Personalizarea temei utilizate pe Blogratuit

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Tutorial Personalizarea temei utilizate pe Blogratuit

Mesaj Scris de Louk la data de Dum 24 Mai - 12:59

Personalizarea temei utilizate pe Blogratuit


Pentru cei ce doresc ca blogul lor să arate mai bine prin personalizarea culorilor și a imaginilor, această funcție este disponibilă în Panou Administrator => Multi blog => Tema personalizată A face cu ochiul

În cadrul acestei pagini, vom găsi 3 tipuri de modificări: Editare simplificată Editare avansată și Editare Expertă. Fiecare dintre acestea au opțiuni de modificare a culorilor / imaginilor diferite.


1. Editarea simplificată. De aici puteți modifica:
- Culorile generale ale blogului (culoarea de fundal generală, culoarea de fundal a paginii)


- Culorile din antetul blogului (culoarea de fundal a antetului, culoarea titlului blogului, culoarea descrierii blogului)


- Culoarea din cadrul articolelor (culoare aplanului îndepărtat al articolelor, culoarea textului, culoarea link-urilor, culoarea titlurilor articolelor)


- Culorile meniurilor și modulelor (culoarea de fundal a meniului, culoarea marginii meniului, culoarea caracterelor din meniu, culoarea link-urilor din meniu, culoarea titlului modulelor)


- Culorile subsolului paginii (culoarea de fundal, culoarea link-urilor)


Pentru a alege culoarea dorită pentru fiecare dintre culorile de mai sus, click pe sau adaugați manual codul culorii pe care îl puteți lua de aici.

2. Editarea avansată. De aici puteți modifica orice element al blog-ului dvs. (pagina, bara de navigare, antet, articole, comentarii, module, footer).

Dupa ce ați ales elementul pe care doriți să-l modificați, apăsați butonul de unde putet i interveni asupra oricarei culori ce afectează elementul selectat. Pentru a alege culoarea dorită pentru fiecare dintre culorile de mai sus, click pe sau adăugați manual codul culorii pe care îl puteți lua de aici.

3. Editarea expertă. Aceasta presupune adăugarea unui cod CSS care să modifice înfățișarea blog-ului dvs. ATENȚIE! Dacă CSS-ul pe care doriți să-l adăugați nu este corect formatat, riscați ca din blogul dvs. să nu se mai înteleagă nimic. Pentru a evita astfel de neplăceri, încercați codul pe un alt blog, înainte de a-l atașa blogului personal.

Tutorial realizat de Kegan

Reproducerea acestui tutorial nu este posibila fara acordul nostru, in conformitate cu articolul L122-1 apartinand ICC.
avatar
Louk
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 9527
Localizare : România - o țară din ce în ce mai ocupată.
Data înscrierii : 25/04/2009
Multumiri : 171
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum