Ce sunt modulele si cum se pot personaliza acestea?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Tutorial Ce sunt modulele si cum se pot personaliza acestea?

Mesaj Scris de Louk la data de Vin 29 Mai - 23:03

Modulele: ce sunt și cum se pot personaliza


Ce sunt modulele? Conform indicațiilor serviciului Blogratuit, modulele fac mai agreabil conținutul articolelor dvs. și oferă mai multe funcționalități Blogului dvs.

De unde pot modifica starea modulelor pentru Blogratuit? Pentru a ajunge la setarea modulelor, accesați Panoul de Administrator (PA) => Multi blog => ModuleCum se alege poziția modulelor? Pentru a schimba poziția modulelor dvs. mutați-le cu ajutorul mouse-ului (se folosește metoda drag&drop).

Cum pot personaliza un modul? În ce constă personalizarea? Ca și personalizări, acestea depind de tipul modulului. Setările valabile pentru toate sunt cele de activare / dezactivare. Astfel, daca nu doriți ca unul din modulele expuse să vă apară pe blog, aveți posibilitatea de a-l dezactiva. Unele module se pot și edita, oferind accesul la anumite setări ce îmbunătățesc starea modulului (modulul "Link-uri" sau "Comentarii" ca și exemplu).Explicații cu privire la anumite module.

1. Modulul "Linkuri": acestă permite afișarea unei liste de link-uri către forumuri sau siteuri partenere. La activare, vor apărea linkurile către forumgratuit.ro, blogratuit.ro și forumul de suport. Aveți posibilitatea de a adauga noi linkuri utilizând butonul "Adaugă un link nou".
2. Modulul "Comentarii": folosind acest modul, aveți posibilitatea de a vă personaliza comentariile. Se pot efectua setări asupra numărului de comentarii ce apar la o primă accesare pe blogul dvs. (maxim 99).


3. Modulul "Personalizat": aici puteți să adăugați ce doriți în blogul dvs. (text, imagini, coduri etc.). Atenție! Aveți grijă la ce coduri adaugați pentru că există posibilitatea ca afișajul sa fie modificat datoritaă acestora.Există de asemenea mai multe module precum:

- Publicare (flux RSS cu link-uri către blogul dvs.);
- Arhive (se prezintă articole mai vechi din blogul dvs.);
- Căutare
- Cuvinte cheie
- Listă de bloguri

- Cine este conectat (se afișeaza o listă cu numărul vizitatorilor și utilizatorilor online și cu numele acestora);
- Calendar.

Tutorial realizat de Kegan

Numai bine,
Echipa Blogratuit
avatar
Louk
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 9527
Localizare : România - o țară din ce în ce mai ocupată.
Data înscrierii : 25/04/2009
Multumiri : 171
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum