Cum pot face paginație asa

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

In cos Cum pot face paginație asa

Mesaj Scris de Adi`Tu la data de Dum 13 Mar - 0:52

Buna tuturor cum pot face si eu paginația asa Screenshot:http://s22.postimg.org/wwtl2b88h/screenshot_34.png

Adi`Tu
Membru activ

masculin

Mesaje : 425
Varsta : 18
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 20/02/2013
Multumiri : 1
Niciun avertisment

http://www.onexiled.com/

Sus In jos

In cos Re: Cum pot face paginație asa

Mesaj Scris de Cassius Dio la data de Dum 13 Mar - 19:28

Salutare,

Întrucât acest lucru nu poate fi realizat prin intermediul modificării template-urilor, am făcut mici coduri JavaScript pe care le puteți utiliza în funcție de versiunea forumului pe care o folosiți.

Pentru phpBB2:
Cod:
$(document).ready(function(){
$("img[alt='Inapoi']").parent().attr("class", "pag-prev").find("img").replaceWith("Inapoi");
$("img[alt='Urmatorul']").parent().attr("class", "pag-next").find("img").replaceWith("Inainte");
});

Pentru phpBB3:
Cod:
$(document).ready(function(){
$(".pag-img").has("img[alt='Inapoi']").attr("class", "pag-prev").html("Inapoi");
$(".pag-img").has("img[alt='Urmatorul']").attr("class", "pag-next").html("Inainte");
});

Pentru punBB:
Cod:
$(document).ready(function(){
$(".paging img[alt='Inapoi']").parent().attr("class", "pag-prev").find("img").replaceWith("Inapoi");
$(".paging img[alt='Urmatorul']").parent().attr("class", "pag-next").find("img").replaceWith("Inainte");
});

Pentru Invision:
Cod:
$(document).ready(function(){
$(".pagination img[alt='Inapoi']").parent().attr("class", "pag-prev").find("img").replaceWith("Inapoi");
$(".pagination img[alt='Urmatorul']").parent().attr("class", "pag-next").find("img").replaceWith("Inainte");
});

„Trucul” acestor coduri este că înlocuiesc iconițele standart cu text („Înainte” / „Înapoi”), care se afișează exact ca paginile „1”, „2”, „3”, „4” etc. Suplimentar, le-am adăugat și câte o clasă pentru a putea efectua schimbări prin CSS asupra lor:
- pentru textul „Înainte”:
Cod:
.pag-next{

}

- pentru textul „Înapoi”:
Cod:
.pag-prev{

}

Codurile JavaScript se adaugă în Panoul de administrare > Module > HTML & JAVASCRIPT > Gestiunea codurilor JavaScript, iar cele CSS în Panoul de administrare > Imagini si culori > Culori > Foaie de stil CSS. Dacă nu ați mai folosit codurile JavaScript până acum, nu uitați să activați gestiunea acestora. Detalii aici:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Cassius Dio
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 11025
Varsta : 18
Localizare : Strawberry Fields
Data de inscriere : 13/07/2012
Multumiri : 78
Niciun avertisment

http://beatles.forummo.com/

Sus In jos

In cos Re: Cum pot face paginație asa

Mesaj Scris de Adi`Tu la data de Dum 13 Mar - 20:08

da momentan rezolvat dar eu am nevoie de codurile css.. pentru personalizare ca daca nu le am nu am rezolvat nimic

Adi`Tu
Membru activ

masculin

Mesaje : 425
Varsta : 18
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 20/02/2013
Multumiri : 1
Niciun avertisment

http://www.onexiled.com/

Sus In jos

In cos Re: Cum pot face paginație asa

Mesaj Scris de Cassius Dio la data de Dum 13 Mar - 22:15

Coduri CSS pentru personalizarea fiecărui link din „paginație”.

phpBB3:
Cod:
.pagination span a{

}

punBB:
Cod:
.paging a:not([onmousedown]){

}

Invision:
Cod:
.pagination a:not(.goto){

}

În cazul în care folosiți phpBB2, e nevoie inițial de mici modificări în template-ul topics_list_box, care poate fi găsit în Panoul de administrare > Afisare > Templateuri > General. Trebuie să adăugați o clasă specifică pentru „paginare”, întrucât pe phpBB2 nu există una. Acest lucru se face înlocuind:
Cod:
<span class="gensmall">{PAGINATION}</span>
cu:
Cod:
<span class="gensmall bbtwopagination">{PAGINATION}</span>

Atenție însă la faptul că acest cod se găsește de două ori în template: unul pentru paginarea deasupra topic-urilor și alta de desubtul lor. Le înlocuiți pe ambele.

Ulterior, puteți folosi și codul CSS, având deja un selector:
Cod:
.bbtwopagination a:not([onmousedown]){

}

Cassius Dio
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 11025
Varsta : 18
Localizare : Strawberry Fields
Data de inscriere : 13/07/2012
Multumiri : 78
Niciun avertisment

http://beatles.forummo.com/

Sus In jos

In cos Re: Cum pot face paginație asa

Mesaj Scris de Adi`Tu la data de Dum 13 Mar - 23:17

nu ma refeream la asta eu am nevoie de codul css in sine cu efectul ala adica cu background culoare marime font exact cum este in poza...

Adi`Tu
Membru activ

masculin

Mesaje : 425
Varsta : 18
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 20/02/2013
Multumiri : 1
Niciun avertisment

http://www.onexiled.com/

Sus In jos

In cos Re: Cum pot face paginație asa

Mesaj Scris de Cassius Dio la data de Lun 14 Mar - 0:12

Folosind codurile de mai sus puteți personaliza butoanele în funcție de cum vă place, adăugând culoare la text, fundal, chenar etc. De exemplu, pentru Invision puteți folosi așa un cod:
Cod:
.pagination a:not(.goto){
background-color: #555;
border: 1px solid #363636;
color: #eee !important;
padding: 3px 6px;
}
Același cod poate fi aplicat pentru toate versiunile, schimbând numai selectorii (prima linie din cod: .pagination a:not(.goto)) cu cei corespunzători versiunii.

Pentru a personaliza căsuța cu numărul paginii pe care vă aflați, folosiți:
Cod:
.pagination strong{

}

Cassius Dio
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 11025
Varsta : 18
Localizare : Strawberry Fields
Data de inscriere : 13/07/2012
Multumiri : 78
Niciun avertisment

http://beatles.forummo.com/

Sus In jos

In cos Re: Cum pot face paginație asa

Mesaj Scris de Shawn la data de Lun 14 Mar - 8:18

Cod:
     <div class="pagination clearfix left ">
      <ul class="ipsList_inline left pages">
                  <li class="pagejump clickable pj0395843001" id="anonymous_element_1">{PAGE_NUMBER}</li>&nbsp;&nbsp;{PAGINATION}
                  <script type="text/javascript">
  //<![CDATA[
jQuery(function($) {
  $(".pagination ul li.pagejump").next().remove();
  $(".pagination ul li.pagejump").next().remove();
  $(".pagination ul").each(function() {
    this.innerHTML = this.innerHTML.replace(/ : |, |&nbsp;&nbsp;/g, "");
  });
  $('.pagination ul a:has(".sprite-arrow_prosilver_right")').wrap('<ul class="ipsList_inline forward left"><li class="next"></li></ul>');
  $(".pagination ul > ul").insertAfter(".pagination ul:eq(0)");
  var a = $(".ipbfs_titlebox h1").text();
  $(".pagination .next a").html("Next").attr("rel", "next").attr("title", "" + a + " - Next page");
  $(".pagination ul li").nextAll().wrap('<li class="page"></li>');
  $('.pagination ul li a:has(".sprite-arrow_prosilver_left")').unwrap();
  $('.pagination ul a:has(".sprite-arrow_prosilver_left")').wrap('<ul class="ipsList_inline back left"><li class="prev"></li></ul>');
  $(".pagination .prev a").html("Prev").attr("rel", "prev").attr("title", "" + a + " - Previous page");
  $(".pagination .back.left").insertBefore(".pagination ul:eq(0)");
  $('.pagination ul li.page:has("b")').addClass("active");
});
  //]]>
</script>
          </ul></div>

Credit Stark.


"Mulți programatori buni fac programare nu pentru că se așteaptă să câștige bani sau să fie lăudați de public, ci pentru că e amuzant să programezi." - Linus Torvalds



Absent perioada: 17.11.2k16 - 21.12.2k16

Shawn
Moderator
Moderator

masculin

Mesaje : 679
Varsta : 22
Localizare : C:\system32
Data de inscriere : 10/08/2015
Multumiri : 77
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro

Sus In jos

In cos Re: Cum pot face paginație asa

Mesaj Scris de Adi`Tu la data de Lun 14 Mar - 8:42

SSYT imi poti da si ocdul css complet?

Adi`Tu
Membru activ

masculin

Mesaje : 425
Varsta : 18
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 20/02/2013
Multumiri : 1
Niciun avertisment

http://www.onexiled.com/

Sus In jos

In cos Re: Cum pot face paginație asa

Mesaj Scris de Shawn la data de Lun 14 Mar - 10:20

Scuze, insa codul nu il mai are... am reusit sa fac rost doar de acest cod ...


"Mulți programatori buni fac programare nu pentru că se așteaptă să câștige bani sau să fie lăudați de public, ci pentru că e amuzant să programezi." - Linus Torvalds



Absent perioada: 17.11.2k16 - 21.12.2k16

Shawn
Moderator
Moderator

masculin

Mesaje : 679
Varsta : 22
Localizare : C:\system32
Data de inscriere : 10/08/2015
Multumiri : 77
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro

Sus In jos

In cos Re: Cum pot face paginație asa

Mesaj Scris de Rekool la data de Mar 29 Mar - 22:20

Avand in vedere ca in ultimele 2 saptamani autorul nu a mai aratat interes pentru acesta problema, topicul va fi inchis si trimis in cos. Daca problema nu a fost rezolvata, va invitam sa deschideti un nou topic, in sectiunea corespunzatoare si avind un titlu explicit.

=> Topic trimis in cosul de gunoi

Rekool
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 1767
Varsta : 20
Localizare : Huang Shi
Data de inscriere : 07/01/2013
Multumiri : 77
Niciun avertisment

http://azzarocs.dust.tv/

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum