Cum pun ceas pe forum

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

In cos Cum pun ceas pe forum

Mesaj Scris de edy_89 la data de Vin 5 Feb - 11:00

As dori sa pun un ceas pe forum sunt banner , imi puteti da un cod?

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] este forumul la care vreau sa pun

edy_89
Membru Forumgratuit

Mesaje : 178
Varsta : 27
Data de inscriere : 12/03/2013
Multumiri : 1
3 avertismente

http://www.liga1-orange.forumz.ro

Sus In jos

In cos Re: Cum pun ceas pe forum

Mesaj Scris de Rekool la data de Vin 5 Feb - 11:11

Pa -> Afisare -> Pagina de start -> Generalitati :

Cod:
<iframe scrolling="no" frameborder="no" clocktype="html5" style="overflow:hidden;border:0;margin:0;padding:0;width:91px;height:30px;"src="http://www.clocklink.com/html5embed.php?clock=008&timezone=local&color=black&size=91&Title=&Message=&Target=&From=2016,1,1,0,0,0&Color=black"></iframe>

Rekool
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 1767
Varsta : 20
Localizare : Huang Shi
Data de inscriere : 07/01/2013
Multumiri : 77
Niciun avertisment

http://azzarocs.dust.tv/

Sus In jos

In cos Re: Cum pun ceas pe forum

Mesaj Scris de edy_89 la data de Vin 5 Feb - 12:02

E prea mic uite vreau sa il pun asa ceva de genu , ca acolo a disparut acea reclama si e ceasul si nu e pus la generalitati


edy_89
Membru Forumgratuit

Mesaje : 178
Varsta : 27
Data de inscriere : 12/03/2013
Multumiri : 1
3 avertismente

http://www.liga1-orange.forumz.ro

Sus In jos

In cos Re: Cum pun ceas pe forum

Mesaj Scris de Shawn la data de Lun 8 Feb - 10:50

Salut, uite aici:

Codul JS:
Cod:
$(function() {
   var h, m, s, inner,
   time = new Date(),
   clock,
   update = 1000, // Update time of clock
   iframe = $('iframe[src*="//t.mdn2015x4.com/"], iframe[src*=".adsk2.co/"], iframe[src^=".malware-site.www"]');
   
   /* W3School Code ! */
   iframe.replaceWith('<div id="clock"></div>');
   function startTime() {
         var today = new Date();
         var h = today.getHours();
         var m = today.getMinutes();
         var s = today.getSeconds();
         m = checkTime(m);
         s = checkTime(s);
         document.getElementById('clock').innerHTML = "<span>"+ h +"</span><span>"+ m +"</span><span>"+ s +"</span>";
         var t = setTimeout(startTime, 1000);
   }
   
   function checkTime(i) {
      if (i < 10) {i = "0" + i};  // add zero in front of numbers < 10
      return i;
   }
   
   /*function times() {
      h = time.getHours();
      m = time.getMinutes();
      s = time.getSeconds();
      iframe.replaceWith('<div id="clock"></div>');
      $('#clock').html('<span>'+ h +'</span> <span>'+ m +'</span> <span>'+ s +'</span>');
      clearInterval(clock);
      clock = setInterval(times(), update);
   };*/
   
   if(iframe) {
      startTime();
      return true;
   } else {
      return false;
   }
});

Codul CSS:
Cod:
div#clock span {
    background: #8D923B;
    padding: 2px;
    margin: 0 5px;
    color: white;
    border-radius: 2px;
}

div#clock {
    text-align: center;
    font-size: 24px;
    margin: 5px 0;
}

Succes !


"Mulți programatori buni fac programare nu pentru că se așteaptă să câștige bani sau să fie lăudați de public, ci pentru că e amuzant să programezi." - Linus Torvalds



Absent perioada: 17.11.2k16 - 21.12.2k16

Shawn
Moderator
Moderator

masculin

Mesaje : 678
Varsta : 22
Localizare : C:\system32
Data de inscriere : 10/08/2015
Multumiri : 77
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro

Sus In jos

In cos Re: Cum pun ceas pe forum

Mesaj Scris de edy_89 la data de Mier 10 Feb - 9:35

Nu mia aparut nimic

edy_89
Membru Forumgratuit

Mesaje : 178
Varsta : 27
Data de inscriere : 12/03/2013
Multumiri : 1
3 avertismente

http://www.liga1-orange.forumz.ro

Sus In jos

In cos Re: Cum pun ceas pe forum

Mesaj Scris de Rekool la data de Mier 24 Feb - 6:57

Avand in vedere ca in ultimele 2 saptamani autorul nu a mai aratat interes pentru acesta problema, topicul va fi inchis si trimis in cos. Daca problema nu a fost rezolvata, va invitam sa deschideti un nou topic, in sectiunea corespunzatoare si avind un titlu explicit.

=> Topic trimis in cosul de gunoi

Rekool
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 1767
Varsta : 20
Localizare : Huang Shi
Data de inscriere : 07/01/2013
Multumiri : 77
Niciun avertisment

http://azzarocs.dust.tv/

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum