Nume la categorii

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Nume la categorii

Mesaj Scris de Emilian. la data de Dum 25 Oct - 13:53

Buna ziua ! Am mai avut o problema ca aceasta ,doar ca pe cealalta am rezolvat-o. Am incercat sa schimb infatisarea categoriilor (numele categoriilor ) ,sa le pun un border ,tabel etc etc. Am reusit.
De cand am schimbat tema, am incercat din nou acel cod dar nu merge .Ma poate ajuta cineva?

Codul este:
Cod:
.secondarytitle h2 {
    background: #culoare;
    border: 1px solid #culoare;
    border-radius: 3px;
    color: #culoare;
    display: inline-block;
    margin-top: 1px;
    padding: 2px 20px;
    text-shadow: 1px 1px 0px rgba(0,0,0,0.18);
}

P.S :Am schimbat acolo unde scrie [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ,dar nimic ,pe tema anterioara a mers.

Emilian.
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 196
Varsta : 14
Localizare : Craiova
Data de inscriere : 29/08/2015
Multumiri : 4
1 avertisment

http://virtual.forumactual.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: Nume la categorii

Mesaj Scris de Vizitator la data de Dum 25 Oct - 14:21

Adaugati in Foaia de Stil CSS:
Cod:
 
.table-title h2 {
    background: #culoare;
    border: 1px solid #culoare;
    border-radius: 3px;
    color: #culoare;
    display: inline-block;
    margin-top: 1px;
    padding: 2px 20px;
    text-shadow: 1px 1px 0px rgba(0,0,0,0.18);
}

Vizitator
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Nume la categorii

Mesaj Scris de Emilian. la data de Dum 25 Oct - 17:39

Multumesc ,rezolvat.

Emilian.
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 196
Varsta : 14
Localizare : Craiova
Data de inscriere : 29/08/2015
Multumiri : 4
1 avertisment

http://virtual.forumactual.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: Nume la categorii

Mesaj Scris de Vizitator la data de Dum 25 Oct - 18:59

Pentru nimic.
topic rezolvat

Vizitator
Vizitator


Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum