introducerea casetei de cautare in banner pe u

Mesaj Scris de Vizitato la data de Lun 22 Iun - 18:09

am vazut si pe alte teme phpbb3 (nu forumgratuit)
ca la unele headderul nu este flash A face cu ochiul si au caseta de cautare langa banner

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Script pentru introducerea casetei de cautare in banner pe u

Mesaj Scris de Ina la data de Lun 22 Iun - 18:25

Posibil sa aiba acces la baza de date daca nu sint pe forumgratuit si sa foloseasca diverse scripturi.

Ina
Membru activ

feminin

Mesaje : 13733
Varsta : 44
Data de inscriere : 05/03/2009
Multumiri : 79
Niciun avertisment

http://www.goblenul.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Script pentru introducerea casetei de cautare in banner pe u

Mesaj Scris de CsIosefin la data de Lun 22 Iun - 18:29

Se poate face acel cautare. Dar e de lucru, asta trebuie inteles. Cam tot-ul e posibil doar ca e de lucru. Daca aveam acces la fisiere si la baza de date faceam multe updateuri, asa trebuie sa astept numai dupa echipa mare de la forumgratuit.
sLg de ce nu cauti o thema care are acolo sus cautare daca tot vrei asa mult...?

CsIosefin
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 362
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 19/12/2008
Multumiri : 0
Membru exclus

http://romania-timisoara.forumh.biz/

Sus In jos

Rezolvat Re: Script pentru introducerea casetei de cautare in banner pe u

Mesaj Scris de darkspectre la data de Lun 13 Iul - 18:43

Scuze slg,nu am vazut acest topic.
Cod:
#search-box {
background-color: white;
position: absolute;
top: 170px;
left: 700px;
}
Modifica top si left pentru schimbarea pozitiei.

darkspectre
Membru activ

masculin

Mesaje : 2549
Varsta : 106
Localizare : auf mein land
Data de inscriere : 29/04/2008
Multumiri : 2
Niciun avertisment

http://www.fg-coding.net

Sus In jos

Rezolvat Re: Script pentru introducerea casetei de cautare in banner pe u

Mesaj Scris de Vizitato la data de Lun 13 Iul - 19:06

Mersi darkspectre dar nu a mers
apare tot sub meniu numai ca oleaca mai in stanga
Daca nu este posibil puteti inchide topicul
m-am razgandit Foarte fericit

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum