Bine ati venit pe forumul de suport al Forumgratuit

Pentru a beneficia de tot ceea ce va ofera forumul nostru, va rugam sa va conectati daca sunteti deja membru sau sa va alaturati comunitatii noastre

Creati un forum gratuit ca acesta.

Recuperarea parolei pentru forum si unelte

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Mesaj Scris de lexa la data de Lun 18 Feb 2008, 12:39 pm

Sunteți un fondator și nu puteți să vă mai conectați la forum sau la Unelte deoarece nu vă mai amintiți parola? Cereți una noua! Vă rugăm să citiți întregul mesaj.

Contactați prin Mesaj Privat pe Kegan în următorul mod :

Pot să mă conectez la forum, dar parola pentru unelte nu funcționează :

Titlul mesajului dumneavoastră : Actualizare parolă
Mesajul trebuie să conțină :
Link-ul forumului dumneavoastră și adresa de e-mail folosită la crearea forumului :
Adresă forum :
E-mail de creație :

Mi-am pierdut complet parola: Nu mă pot conecta nici pe forum și nici la unelte :

Titlul mesajului dumneavoastră : Parolă fondatoare pierdută
Mesajul trebuie să conțină :
Link-ul forumului dumneavoastră și adresa de e-mail folosită la crearea forumului :
Adresă forum :
E-mail de creație :

Dacă aveți dubii asupra adresei de e-mail folosite, faceți o lista cu toate adresele de e-mail pe care le aveți.
Dacă aveți un domeniu personalizat, vă rugăm să ne trimiteți și vechea adresă pe care ați avut-o ( Exemplu :
http://forumul-dvs.domeniu-Forumgratuit.ro).

Câteva puncte importante pentru securitatea forumului dumneavoastră :

NU trimiteți cereri de parole mai multor persoane, deoarece parola vă va fi schimbată de mai multe ori.
NU scrieți aceste două informații (Link-ul forumului dumneavoastră și e-mail-ul de creare) pe forum!
Vă rugăm să respectați acest model de cerere atunci când îl trimiteți uneia dintre persoanele menționate mai sus. In acest mod vom știi exact ce trebuie făcut și veți primi un răspuns la cererea dumneavoastră într-un mod rapid și eficient.

Atentie: Aveti nevoie de un numar minim de 1 mesaj pe acest forum pentru a trimite un Mesaj Privat(MP)

Echipa Forumgratuit

lexa
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor: 898
Data de inscriere: 14/12/2007

http://help.forumgratuit.ro

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum