script add cstrike

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat script add cstrike

Mesaj Scris de scorpion12 la data de Mier 8 Apr - 19:14

Sal asi doti si eu un scrip cu care si alti user pot sa asi puna serverul pe forumul meu de exemplu din imagine va multumesc anticipat

scorpion12
Membru Forumgratuit

Mesaje : 10
Data de inscriere : 06/04/2009
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://nopexzombi.forumulmeu.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: script add cstrike

Mesaj Scris de Stefan12 la data de Mier 8 Apr - 19:34

scorpion

acele scripte nu merg pe forum html ci pe forum facut cu php Foarte fericit

Mulrumesc!

Stefan12
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 249
Varsta : 23
Localizare : Targu Frumos
Data de inscriere : 20/03/2009
Multumiri : 0
Membru exclus

http://moldova.ace.st/

Sus In jos

Rezolvat Re: script add cstrike

Mesaj Scris de scorpion12 la data de Mier 8 Apr - 19:37

da un cod asemanator an html nu est

scorpion12
Membru Forumgratuit

Mesaje : 10
Data de inscriere : 06/04/2009
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://nopexzombi.forumulmeu.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: script add cstrike

Mesaj Scris de Stefan12 la data de Mier 8 Apr - 19:38

Nu exista Supărat
Am cautat peste tot

Stefan12
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 249
Varsta : 23
Localizare : Targu Frumos
Data de inscriere : 20/03/2009
Multumiri : 0
Membru exclus

http://moldova.ace.st/

Sus In jos

Rezolvat Re: script add cstrike

Mesaj Scris de scorpion12 la data de Mier 8 Apr - 19:41

pai trebue sa exista ca eu am vazut undeva dar nu mai stiu unde

scorpion12
Membru Forumgratuit

Mesaje : 10
Data de inscriere : 06/04/2009
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://nopexzombi.forumulmeu.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: script add cstrike

Mesaj Scris de Vizitato la data de Mier 8 Apr - 19:43

Poate ai vazut la un forum php, si acolo se poate A face cu ochiul

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: script add cstrike

Mesaj Scris de Stefan12 la data de Mier 8 Apr - 19:46

am acel cod dar e intr-un site php pentru host...incerc sa dau sa fac dar trebuie facut altfell... cu foldere e greu..

Nu exista pentru forumuri Html
Supărat

Stefan12
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 249
Varsta : 23
Localizare : Targu Frumos
Data de inscriere : 20/03/2009
Multumiri : 0
Membru exclus

http://moldova.ace.st/

Sus In jos

Rezolvat Re: script add cstrike

Mesaj Scris de scorpion12 la data de Mier 8 Apr - 19:53

da nu se pote face un site siplu an php si pui codul acolo si crezi un buton pe forum acolo sus si sa se conectese direct pe padina aia de php

scorpion12
Membru Forumgratuit

Mesaje : 10
Data de inscriere : 06/04/2009
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://nopexzombi.forumulmeu.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: script add cstrike

Mesaj Scris de pLaY_GanGsTa la data de Mier 8 Apr - 20:06

merge facut html dar e greu si cere mult timp in concluzie trebuie sa sti html si css foarte bine

pLaY_GanGsTa
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 30
Varsta : 21
Data de inscriere : 29/12/2008
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.help-games.tk

Sus In jos

Rezolvat Re: script add cstrike

Mesaj Scris de scorpion12 la data de Mier 8 Apr - 20:11

am gasit eu ceva acuma al testez pe forum ancercati si voi

Cod:
<html><head><body><br /><center><form action="server_added.php"  method=POST ><b>Nume server:</b>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; <input type=text method=post name=srvname><br /><b>Server IP/DNS:</b>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;<input type=text method=post name=srvip><br /><b>Server Port:</b>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp<input type=text method=post name=srvport><br /><b>Server Site:&nbsp;&nbsp;http://</b><input type=text method=post name=srvsite><br /><b>Your E-mail:</b>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; <input type=text method=post name=email><br /></center><center><input type=submit name=Submit value=SUBMIT /></center></input></form></body></head></html>


Ultima editare efectuata de catre scorpion12 in Mier 8 Apr - 20:14, editata de 1 ori

scorpion12
Membru Forumgratuit

Mesaje : 10
Data de inscriere : 06/04/2009
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://nopexzombi.forumulmeu.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: script add cstrike

Mesaj Scris de taZyk la data de Mier 8 Apr - 20:12

scorpion12 pune acel code intre
Cod:
[code][/code]

taZyk
Membru activ

masculin

Mesaje : 707
Varsta : 24
Data de inscriere : 15/01/2009
Multumiri : 0
Membru exclus

Sus In jos

Rezolvat Re: script add cstrike

Mesaj Scris de scorpion12 la data de Mier 8 Apr - 20:13

ok mersi

scorpion12
Membru Forumgratuit

Mesaje : 10
Data de inscriere : 06/04/2009
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://nopexzombi.forumulmeu.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: script add cstrike

Mesaj Scris de Vizitato la data de Mier 8 Apr - 20:15

le-am pus eu, ca am mai mult timp

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: script add cstrike

Mesaj Scris de Stefan12 la data de Mier 8 Apr - 20:17

Cod:
<form action="server_added.php"  method=POST >
daca te uiti server_added.php nu html A face cu ochiul
adica nu merge:D

Stefan12
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 249
Varsta : 23
Localizare : Targu Frumos
Data de inscriere : 20/03/2009
Multumiri : 0
Membru exclus

http://moldova.ace.st/

Sus In jos

Rezolvat Re: script add cstrike

Mesaj Scris de scorpion12 la data de Mier 8 Apr - 20:19

k mersi mai caut pote gasesc si an html

scorpion12
Membru Forumgratuit

Mesaje : 10
Data de inscriere : 06/04/2009
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://nopexzombi.forumulmeu.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: script add cstrike

Mesaj Scris de scorpion12 la data de Mier 8 Apr - 21:39

uite am facut un mini site demo si lam urcat pe un host si merge uit lincul [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] acuma e problema cum fac un buton sa zicem add cstrike si cand apesi pe el sa te redirectioneze pe site respectiv va multumesc

scorpion12
Membru Forumgratuit

Mesaje : 10
Data de inscriere : 06/04/2009
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://nopexzombi.forumulmeu.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: script add cstrike

Mesaj Scris de Vizitato la data de Mier 8 Apr - 21:51

scorpion12 :

Postările duble / triple sunt permise la un interval de 24 de ore.
Folosiți butonul EDIT pentru a edita în ultimul dumneavoastră mesaj, pe viitor

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum