Eroare citire variabila.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

In cos Eroare citire variabila.

Mesaj Scris de SSYT la data de Mar 18 Aug - 11:06

Cod:
xxx.option = {
  init: function(ex) {
     $user_id = _userdata.user_id;
     for(var i = 0; i < xxx.staff.length; i++) {
        if(xxx.staff[i] == $user_id) console.log("Logged as "+ xxx.staff[i]);
        if(xxx.staff[i] != $user_id) console.log("Code Error #404: JNot found user id !");
     };
  },
  a: function(i) {
   $('dd.lastpost').each(function() {
      $('.lastpost-avatar img', i).attr('alt','Img last Post').addClass('xarf');
   });
  },
};



Cand incerc sa ma folosesc de variabila _userdata.user_id; imi da eroare, daca folosesc `$user_id = 1` nu mai da eroare ..


Ultima editare efectuata de catre Phyton in Mar 18 Aug - 19:12, editata de 1 ori

SSYT
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 614
Varsta : 22
Localizare : Pierdut in lumea internetului !
Data de inscriere : 10/08/2015
Multumiri : 72
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro

Sus In jos

In cos Re: Eroare citire variabila.

Mesaj Scris de Zeus la data de Mar 18 Aug - 12:16

Buna ziua,

Variabilele in javaScript nu pot fi definite ca variabilele din PHP. Variabilele se definesc prin var si nu prin $.

Incercati aceasta varianta de cod:
Cod:
xxx.option = {
  init: function(ex) {
    var ID = _userdata.user_id;
     for(var i = 0; i < xxx.staff.length; i++) {
        if(xxx.staff[i] == ID) console.log("Logged as "+ xxx.staff[i]);
        if(xxx.staff[i] != ID) console.log("Code Error #404: JNot found user id !");
     }
  },
  a: function(i) {
   $('dd.lastpost').each(function() {
      $('.lastpost-avatar img', i).attr('alt','Img last Post').addClass('xarf');
   });
  },
};

Acum _userdata.user_id este definit corespunzator.


[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Zeus
Administrator
Administrator

masculin

Mesaje : 3895
Localizare : Bucuresti, Romania
Data de inscriere : 19/02/2012
Multumiri : 597
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro

Sus In jos

In cos Re: Eroare citire variabila.

Mesaj Scris de SSYT la data de Mar 18 Aug - 13:03

Tot la fel, totusi nu inteleg, am mai definit prin astfel de sistem acceasi functie si functiona, acuma nu inteleg ce are scratch

SSYT
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 614
Varsta : 22
Localizare : Pierdut in lumea internetului !
Data de inscriere : 10/08/2015
Multumiri : 72
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro

Sus In jos

In cos Re: Eroare citire variabila.

Mesaj Scris de DeepEvil la data de Mar 18 Aug - 13:16

Cod:
var ID = _userdata.user_id;
Sterge ''_'' din fata de la userdata.

DeepEvil
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 270
Varsta : 19
Localizare : Wien
Data de inscriere : 10/02/2013
Multumiri : 24
Niciun avertisment

http://enjoygame.forumo.org/

Sus In jos

In cos Re: Eroare citire variabila.

Mesaj Scris de SSYT la data de Mar 18 Aug - 13:41

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] lasa +1, daca nu stii cum sa utilizezi jQuery, nu mai comenta te rog !

PS: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] daca folosesc
Cod:
if(window._userdata) {

} sau $(function() { });
se executa, insa nu inteleg dece acolo nu vrea ... poate nu isi poate genera sursa ?

SSYT
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 614
Varsta : 22
Localizare : Pierdut in lumea internetului !
Data de inscriere : 10/08/2015
Multumiri : 72
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro

Sus In jos

In cos Re: Eroare citire variabila.

Mesaj Scris de SSYT la data de Mar 18 Aug - 19:12

T/C nu mai fac sistemul.

SSYT
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 614
Varsta : 22
Localizare : Pierdut in lumea internetului !
Data de inscriere : 10/08/2015
Multumiri : 72
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro

Sus In jos

In cos Re: Eroare citire variabila.

Mesaj Scris de Zachary la data de Mar 18 Aug - 19:42

Avand in vedere ca acest subiect a fost marcat ca fiind "rezolvat", fara a exista o solutie concreta, acesta va fi inchis si trimis in cosul de gunoi.

=> Topic trimis in cosul de gunoi

Zachary
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 2001
Varsta : 36
Localizare : România
Data de inscriere : 08/05/2013
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum