Adaugare pagini PHP
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Arhiva sugestii :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 3 din 4 • Distribuiţi •
Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Adaugare pagini PHP.
Adaugare pagini PHP
Rezumarea primului mesaj :
Deci,sugestia mea sta cam asa,de indata ce poti face pagini HTML,ar fi bine sa se poata face si pagini PHP.
P.A / Module / Pagini HTML sa fie si Pagini PHP.
Poate unii au scripturi PHP si vor sa le puna,ca de exemplu eu am un script PHP pentru concurs si nu-l pot folosi.
Multumesc!
Deci,sugestia mea sta cam asa,de indata ce poti face pagini HTML,ar fi bine sa se poata face si pagini PHP.
P.A / Module / Pagini HTML sa fie si Pagini PHP.
Poate unii au scripturi PHP si vor sa le puna,ca de exemplu eu am un script PHP pentru concurs si nu-l pot folosi.
Multumesc!
yo.myhaytza- Membru Forumgratuit
Varsta : 21
Localizare : pe casa..
Data înscrierii : 11/03/2009
Multumiri : 0
Re: Adaugare pagini PHP
Nici nu stau sa ma gandesc. Daca ar fi disponibil PHP-ul, pe aceasta platforma, totul ar fi posibil. Si nu vom mai putea acorda suport, pentru ca putini stiu acest limbaj. Personal, imi place mult PHP-ul, dar asta nu inseamna ca pe forumgratuit ar fi o sugestie utila. Are cateva dezavantaje foarte mari. Fiecare cu preferintele lui, dar sunt sigur ca am dreptate. Si... oricum nu se va implementa asa ceva vreo data pe aceasta platforma. 

Coddy- Membru activ
Varsta : 68
Localizare : ...
Data înscrierii : 07/01/2012
Nu prea stiu "cu ce se mananca", asa ca ma aptin de la vot, cand o sa ma documentez o sa revin cu vot.
Pagnel- Membru Forumgratuit
Localizare : Ramnicu Valcea
Data înscrierii : 08/11/2011
Votez da.Mi-se pare o idee buna si nu este un moft.
Y2J- Membru Forumgratuit
Localizare : Lost in fg.
Data înscrierii : 05/01/2012
Mulţi încă nu ştiu să folosească CSS sau HTML, plus ca cerem cam prea mult de la o platforma gratuită
Votul meu este NU.

Omu- Membru onorific
Data înscrierii : 04/11/2010
Multumiri : 153
Multi dintre acesti utilizatori nu stiu/stim sa folosim CSS sau HTML si sa adaugam si PHP este prea complicat deci votul meu este Nu.
Kevin- Membru activ
Varsta : 23
Localizare : Oradea
Data înscrierii : 20/05/2012
Multumiri : 1
votez da
byTzu6- Membru Forumgratuit
Data înscrierii : 14/06/2012
VOT DA
Razvannnn- Membru nou
Varsta : 20
Data înscrierii : 10/07/2012
Dupa ce ca multi se chinuie sa creeze pagini in HTML si CSS, mai adaugam si PHP ca sa le ingreunam munca .
Votez NU . Este mult prea mult pentru o platforma gratuita.
Votez NU . Este mult prea mult pentru o platforma gratuita.
Atracción- Membru onorific
Varsta : 19
Data înscrierii : 19/11/2012
Multumiri : 11
Php-ul merge mana in mana baza de date. Ai una, folosesti php. Nu ai, folosesti varu lui mai pricajit, html-ul. Cat timp nu exista acces la o baza de date, php-ul e inutil. Votez nu.
Vizitato- Vizitator
Am Votat DA deaorece imi place sa lucrez in PHP si HTML !
Daca am avea acces si la o baza de data ar fi si mai super.
Daca am avea acces si la o baza de data ar fi si mai super.
tgzgaming- Membru activ
Data înscrierii : 26/06/2012
Multumiri : 2
PHP-ul e greu de invatat, mai ales daca nu l-ai mai intalnit niciodata (eu am inceput sa studiez php-ul, dar nu prind repede multe) si in plus iti trebuie o baza de date, cum a zis si Ina, pe langa asta anumite pagini PHP au nevoie de MySQL, ce ar trebui introdus odata cu PHP-ul, de aceea votul meu este NU. :d
hihi xDD- Membru activ
Varsta : 99
Data înscrierii : 15/10/2011
Multumiri : 2
din moment ce n-ar fi prea util pentru mine, votez NU.
dar il contrazic pe elzidor: eu cred ca ar exista persoane care sa stie php si sa fie capabile sa ajute useri. defapt php se face si in liceu in clasa a 12-a, desi nu stiu exact in ce masura, dar sunt in acelasi timp si persoane care au terminat facultatea si ar fi poate interesati...
ma rog eu sunt abea pe a 10-a deci stiu doar pascal, html si ceva css. dar poate in viitor...
dar il contrazic pe elzidor: eu cred ca ar exista persoane care sa stie php si sa fie capabile sa ajute useri. defapt php se face si in liceu in clasa a 12-a, desi nu stiu exact in ce masura, dar sunt in acelasi timp si persoane care au terminat facultatea si ar fi poate interesati...
ma rog eu sunt abea pe a 10-a deci stiu doar pascal, html si ceva css. dar poate in viitor...
narutosage- Membru Forumgratuit
Localizare : Konoha
Data înscrierii : 13/10/2012
Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Arhiva sugestii :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 3 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum