cum fac și eu un meniu?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat cum fac și eu un meniu?

Mesaj Scris de mihai la data de Joi 31 Mar - 21:11

ScreenShot:


Ultima editare efectuata de catre MihaiForumgratuit in Joi 31 Mar - 22:13, editata de 1 ori
avatar
mihai
Membru activ

masculin

Mesaje : 722
Varsta : 19
Localizare : Forumgratuit
Data înscrierii : 25/09/2014
Multumiri : 52
2 avertismente

http://help.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: cum fac și eu un meniu?

Mesaj Scris de Rekool la data de Joi 31 Mar - 21:44

Salut,


Modificari in overall_header:
1. Introduceti libraria "Font Awesome" pe forumul dumneavoastra:

Cautati in overall_header:
Cod:
</head>

Inlocuiti cu:
Cod:
<link rel="stylesheet" href="https://maxcdn.bootstrapcdn.com/font-awesome/4.4.0/css/font-awesome.min.css" />
</head>

Adaugati structura meniului urmator dupa selectorul #pun-intro ori cautati <div id="pun-intro"> si adaugati dupa urmatorul cod:
Cod:
<ul class="sample-menu">
    <li><a href="/"><i class="fa fa-home"></i>Forum</a></li>
    <li><a href="/memberlist"><i class="fa fa-users"></i>Membri</a></li>
    <li><a href="/faq"><i class="fa fa-list"></i>Faq</a></li>
    <li><a href="/search"><i class="fa fa-search"></i>Cautare</a></li>
    <li><a href="#staff"><i class="fa fa-graduation-cap"></i>Echipa</a></li>
    <li><a href="#parteneriate"><i class="fa fa-link"></i>Parteneri</a></li>
    <li><a href="#requli"><i class="fa fa-star"></i>Reguli</a></li>
</ul>

Apoi intrati in css

Inserati urmatorul cod:
Cod:
.sample-menu li {
list-style-type:none;
display:inline-block;
list-style:none;
text-align:center;
background:rgba(0,0,0,0.3);
box-shadow:inset 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.4), 1px 1px 0 rgba(0,0,0,0.4);
min-width:7%;
font-weight:700;
text-transform:uppercase;
font-size:14px;
border-radius:2px;
-moz-border-radius:2px;
-webkit-border-radius:2px;
-webkit-animation-duration:1s;
animation-duration:1s;
-webkit-animation-fill-mode:both;
animation-fill-mode:both;
-webkit-animation-name:bounceIn;
animation-name:bounceIn;
padding:5px;
}

.sample-menu a {
color:#f1f1f1;
text-decoration:none;
font-family:Arial, sans-serif;
}

.sample-menu li a i {
display:block;
font-size:30px;
margin-bottom:2px;
}

.sample-menu {
text-align:center;
}

.sample-menu li a:hover {
color:#FFF;
}

.sample-menu li:hover {
background:rgba(0,0,0,0.4);
}

50% {
-webkit-transform:scale(1.05);
opacity:1;
transform:scale(1.05);
}

70% {
-webkit-transform:scale(.9);
transform:scale(.9);
}

100% {
-webkit-transform:scale(1);
transform:scale(1);
}

Libraria de iconite completa o gasiti pe acest site:
Cod:
http://fortawesome.github.io/Font-Awesome/icons/

Icon-urile sunt sub aceasta forma:
Cod:
<i class="fa fa-home"></i>

Pentru editarea lor tot ce trebuie sa faceti este sa accesati link-ul precizat de mine mai sus si sa selectati icon-ul dorit, dupa care vi se va afisa automat un cod similar celui de mai sus.
avatar
Rekool
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 1868
Varsta : 21
Localizare : Huang Shi
Data înscrierii : 07/01/2013
Multumiri : 80
Niciun avertisment

http://azzarocs.dust.tv/

Sus In jos

Rezolvat Re: cum fac și eu un meniu?

Mesaj Scris de mihai la data de Joi 31 Mar - 22:12

nu e cine știe, dar mi-a reușit Zâmbet
topic rezolvat
avatar
mihai
Membru activ

masculin

Mesaje : 722
Varsta : 19
Localizare : Forumgratuit
Data înscrierii : 25/09/2014
Multumiri : 52
2 avertismente

http://help.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: cum fac și eu un meniu?

Mesaj Scris de Rekool la data de Joi 31 Mar - 22:13

topic rezolvat
avatar
Rekool
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 1868
Varsta : 21
Localizare : Huang Shi
Data înscrierii : 07/01/2013
Multumiri : 80
Niciun avertisment

http://azzarocs.dust.tv/

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum