Cursor in casuta

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Cursor in casuta

Mesaj Scris de jiango la data de Joi 18 Iun - 22:24

As fi facut print dar vad ca nu-mi apare cursorul in poza... In casutele de la conectare, in casute in general (chiar si aia de la chat) cand pun sageata apare o manuta, si nu-mi place...Cum pot face sa apara normal cand se duce cursorul, sageata in acele zone? Adica de exemplu la functia de cautare...(cea din dreapta) cand duc sageata apare altceva...nu apare manuta. Pot realiza asta?


Ultima editare efectuata de catre jiango in Lun 22 Iun - 15:31, editata de 1 ori

jiango
Membru Forumgratuit

Mesaje : 105
Varsta : 38
Data de inscriere : 15/06/2015
Multumiri : 2
Niciun avertisment

http://www.legiuneastraina.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Cursor in casuta

Mesaj Scris de Zachary la data de Joi 18 Iun - 22:33

Buna seara,

Vizitati: Panoul de administrare => Afisare => Culori => Foaia de stil CSS si adaugati:
Cod:
a.button1, a.button2, button.button2, input.button1, input.button2 {
  cursor: default !important;
}

Zachary
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 2001
Varsta : 36
Localizare : România
Data de inscriere : 08/05/2013
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cursor in casuta

Mesaj Scris de jiango la data de Joi 18 Iun - 22:40

Nu functioneaza...nu vad nici o modificare

jiango
Membru Forumgratuit

Mesaje : 105
Varsta : 38
Data de inscriere : 15/06/2015
Multumiri : 2
Niciun avertisment

http://www.legiuneastraina.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Cursor in casuta

Mesaj Scris de Zachary la data de Joi 18 Iun - 22:43

Inlocuiti codul dat mai sus, cu acesta:
Cod:
a.button2, body:last-child a.button1, button.button2, input.button1, input.button2 {
  cursor: default !important;
}

Zachary
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 2001
Varsta : 36
Localizare : România
Data de inscriere : 08/05/2013
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cursor in casuta

Mesaj Scris de jiango la data de Joi 18 Iun - 22:58

Nu merge nici codul acesta..

jiango
Membru Forumgratuit

Mesaje : 105
Varsta : 38
Data de inscriere : 15/06/2015
Multumiri : 2
Niciun avertisment

http://www.legiuneastraina.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Cursor in casuta

Mesaj Scris de Zachary la data de Joi 18 Iun - 23:05

Eliminati toate codurile date de mine mai sus, si adaugati in locul lor, acest cod:
Cod:
input {
  cursor: default !important;
}

Tin sa precizez ca mie imi functioneaza perfect. Fericit

Zachary
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 2001
Varsta : 36
Localizare : România
Data de inscriere : 08/05/2013
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cursor in casuta

Mesaj Scris de jiango la data de Joi 18 Iun - 23:09

Asta merge dar nu e ce caut... El intra pe toate paginile, eu voiam sa apara chestia aia,chestia asta care apare in casuta unde scriem mesaje sa dau exemplu mai bun...bara aia, nu sageata

jiango
Membru Forumgratuit

Mesaje : 105
Varsta : 38
Data de inscriere : 15/06/2015
Multumiri : 2
Niciun avertisment

http://www.legiuneastraina.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Cursor in casuta

Mesaj Scris de Zachary la data de Joi 18 Iun - 23:12

Daca a-ti fi fost explicit de la bun inceput, era totul simplu.
Inlocuiti codul de mai sus, cu acesta:
Cod:
.inputbox {
  cursor: default !important;
}

Zachary
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 2001
Varsta : 36
Localizare : România
Data de inscriere : 08/05/2013
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cursor in casuta

Mesaj Scris de jiango la data de Joi 18 Iun - 23:47

Am fost explicit zic...ma rog.

nu merge ce mi-ati dat. adica merge in 2 feluri dar nu e ceea ce doresc.

felul 1: imi apare sageata normala in casute
felul 2: imi apare sageata cu manuta in casute

jiango
Membru Forumgratuit

Mesaje : 105
Varsta : 38
Data de inscriere : 15/06/2015
Multumiri : 2
Niciun avertisment

http://www.legiuneastraina.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Cursor in casuta

Mesaj Scris de Zachary la data de Joi 18 Iun - 23:51

Deci sa inteleg ca doriti ca sagetile sa apara si in casutele de introducere, si in butoanele cu redirectionare spre anumite functii ?
Daca da, adaugati in locul codurilor de mai sus, urmatorul cod:
Cod:
input {
  cursor: default !important;
}
.inputbox {
  cursor: default !important;
}

Zachary
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 2001
Varsta : 36
Localizare : România
Data de inscriere : 08/05/2013
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cursor in casuta

Mesaj Scris de jiango la data de Joi 18 Iun - 23:55

Nu-i bun nici codul asta, face ce-au facut celelalte. Eu nu vreau cursor, sageata...vreau linia aia

jiango
Membru Forumgratuit

Mesaje : 105
Varsta : 38
Data de inscriere : 15/06/2015
Multumiri : 2
Niciun avertisment

http://www.legiuneastraina.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Cursor in casuta

Mesaj Scris de Typlo la data de Vin 19 Iun - 18:50

Bună ziua,

Ne puteți oferi adresa forumului dumneavostră?


[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]|[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]|[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Typlo
Analist
Analist

masculin

Mesaje : 1784
Varsta : 18
Localizare : Alba Iulia
Data de inscriere : 08/01/2013
Multumiri : 68
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/forum

Sus In jos

Rezolvat Re: Cursor in casuta

Mesaj Scris de jiango la data de Vin 19 Iun - 19:59

e cel din profil.

deci. sa explic mai bine si sa dau exemplu pe forumul de suport. deci....din nou: in partea dreapta sus este casuta de cautare, duceti sageata-cursorul acolo..vedeti ca apare altceva, o bara

jiango
Membru Forumgratuit

Mesaje : 105
Varsta : 38
Data de inscriere : 15/06/2015
Multumiri : 2
Niciun avertisment

http://www.legiuneastraina.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Cursor in casuta

Mesaj Scris de Zachary la data de Vin 19 Iun - 20:49

Sa inteleg ca dvs. doriti sa aplicati un astfel de efect la casuta de cautare, sau ce anume?

Zachary
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 2001
Varsta : 36
Localizare : România
Data de inscriere : 08/05/2013
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cursor in casuta

Mesaj Scris de jiango la data de Vin 19 Iun - 20:55

Apare o bara cand se pune sageata...iar mie imi apare manuta, si nu vreau manuta sau sageata, ci bara aia...Nu vreau la cautare, ptr. ca e la fel ca aici, vreau la conectarea rapida si pe unde mai necesita, cum ar fi casuta de la chat...la care apare manuta.



La conectare rapida apare in casute apare manuta, si nu vreu ca e urat...vreau bara aia

Nu-mi iesa in print-uri ca aratam..dispare cursorul si efectu'

jiango
Membru Forumgratuit

Mesaje : 105
Varsta : 38
Data de inscriere : 15/06/2015
Multumiri : 2
Niciun avertisment

http://www.legiuneastraina.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Cursor in casuta

Mesaj Scris de Zachary la data de Vin 19 Iun - 20:59

Vizitati: Panoul de administrare => Afisare => Culori => Foaia de stil CSS si adaugati:
Cod:
input {
  cursor: text !important;
}

Sa inteleg ca asta ati dorit ?

Zachary
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 2001
Varsta : 36
Localizare : România
Data de inscriere : 08/05/2013
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cursor in casuta

Mesaj Scris de jiango la data de Vin 19 Iun - 21:19

Da, asta doresc...doar ca are vreo 4-5 erori. Merge in casute, insa se preschimba ba in sageata, ba in manuta, ba in bara inapoi...iar pe butoane ("conectare" ; "inregistrare" etc.) apare bara si nu vreau pe butoane (chiar si alea din meniu), doar in casute...

jiango
Membru Forumgratuit

Mesaje : 105
Varsta : 38
Data de inscriere : 15/06/2015
Multumiri : 2
Niciun avertisment

http://www.legiuneastraina.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Cursor in casuta

Mesaj Scris de jiango la data de Lun 22 Iun - 15:31

Nu mai mai nevoie...da-ti la gunoi. Mersi ptr. efort totusi

jiango
Membru Forumgratuit

Mesaje : 105
Varsta : 38
Data de inscriere : 15/06/2015
Multumiri : 2
Niciun avertisment

http://www.legiuneastraina.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Cursor in casuta

Mesaj Scris de Zachary la data de Lun 22 Iun - 15:33

Avand in vedere ca acest subiect a fost marcat ca fiind "rezolvat", acesta va fi inchis si trimis in arhiva.

=> Topic rezolvat

Zachary
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 2001
Varsta : 36
Localizare : România
Data de inscriere : 08/05/2013
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum