Butonul
:: Diverse :: Cos de gunoi
Pagina 2 din 2 • Impartiti •
Pagina 2 din 2 •
1, 2
Re: Butonul
Momentan eu nu cunosc o altă metodă mai eficientă decât metoda din mesajul meu anterior. Numai că, din păcate, a fost o vreme când formula nu se vedea. Sperăm să nu se mai repete problema aceea.
Dacă nu ni se permite să creem noi un BBcode, asta e.
Dacă nu ni se permite să creem noi un BBcode, asta e.
uita-te pe forumul lui darkspectre, a facut el un tutorial prin care poti adauga bbcodes noi

Zack.- Membru Forumgratuit
- Numarul mesajelor: 4846
Localizare: Sibiu
Data de inscriere: 24/06/2010
Respectarea regulilor:
Abel Cavași, putem sa consideram problema dumneavoastra rezolvata? Exista si o sugestie deschisa, nu cred ca mai sint multe de spus despre subiect.
Din păcate, nu am găsit încă soluția concretă pentru a introduce acel buton, iar formulele matematice pot fi introduse în forumul meu foarte greoi, cu multe artificii, deci eu nu pot considera că problema este rezolvată. În plus, am intrat și pe forumul lui darkspectre, dar acolo nu am găsit ceva care să-mi îndrume pașii.
Alexandru 22, problema nu este de functionare a forumului. Ati citit macar despre ce e vorba? Link-ul forumului este acolo unde trebuie sa fie - in profilul utilizatorului.
Pentru cei interesați, am găsit o modalitate și mai ingenioasă pentru a introduce formule LaTeX pe forumuri. În panoul de administrare, mergeți la „General / Cenzurare cuvinte” și introduceți două cenzuri noi, una care să convertească automat expresia „[ t e x]” (fără spații) în expresia „[i m g ]http://www.forkosh.dreamhost.com/mimetex.cgi? ” (fără spații) și una care să convertească automat expresia „[/ t e x ]” (fără spații) în expresia „[/ i m g ]” (fără spații, de asemenea).
În acest mod, pentru a introduce o formulă este suficient să se introducă în mesaj expresia [ t e x ]{formula în latex}[/ t e x ] (fără spațiile date în exemplu), iar forumul va converti automat expresia introdusă în formatul necesar pentru afișarea formulei. Nu uitați să introduceți formula între acolade!
Aceasta mi se pare cea mai bună variantă disponibilă până în prezent.
În acest mod, pentru a introduce o formulă este suficient să se introducă în mesaj expresia [ t e x ]{formula în latex}[/ t e x ] (fără spațiile date în exemplu), iar forumul va converti automat expresia introdusă în formatul necesar pentru afișarea formulei. Nu uitați să introduceți formula între acolade!
Aceasta mi se pare cea mai bună variantă disponibilă până în prezent.
o varianta mai simpla nu crezi ca ar fi aceea de a pune imagini ca smiley-uri intr-o galerie de smiley-uri doar cu astfel de formule ?
Din câte înțeleg eu, o asemenea galerie ar conține doar niște semne matematice mai deosebite și nu ar putea permite scrierea unor formule matematice mai complexe, precum
.
Dar s-ar putea să mă înșel...
Dar s-ar putea să mă înșel...
ezlidor a scris:Ar fi o metoda ... dar destul de complicata
Schimba forumul pe versiunea phpbb2 si apoi vezi acest topic
In loc de text cu regulament introdu un iframe. seteaza tot timpul sa se afiseze un buton in josul cadrului respectiv. Apasand pe el, sa te trimita intr-o pagina html (in acel iframe) unde vor fi adaugate coduri html pentru afisarea formulelor LaTeX sau chiar formuleleΓ Θ Ξ Π ς ϑ ϖ ′ ⁄ ℘ ℑ ℜ ℵ ™ £, #xA3: £,
Da un quote pentru a vedea codurile simbolurilor de mai sus ... chiar daca le adaug in code, ele apar ... nu stiu de ce
Vezi si link-urile de mai jos:
link 1
Caracter Cod LaTeX ă
Ă
â
Ă
î
Î
ș
Ș
ț
Ț
u{a}
u{A}
^{a}
^{A}
^{i}
^{I}
c{s}
c{S}
c{t}
c{T}
Cred ca in phpbb2 s-ar putea adauga un buton nou ... am sa incerc, daca reusesc am sa dau un edit aici
O zi buna !
Fa Cum a spus El
Avind in vedere ca pentru moment acest topic nu mai prezinta interes pentru autor, va fi inchis si trimis la cos.
Puteti reveni asupra problemei dumneavoastra deschizind un topic nou in sectiunea corecta.
Puteti reveni asupra problemei dumneavoastra deschizind un topic nou in sectiunea corecta.

Zack.- Membru Forumgratuit
- Numarul mesajelor: 4846
Localizare: Sibiu
Data de inscriere: 24/06/2010
Respectarea regulilor:
Pagina 2 din 2 •
1, 2
Subiecte similare» Butonul Selecteaza continutul
» Cum adaug butonul Like ( facebook) in fiecare topic ?
» Probleme buton de cautare
» Cum adaug butonul Like ( facebook) in fiecare topic ?
» Probleme buton de cautare
:: Diverse :: Cos de gunoi
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Acasa

Scris de Abel Cavași la data de Joi 02 Sept 2010, 6:01 am

Acces direct

Devino fan Forumgratuit
» Cerere Tema
» Ce ai vrea sa ajungi dupa ce termini liceu ?
» [Subiect-Unic] Cum atragi oameni catre forumul tau?
» Cerere index
» [Cerere] Icon-uri!
» Stergere smilies
» Cerere Bennar
» Casuta de "cautare" personalizata
» Bug FG: Orice cod legat de navbar-footer nu merge!
» Cerere Butoane ( Meniu de navigare )
» Cerere iconite sau mini-iconite!
» Host Gratis cu domeniu .com
» din: CUM FAC SA NU SE MAI MUTE UN SUBIECT ?
» din: Reclamele din index
» din: Cum fac ca imaginile de la legenda sa apara si la membr
» din: Chatbox vizibil vizitatorilor!
» din: Numarare mesaje topicuri
» din: Nu mai apare forumul in catalogul forumurilor
» Cod citat/quote
» Chenar profil!
» Butoanele forumului in romana
» LLg-cstrike, Cu noi totul e mai simplu
» Semnatura
» Cum schimbi imaginea din spatele chenarelor "profil","inregistrare"
» FullGame Community