Cum pot face paginație asa

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

In cos Cum pot face paginație asa

Mesaj Scris de Adi`Tu la data de Dum 13 Mar - 0:52

Buna tuturor cum pot face si eu paginația asa Screenshot:http://s22.postimg.org/wwtl2b88h/screenshot_34.png

Adi`Tu
Membru activ

masculin

Mesaje : 425
Varsta : 17
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 20/02/2013
Multumiri : 1
Niciun avertisment

http://www.onexiled.com/

Sus In jos

In cos Re: Cum pot face paginație asa

Mesaj Scris de Cassius Dio la data de Dum 13 Mar - 19:28

Salutare,

Întrucât acest lucru nu poate fi realizat prin intermediul modificării template-urilor, am făcut mici coduri JavaScript pe care le puteți utiliza în funcție de versiunea forumului pe care o folosiți.

Pentru phpBB2:
Cod:
$(document).ready(function(){
$("img[alt='Inapoi']").parent().attr("class", "pag-prev").find("img").replaceWith("Inapoi");
$("img[alt='Urmatorul']").parent().attr("class", "pag-next").find("img").replaceWith("Inainte");
});

Pentru phpBB3:
Cod:
$(document).ready(function(){
$(".pag-img").has("img[alt='Inapoi']").attr("class", "pag-prev").html("Inapoi");
$(".pag-img").has("img[alt='Urmatorul']").attr("class", "pag-next").html("Inainte");
});

Pentru punBB:
Cod:
$(document).ready(function(){
$(".paging img[alt='Inapoi']").parent().attr("class", "pag-prev").find("img").replaceWith("Inapoi");
$(".paging img[alt='Urmatorul']").parent().attr("class", "pag-next").find("img").replaceWith("Inainte");
});

Pentru Invision:
Cod:
$(document).ready(function(){
$(".pagination img[alt='Inapoi']").parent().attr("class", "pag-prev").find("img").replaceWith("Inapoi");
$(".pagination img[alt='Urmatorul']").parent().attr("class", "pag-next").find("img").replaceWith("Inainte");
});

„Trucul” acestor coduri este că înlocuiesc iconițele standart cu text („Înainte” / „Înapoi”), care se afișează exact ca paginile „1”, „2”, „3”, „4” etc. Suplimentar, le-am adăugat și câte o clasă pentru a putea efectua schimbări prin CSS asupra lor:
- pentru textul „Înainte”:
Cod:
.pag-next{

}

- pentru textul „Înapoi”:
Cod:
.pag-prev{

}

Codurile JavaScript se adaugă în Panoul de administrare > Module > HTML & JAVASCRIPT > Gestiunea codurilor JavaScript, iar cele CSS în Panoul de administrare > Imagini si culori > Culori > Foaie de stil CSS. Dacă nu ați mai folosit codurile JavaScript până acum, nu uitați să activați gestiunea acestora. Detalii aici:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Cassius Dio
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 11025
Varsta : 18
Localizare : Strawberry Fields
Data de inscriere : 13/07/2012
Multumiri : 78
Niciun avertisment

http://beatles.forummo.com/

Sus In jos

In cos Re: Cum pot face paginație asa

Mesaj Scris de Adi`Tu la data de Dum 13 Mar - 20:08

da momentan rezolvat dar eu am nevoie de codurile css.. pentru personalizare ca daca nu le am nu am rezolvat nimic

Adi`Tu
Membru activ

masculin

Mesaje : 425
Varsta : 17
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 20/02/2013
Multumiri : 1
Niciun avertisment

http://www.onexiled.com/

Sus In jos

In cos Re: Cum pot face paginație asa

Mesaj Scris de Cassius Dio la data de Dum 13 Mar - 22:15

Coduri CSS pentru personalizarea fiecărui link din „paginație”.

phpBB3:
Cod:
.pagination span a{

}

punBB:
Cod:
.paging a:not([onmousedown]){

}

Invision:
Cod:
.pagination a:not(.goto){

}

În cazul în care folosiți phpBB2, e nevoie inițial de mici modificări în template-ul topics_list_box, care poate fi găsit în Panoul de administrare > Afisare > Templateuri > General. Trebuie să adăugați o clasă specifică pentru „paginare”, întrucât pe phpBB2 nu există una. Acest lucru se face înlocuind:
Cod:
<span class="gensmall">{PAGINATION}</span>
cu:
Cod:
<span class="gensmall bbtwopagination">{PAGINATION}</span>

Atenție însă la faptul că acest cod se găsește de două ori în template: unul pentru paginarea deasupra topic-urilor și alta de desubtul lor. Le înlocuiți pe ambele.

Ulterior, puteți folosi și codul CSS, având deja un selector:
Cod:
.bbtwopagination a:not([onmousedown]){

}

Cassius Dio
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 11025
Varsta : 18
Localizare : Strawberry Fields
Data de inscriere : 13/07/2012
Multumiri : 78
Niciun avertisment

http://beatles.forummo.com/

Sus In jos

In cos Re: Cum pot face paginație asa

Mesaj Scris de Adi`Tu la data de Dum 13 Mar - 23:17

nu ma refeream la asta eu am nevoie de codul css in sine cu efectul ala adica cu background culoare marime font exact cum este in poza...

Adi`Tu
Membru activ

masculin

Mesaje : 425
Varsta : 17
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 20/02/2013
Multumiri : 1
Niciun avertisment

http://www.onexiled.com/

Sus In jos

In cos Re: Cum pot face paginație asa

Mesaj Scris de Cassius Dio la data de Lun 14 Mar - 0:12

Folosind codurile de mai sus puteți personaliza butoanele în funcție de cum vă place, adăugând culoare la text, fundal, chenar etc. De exemplu, pentru Invision puteți folosi așa un cod:
Cod:
.pagination a:not(.goto){
background-color: #555;
border: 1px solid #363636;
color: #eee !important;
padding: 3px 6px;
}
Același cod poate fi aplicat pentru toate versiunile, schimbând numai selectorii (prima linie din cod: .pagination a:not(.goto)) cu cei corespunzători versiunii.

Pentru a personaliza căsuța cu numărul paginii pe care vă aflați, folosiți:
Cod:
.pagination strong{

}

Cassius Dio
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 11025
Varsta : 18
Localizare : Strawberry Fields
Data de inscriere : 13/07/2012
Multumiri : 78
Niciun avertisment

http://beatles.forummo.com/

Sus In jos

In cos Re: Cum pot face paginație asa

Mesaj Scris de SSYT la data de Lun 14 Mar - 8:18

Cod:
     <div class="pagination clearfix left ">
      <ul class="ipsList_inline left pages">
                  <li class="pagejump clickable pj0395843001" id="anonymous_element_1">{PAGE_NUMBER}</li>&nbsp;&nbsp;{PAGINATION}
                  <script type="text/javascript">
  //<![CDATA[
jQuery(function($) {
  $(".pagination ul li.pagejump").next().remove();
  $(".pagination ul li.pagejump").next().remove();
  $(".pagination ul").each(function() {
    this.innerHTML = this.innerHTML.replace(/ : |, |&nbsp;&nbsp;/g, "");
  });
  $('.pagination ul a:has(".sprite-arrow_prosilver_right")').wrap('<ul class="ipsList_inline forward left"><li class="next"></li></ul>');
  $(".pagination ul > ul").insertAfter(".pagination ul:eq(0)");
  var a = $(".ipbfs_titlebox h1").text();
  $(".pagination .next a").html("Next").attr("rel", "next").attr("title", "" + a + " - Next page");
  $(".pagination ul li").nextAll().wrap('<li class="page"></li>');
  $('.pagination ul li a:has(".sprite-arrow_prosilver_left")').unwrap();
  $('.pagination ul a:has(".sprite-arrow_prosilver_left")').wrap('<ul class="ipsList_inline back left"><li class="prev"></li></ul>');
  $(".pagination .prev a").html("Prev").attr("rel", "prev").attr("title", "" + a + " - Previous page");
  $(".pagination .back.left").insertBefore(".pagination ul:eq(0)");
  $('.pagination ul li.page:has("b")').addClass("active");
});
  //]]>
</script>
          </ul></div>

Credit Stark.

SSYT
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 614
Varsta : 22
Localizare : Pierdut in lumea internetului !
Data de inscriere : 10/08/2015
Multumiri : 72
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro

Sus In jos

In cos Re: Cum pot face paginație asa

Mesaj Scris de Adi`Tu la data de Lun 14 Mar - 8:42

SSYT imi poti da si ocdul css complet?

Adi`Tu
Membru activ

masculin

Mesaje : 425
Varsta : 17
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 20/02/2013
Multumiri : 1
Niciun avertisment

http://www.onexiled.com/

Sus In jos

In cos Re: Cum pot face paginație asa

Mesaj Scris de SSYT la data de Lun 14 Mar - 10:20

Scuze, insa codul nu il mai are... am reusit sa fac rost doar de acest cod ...

SSYT
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 614
Varsta : 22
Localizare : Pierdut in lumea internetului !
Data de inscriere : 10/08/2015
Multumiri : 72
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro

Sus In jos

In cos Re: Cum pot face paginație asa

Mesaj Scris de Rekool la data de Mar 29 Mar - 22:20

Avand in vedere ca in ultimele 2 saptamani autorul nu a mai aratat interes pentru acesta problema, topicul va fi inchis si trimis in cos. Daca problema nu a fost rezolvata, va invitam sa deschideti un nou topic, in sectiunea corespunzatoare si avind un titlu explicit.

=> Topic trimis in cosul de gunoi



Rekool
Asistent
Asistent

masculin

Mesaje : 1697
Varsta : 20
Localizare : Huang Shi
Data de inscriere : 07/01/2013
Multumiri : 73
Niciun avertisment

http://azzarocs.dust.tv/

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum