Cum pot sa fac sa arate Forumurile intr-un tabel, ca si aici?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Cum pot sa fac sa arate Forumurile intr-un tabel, ca si aici?

Mesaj Scris de Andrada la data de Sam 13 Iun - 19:03

Asa vrea si eu sa fac forumurile intr-un tabel ca si aici dar nu reusesc


Scuze de topic. Trebuie sa am versiunea phpb3 . Multumesc

Andrada
Membru Forumgratuit

feminin

Mesaje : 284
Varsta : 18
Localizare : In dulap
Data de inscriere : 18/04/2009
Multumiri : 0
1 avertisment

http://funplace.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot sa fac sa arate Forumurile intr-un tabel, ca si aici?

Mesaj Scris de cipy911 la data de Sam 13 Iun - 19:15

Pai merge sa il faci!
Il faci normal
Intri in PA=>General=>Categorii si Forumuri
Si faci o categorie cu numele : FORUM DE SUPORT (exemplu)
Si apoi dai pe butonul + din dreptul categoriei si faci forumuri cu numele pe care le vrei tu
Exemplu:
Alte Probleme
Probleme de conexiune! Sper ca ai inteles!

cipy911
Membru Forumgratuit

Mesaje : 74
Data de inscriere : 19/10/2008
Multumiri : 0
1 avertisment

http://xteam.forumv.biz

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot sa fac sa arate Forumurile intr-un tabel, ca si aici?

Mesaj Scris de Cosminel4u la data de Sam 13 Iun - 19:22

Nu e bine asa cipy A face cu ochiul Ea se referea la imginile care fac tabelul... A face cu ochiul

Cosminel4u
Membru activ

masculin

Mesaje : 443
Varsta : 21
Localizare : Craiova
Data de inscriere : 13/04/2009
Multumiri : 0
2 avertismente

http://designs-world.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot sa fac sa arate Forumurile intr-un tabel, ca si aici?

Mesaj Scris de taZyk la data de Sam 13 Iun - 19:25

Acel print facut de tine semnifica o categorie cu 6 forumuri

Categorie o creezi astfel : Panou de Administrare - General - Categorii si forumuri - Clic pe ( afisat sus in colt - dreapta ) - Alegeti tipul de forum dorit : - Categorie - Completati spatiile libere - Adaugati un forum la aceasta categorie? : Da - Apoi in prima casuta lasa-ti neschimbat ( adica Forum ) - Completati spatiile libere - La Adresa imaginii : Adaugati link de la iconul dorit ( asemanator pe acest forum ) - Completati la Descriere : text dorit - Apoi setati permisiunile dorite si gata




Cosmiel4u :
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] a scris:Asa vrea si eu sa fac forumurile intr-un tabel ca si aici dar nu reusesc

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] a scris:Nu e bine asa cipy A face cu ochiul Ea se referea la imginile care fac tabelul... A face cu ochiul

Ba e bine , citeste cu atentie ce e cu rosu . Mai treci si pe la scoala

edit leoiri 23: sters culoare.

taZyk
Membru activ

masculin

Mesaje : 707
Varsta : 24
Data de inscriere : 15/01/2009
Multumiri : 0
Membru exclus

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot sa fac sa arate Forumurile intr-un tabel, ca si aici?

Mesaj Scris de Cosminel4u la data de Sam 13 Iun - 19:31

Bai fratilor ... se refera la imaginile care creeaza tabelul !
Nu la cum faci categoriile si forumurile !
Deci :
PA -> Afisare -> Imagini si culori -> Administrare imagini -> Mod avansat -> Imaginea de fundal a tabelelor -> Pui linkul imaginii -> Inregistrare !!

Asculta-ma ca stiu ce vrea A face cu ochiul
Daca te uiti pe forumul ei , are si ea asa ceva A face cu ochiul
Deci , taci A face cu ochiul !

Cosminel4u
Membru activ

masculin

Mesaje : 443
Varsta : 21
Localizare : Craiova
Data de inscriere : 13/04/2009
Multumiri : 0
2 avertismente

http://designs-world.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot sa fac sa arate Forumurile intr-un tabel, ca si aici?

Mesaj Scris de taZyk la data de Sam 13 Iun - 19:32

Bai frate cosmine citeste mai copile ca nu e greu
Cod:
Asa vrea si eu sa fac forumurile intr-un tabel ca si aici dar nu reusesc
A specificat cumva de vreo imagine a tabelelor , a spus ea asa ceva oameni buni ca eu nu vad .

taZyk
Membru activ

masculin

Mesaje : 707
Varsta : 24
Data de inscriere : 15/01/2009
Multumiri : 0
Membru exclus

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot sa fac sa arate Forumurile intr-un tabel, ca si aici?

Mesaj Scris de Cosminel4u la data de Sam 13 Iun - 19:34

Uita-te pe forumul ei si ai sa vezi ca are deja ceea ce ai invatat-o tu ... A face cu ochiul
Uita-te pe forum si dupa aceea comenteaza !

Cosminel4u
Membru activ

masculin

Mesaje : 443
Varsta : 21
Localizare : Craiova
Data de inscriere : 13/04/2009
Multumiri : 0
2 avertismente

http://designs-world.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot sa fac sa arate Forumurile intr-un tabel, ca si aici?

Mesaj Scris de taZyk la data de Sam 13 Iun - 19:36

Gata stiu ce vrea ... are instalata tema [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] postata de mine pe hitskin , si in acea tema , in css se afla un script care aranjeaza in asa fel categoriile so forumurile fara linii si bare ( bara exsita daca va uitati mai bine )

Intra in : P.a - afisare - imagini si culori - culori - foaie de still css - cauta codul asta
Cod:
/* Table-------------------------------------------------*/
.forabg {
margin-bottom: 10px;
clear: both;
background-color: #131313;
background-image: url('http://i191.photobucket.com/albums/z301/lastfmbadges/a1/maintitle.jpg') ;
background-repeat: repeat-x;
background-position: 0 0;
border: 1px solid #101010;
padding: 0px 0px;
height: 1%;
}
.forumbg {
background-color: #131313;
background-image: url('http://i191.photobucket.com/albums/z301/lastfmbadges/a1/maintitle.jpg') ;
background-repeat: repeat-x;
background-position: 0 0;
border: 1px solid #101010;
padding: 0px 0px;
margin-bottom:0px;
clear: both;
height: 1%;
}
.forumbg table.table1 {
margin: 0 0px 0px 0px;
}
ul.topiclist {
list-style-type: none;
margin: 10;
height: 1%;
background-image: url('http://i191.photobucket.com/albums/z301/lastfmbadges/a1/maintitle.jpg') ;
background-repeat: repeat-x;
border-color: #464545;
border: 1px;
color: #87b9d9;
}
ul.topiclist li {
display: block;
margin: 0;
}
* html ul.topiclist li {
 position: relative;
 }
ul.topiclist li.row dl {
padding: 2px 0;
}
ul.forums li.row dl {
min-height: 30px;
}
* html ul.forums li.row dl {
height: 30px;
}
ul.topiclist dt {
display: block;
float: left;
width: 60%;
font-size: 1.1em;
padding-left: 2px;
padding-right: 2px;
}
ul.topiclist dfn {
display: none;
}
ul.topics li.header dl.icon dt {
padding-right: 60px;
}
ul.topics dt {
padding-left: 55px;
display: block;
float: left;
width: 50%;
}
ul.topics dd {
display: block;
float: left;
}
ul.forums {
background-color: #131313;
background-image: none;
}
li.header dl.icon {
min-height: 0;
}
li.header dl.icon dt {
padding-left: 0;
}
li.header dt {
font-weight: bold;
}
li.header dd {
margin-left: 1px;
}
dl.icon {
min-height: 35px;
background-position: 10px 50%;
background-repeat: no-repeat;
height: auto !important;
height: 35px;
}
dl.icon dt {
background-repeat: no-repeat;
background-position: 5px 95%;
}
li.header dt, li.header dd {
line-height: 1em;
border-left-width: 0;
margin: 10px 0 10px 0;
color: #ffffff;
padding-top: 5px;
padding-bottom: 5px;
font-size: 1em;
font-family: Arial,Helvetica,sans-serif,Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif;
text-transform: uppercase;
}
li.row {
border-top: 0px solid #ffffff;
border-bottom: 0px solid #ffffff;
}
li.row:hover {
background-color: #131313;
}
ul.topiclist dd {
border-left: 1px solid #ffffff;
display: block;
float: left;
padding: 4px 0;
}
ul.topiclist li.header dl dd {
border: none;
}
dd.lastpost span, ul.topiclist dd.searchby span, ul.topiclist dd.info span, ul.topiclist dd.time span, dd.redirect span, dd.moderation span {
display:block;
padding-left:5px;
}
ul.pmlist dt {
padding-left: 45px;
}
ul.forums dd {
border-color: #ffffff;
border-left-style: solid;
border-left-width: 0px;
}
li.row:hover dd {
border-left-color: #ffffff;
}
si stergel apoi puneti ce imagine vrei pe categorii si forumuri


Ultima editare efectuata de catre F0ck3r in Sam 13 Iun - 19:38, editata de 1 ori

taZyk
Membru activ

masculin

Mesaje : 707
Varsta : 24
Data de inscriere : 15/01/2009
Multumiri : 0
Membru exclus

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot sa fac sa arate Forumurile intr-un tabel, ca si aici?

Mesaj Scris de cipy911 la data de Sam 13 Iun - 19:37

da mai cosminel4u dar daca vroia ceva putea sa faca un screen si sa incercuiasca ce vrea sa faca....Acolo a incercuit toata Categoria...de unde sa ne dam noi seama??

cipy911
Membru Forumgratuit

Mesaje : 74
Data de inscriere : 19/10/2008
Multumiri : 0
1 avertisment

http://xteam.forumv.biz

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot sa fac sa arate Forumurile intr-un tabel, ca si aici?

Mesaj Scris de cipy911 la data de Sam 13 Iun - 19:38

da mai cosminel4u dar daca vroia ceva putea sa faca un screen si sa incercuiasca ce vrea sa faca....Acolo a incercuit toata Categoria...de unde sa ne dam noi seama??

cipy911
Membru Forumgratuit

Mesaje : 74
Data de inscriere : 19/10/2008
Multumiri : 0
1 avertisment

http://xteam.forumv.biz

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot sa fac sa arate Forumurile intr-un tabel, ca si aici?

Mesaj Scris de Cosminel4u la data de Sam 13 Iun - 19:38

dar stiam eu ca am dreptate ... trebuia sa va uitati si pe forumul ei ... A face cu ochiul
Voi nu v-ati uitat A face cu ochiul

Cosminel4u
Membru activ

masculin

Mesaje : 443
Varsta : 21
Localizare : Craiova
Data de inscriere : 13/04/2009
Multumiri : 0
2 avertismente

http://designs-world.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot sa fac sa arate Forumurile intr-un tabel, ca si aici?

Mesaj Scris de taZyk la data de Sam 13 Iun - 19:39

Andrada citeste cu atentie penultimul meu post

taZyk
Membru activ

masculin

Mesaje : 707
Varsta : 24
Data de inscriere : 15/01/2009
Multumiri : 0
Membru exclus

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot sa fac sa arate Forumurile intr-un tabel, ca si aici?

Mesaj Scris de Andrada la data de Sam 13 Iun - 20:05

Scuze ..Dar v-ati batut capul de geaba...Mi-am dat seama ca imi trebuia defapt o tema PHPB3. Si nu am stiut ca am nimerit tema lui F0ck3r. Din greseala...Cautam si eu o tema albastru cu negru -___-''. Multumesc totusi...
^-^

Andrada
Membru Forumgratuit

feminin

Mesaje : 284
Varsta : 18
Localizare : In dulap
Data de inscriere : 18/04/2009
Multumiri : 0
1 avertisment

http://funplace.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot sa fac sa arate Forumurile intr-un tabel, ca si aici?

Mesaj Scris de Ina la data de Sam 13 Iun - 20:57

F0ck3r: boldul si culorile sint rezervate pentru moderare. Va rog sa folositi culoarea de origine. Va rog sa folositi underline sau italic pentru sublinieri.
cipy911: postarile duble sint permise la un interval de 24 de ore.
Andrada: va rog sa nu mai folositi limbajul sms.

Multumesc tuturor pentru intelegere!

Topic rezolvat = > inchis

Ina
Membru activ

feminin

Mesaje : 13733
Varsta : 45
Data de inscriere : 05/03/2009
Multumiri : 79
Niciun avertisment

http://www.goblenul.com

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum