Am facut o pagina html pentru logare, si ma directioneaza in alta parte

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Am facut o pagina html pentru logare, si ma directioneaza in alta parte

Mesaj Scris de NANI la data de Mar 10 Mar - 13:34

am facut o pagina html si am pus niste coduri de Login
cand adaug acest script
Cod:
<FORM name="frm_login" action="http://moldova.ace.st/login.forum?connexion" method="post">
ma da in index eu vreau sa se logeze din pagina html daca se poate

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] acesta este pagina care doresc am pus codul si ma da la ..login! doresc acolo in pagina sa se logheza Sad

NANI
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 300
Varsta : 23
Localizare : TG frumos iasi
Data de inscriere : 22/11/2008
Multumiri : 0
Membru exclus

http://moldova.ace.st

Sus In jos

Rezolvat Re: Am facut o pagina html pentru logare, si ma directioneaza in alta parte

Mesaj Scris de nick la data de Mar 10 Mar - 16:28

Vezi asta
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
O sa te ajute sa faci ce vrei tu
Nu cred ca poti sa te loghezi cu parola si userul de pe forum (sau poate e posibil)
daca o sa reusesc sa gasesc acel cod o sa revin cu edit

nick
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 1936
Varsta : 36
Data de inscriere : 01/08/2008
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://forumulandrei.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: Am facut o pagina html pentru logare, si ma directioneaza in alta parte

Mesaj Scris de NANI la data de Mar 10 Mar - 16:38

eu nu inteleg codul acela eu doresc sa se logeze doar ata fara redirectionazare dupa ce se logheaza sa intre pe forum A face cu ochiul

NANI
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 300
Varsta : 23
Localizare : TG frumos iasi
Data de inscriere : 22/11/2008
Multumiri : 0
Membru exclus

http://moldova.ace.st

Sus In jos

Rezolvat Re: Am facut o pagina html pentru logare, si ma directioneaza in alta parte

Mesaj Scris de PoSiTiOn Of PoWeR la data de Mar 10 Mar - 17:38

incearca asta
Cod:

<html><body>
<script type="text/javascript"></script>
<div style="clear:both;"></div><div style="height:3px"></div>
<form action="/login.forum" method="post" name="form_login">
<table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" class="user_login_form forumline"><tr><td width="100%" valign="top" align="center" class="row1">&nbsp;<label><span class="genmed">Utilizator:</span>&nbsp;<input class="post" type="text" size="10" name="username" /></label>&nbsp;<label><span class="genmed">Parola:</span>&nbsp;<input class="post" type="password" size="10" name="password" /></label>&nbsp;<input class="mainoption" type="submit" name="login" value="Conectare" /><br /><label><span class="gensmall">Conectare automata</span>&nbsp;<input class="radio" type="checkbox" name="autologin" checked="checked" /></label>&nbsp;</td></tr>
</table></form></html></body>

PoSiTiOn Of PoWeR
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 85
Varsta : 25
Localizare : HD !!
Data de inscriere : 08/06/2008
Multumiri : 0
2 avertismente

http://csstyles.forumz.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Am facut o pagina html pentru logare, si ma directioneaza in alta parte

Mesaj Scris de NANI la data de Mar 10 Mar - 17:52

PoSiTiOn Of PoWeR

Multumesc frumos asta cautam Fericit as dori id-ul tau daca ..doresti sa mi-l dai prin pm Fericit

NANI
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 300
Varsta : 23
Localizare : TG frumos iasi
Data de inscriere : 22/11/2008
Multumiri : 0
Membru exclus

http://moldova.ace.st

Sus In jos

Rezolvat Re: Am facut o pagina html pentru logare, si ma directioneaza in alta parte

Mesaj Scris de Vizitato la data de Mier 11 Mar - 14:15

Sa inteleg ca problema e rezolvata Foarte fericit
Topic inchis si rezovlat!

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum