As dori un script gen test dependenta de forumgratuit

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

As dori un script gen test dependenta de forumgratuit

Mesaj Scris de smek1 la data de Sam 2 Mai - 17:05

Un script pt un test de depedenta forumgratuit
Titlu: Afla cat de dependent esti de ForumGratuit
Intrebari:
1.ai cond pe forumgratuit Da/Nu
2.Postezi pe forumgratuit Da/Nu
3.Esti activ pe forumgratuit Da/Nu

Finish
Si dupa ce ai dat finish sa scrie esti ...% dependent de ForumGratuit

Sper ca ati inteles Neutru

Titlu editat

smek1
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 102
Data înscrierii : 14/07/2008
Multumiri : 0
1 avertisment

http://eXpeartCS.ForumHit.Ro/

Sus In jos

Re: As dori un script gen test dependenta de forumgratuit

Mesaj Scris de Stefan12 la data de Sam 2 Mai - 19:56

Nu cred ca exista asa ceva

Stefan12
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 249
Varsta : 24
Localizare : Targu Frumos
Data înscrierii : 20/03/2009
Multumiri : 0
Membru exclus

http://moldova.ace.st/

Sus In jos

Re: As dori un script gen test dependenta de forumgratuit

Mesaj Scris de playmax la data de Sam 2 Mai - 20:12

Cum a zis si stefan12 nu cred ca exista asa ceva!
Decat daca il creezi tu!
avatar
playmax
Membru activ

masculin

Mesaje : 573
Varsta : 27
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 04/03/2009
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.csdaniel.forumz.ro

Sus In jos

Re: As dori un script gen test dependenta de forumgratuit

Mesaj Scris de pOd la data de Dum 3 Mai - 0:51

Cum sa nu existe ma ? Neutru ..habar nu aveti..Neutru....doar ca nu sau gandit sau nu vor...sunt seriosi... ..stefan tu ar trebui sa nu mai raspunzi asa de mult...pt. ca nu sti ce zici..ce faci ? Cauti pe google si raspunzi aici? Mai terminati ma...
P.s-Scuza de off
avatar
pOd
Membru Forumgratuit

Mesaje : 89
Data înscrierii : 23/02/2009
Multumiri : 0
Niciun avertisment

Sus In jos

Re: As dori un script gen test dependenta de forumgratuit

Mesaj Scris de Vizitato la data de Dum 3 Mai - 1:02

pOd:Aceste lucruri va rog sa le rezolvati prin pm, nu pe forum A face cu ochiul
Multumesc pentru intelegere!

Legat de topic, tutorialul acesta cred ca va este de folos.
Daca va pricepeti puteti modifica script-urile date acolo cu ce doriti dumneavoastra A face cu ochiul
Numai bine.
avatar
Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Re: As dori un script gen test dependenta de forumgratuit

Mesaj Scris de Ina la data de Dum 3 Mai - 1:06

Trebuie ceva mult mai complicat, care la final sa calculeze si un rezultat, prin comparatie cu niste parametri prestabiliti. Sau macar un procent de raspunsuri Da fata de Nu.
avatar
Ina
Membru activ

feminin

Mesaje : 13738
Varsta : 45
Data înscrierii : 05/03/2009
Multumiri : 79
Niciun avertisment

http://www.goblenul.com

Sus In jos

Re: As dori un script gen test dependenta de forumgratuit

Mesaj Scris de CsIosefin la data de Dum 3 Mai - 2:17

Este posibil asemenea script, dar nu poti uploda pe forumgratuit mai multe fisiere, el lucreaza cu mai multe fisiere.
O seara faina.

CsIosefin
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 362
Localizare : Timisoara
Data înscrierii : 19/12/2008
Multumiri : 0
Membru exclus

http://romania-timisoara.forumh.biz/

Sus In jos

Re: As dori un script gen test dependenta de forumgratuit

Mesaj Scris de Ina la data de Mier 6 Mai - 3:52

smek1, ati rezolvat problema?
avatar
Ina
Membru activ

feminin

Mesaje : 13738
Varsta : 45
Data înscrierii : 05/03/2009
Multumiri : 79
Niciun avertisment

http://www.goblenul.com

Sus In jos

Re: As dori un script gen test dependenta de forumgratuit

Mesaj Scris de smek1 la data de Mier 6 Mai - 18:38

nu am rezolvato nu ma poate ajuta nimeni? Foarte trist

smek1
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 102
Data înscrierii : 14/07/2008
Multumiri : 0
1 avertisment

http://eXpeartCS.ForumHit.Ro/

Sus In jos

Re: As dori un script gen test dependenta de forumgratuit

Mesaj Scris de CsIosefin la data de Joi 7 Mai - 20:35

smek1-Ai citit postul meu? daca da, trebuia sa scrieti ca ati rezolvato...
Un asemenea script lucreaza cu index.html(.php) si cu cod.html(.php) sau ce nume dati la script, ca sa calculeze cat la suta...
Eu unu nu stiu doar intr-un index, daca merge creat de voi contacta!

CsIosefin
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 362
Localizare : Timisoara
Data înscrierii : 19/12/2008
Multumiri : 0
Membru exclus

http://romania-timisoara.forumh.biz/

Sus In jos

Re: As dori un script gen test dependenta de forumgratuit

Mesaj Scris de fresh10 la data de Dum 10 Mai - 2:37

nu am gasit acel script de calculat dar de facut intrebari am gasit ..

Cod:
<style type="text/css">
<!--
a:link{
   color:#bfba50;
   text-decoration: none;
}
a:visited{
   color:#bfba50;
   text-decoration: none;
}
a:hover{
   color:#ff6600;
   text-decoration: none;
}
body {
   background-color: #3e4637;
   color: #8c9999;
}
-->
</style>
<div align="center">
<tr>
   
      <td style="text-align:left;">Ai cont pe forumgratuit ?</td>
      <td style="width:100px;">
<br>
         <label><input type="radio" name="r37" value="1" > Da</label>
         <label><input type="radio" name="r37" value="0" > Nu</label>
      </td>
   </tr>
   <tr>
      
<br>
      <td style="text-align:left;">Postezi pe forumgratuit?</td>
      <td style="width:100px;">
<br>
   <label><input type="radio" name="r38" value="1" > Da</label>
         <label><input type="radio" name="r38" value="0" > Nu</label>
      </td>
   </tr>

   <tr><br>
         <td style="text-align:left;">Esti activ pe forumgratuit?</td>
<br>
      <td style="width:100px;">
         <label><input type="radio" name="r39" value="1" > Da</label>
         <label><input type="radio" name="r39" value="0" > Nu</label>

      </td>
   </tr>   <tr>
<br><td colspan="3"><input type="submit" name="submit" value="Finish"></td></tr>
</table></form>

Demo = > http://probafresh10.forumgratuit.ro/proba-h1.htm
avatar
fresh10
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 19
Varsta : 24
Localizare : IaSI
Data înscrierii : 10/05/2009
Multumiri : 0
Membru exclus

http://csmoldova.nobody.ro/forum1

Sus In jos

Re: As dori un script gen test dependenta de forumgratuit

Mesaj Scris de taZyk la data de Dum 10 Mai - 16:02

fresh10 codul nu e bun pentru ca nu da rezultatul !
avatar
taZyk
Membru activ

masculin

Mesaje : 707
Varsta : 25
Data înscrierii : 15/01/2009
Multumiri : 0
Membru exclus

Sus In jos

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum