Sfaturi pentru promovarea forumului

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Sfaturi pentru promovarea forumului

Mesaj Scris de Admin la data de Mier 27 Feb - 12:16

Sfaturi pentru promovarea forumului

Dedesubt se afla o lista cu lucruri care va pot ajuta sa va promovați forumul. Ca la orice reclama, este important sa țineți cont de cat de bine funcționează aceste metode pentru a aduce noi membrii forumului dumneavoastră. Nu toate metodele sunt gratuite, așa ca asigurați-va ca va întrebați membrii de unde au auzit despre forumul dumneavoastră. Nu doriți sa cheltuiți bani pe metode de publicitate care nu funcționează pentru dumneavoastră.

Metode gratuite de Publicitate/Promovare:

1. Folosiți-va membrii! Nu va fie teama sa le cereți sa va ajute in promovarea forumului dumneavoastră. Creați un topic într-o parte activa a forumului si spuneți-le câteva idei despre cum pot ajuta in promovarea forumului.De asemenea spuneți-le si lor sa va sugereze alte idei.
2. Site-urile sociale sunt o alta metoda buna de promovare. Aveți un cont pe facebook/myspace/bebo/hi5 etc? Daca da, atunci adăugați-va propriul banner, link, descriere, este profilul dumneavoastră si puteți sa îl folosiți cum doriți.(Nu uitați sa va rugați membri sa facă acest lucru si pe profilurile lor)
3. MSN/Yahoo!. Adăugați-va link-ul către forumul dumneavoastră la status-ul programului/programelor de mesagerie instanta pe care le folosiți.( Nu uitați sa le spuneți si membrilor dumneavoastră sa facă acest lucru)
4. Găsiți alte site-uri/forumuri cu o tema similara cu cea a dumneavoastră. Daca membri de acolo au adrese pe facebook, hi5 etc. si/sau Id-uri de Yahoo!, MSN etc. adăugați-le le cele ale dumneavoastră. Stați puțin timp vorbind cu ei, apoi invitații pe forumul dumneavoastră. NU ii adăugați direct si trimeteti-le adresa la forumul dumneavoastră deoarece vor ști ca acesta este singurul motiv pentru care i-ați adăugat in lista/profilul dumneavoastră si veți avea o reputație proasta.
5. Site-uri de publicitate gratuita, site-uri clasificate si Ebay. Sunt câteva site-uri de publicitate gratuita foarte bune. Încercați sa va adăugați bannere publicitare si/sau reclame in categoria potrivita pentru dumneavoastră.
6. Schimb de link-uri. Adăugați-va link-ul către forumul dumneavoastră pe cate mai multe site-uri/forumuri posibile.
7. Semnături si promovare prin e-mail.Adăugați-va link-ul in semnătura dumneavoastră pe fiecare forum/site pe care îl vizitați, dar asigurați-va ca nu încălcați regulile acelui forum/site înainte de a face acest lucru. Faceți acest lucru si pe site-uri care nu au legătură cu tema forumului dumneavoastră. Nu se știe niciodată!Puteți de asemenea sa va adăugați o semnătură si la e-mailurile dumneavoastră si setați clientul de e-mail astfel încât sa va fie adăugată semnătura de fiecare data când trimiteți un e-mail.
8. Adăugați-va forumul la Google/Yahoo/Msn/ask etc.Adăugarea de site-uri pe majoritatea motoarelor de căutare este gratuita.Totuși poate dura mult timp pana când forumul dumneavoastră va apărea in lista de rezultate la căutare, așa ca aveți răbdare.

Metode plătite de Publicitate/Promovare:

1. Cărți de vizita/Postere etc. Pentru postere le puteți face voi singuri daca aveți un program de editat imagini, sau întrebați pe cineva care știe sa facă acest lucru, Apoi adăugați posterul pe forumul dumneavoastră astfel încât membri sa îl poată printa. Trimiteți acestea tuturor membrilor care doresc acest lucru.
2. Google Ads/Yahoo! Advertising. Acestea sunt reclame sponsorizate care apar in motoarele de căutare Google/Yahoo!. Va puteți stabili un buget dar aveți grija, ce cuvinte cheie folosiți, alegeți-le cu înțelepciune altfel reclama dumneavoastră nu va fi foarte buna.
3. Publicitatea pe site-uri cu o tema similara.Unele dintre site-urile mai mari cu aceeași tema ca a dumneavoastră pot avea servicii de publicitate plătită.

Toate aceste metode ar trebui sa va ajute sa va promovați forumul. Dar acest lucru nu se întâmplă in doua săptămâni, ar trebui sa va petreceți ceva timp in fiecare zi pentru promovarea forumului dumneavoastră. Daca nu aveți timpul necesar, va sugerez sa întrebați daca este vreun membru disponibil sa va promoveze forumul.
Țineți minte ca publicitatea de la om la om este tot cea mai buna metoda forma de promovare a forumului dumneavoastră, așa ca aveți grija ca forumul sa fie cat mai lipsit de probleme, evitați sa faceți lucruri care va pot aduce o reputație proasta si aveți răbdare. Forumul va creste, odată cu noi membri.

Tutorial scris de Zinex, tradus in limba romana de Luky.

Copyright ˆ Forumgratuit.ro Nici o parte a acestui tutorial nu poate fi reprodusa, transmisa sau stocata in orice forma fara acordul scris al detinatorului dreptului de autor, in conformitate cu articolul L122-1 apartinand ICC.
avatar
Admin
Administrator
Administrator

masculin

Mesaje : 872
Data înscrierii : 14/12/2007
Multumiri : 15
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum