Script vizitatori

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Script vizitatori

Mesaj Scris de NIGHTMARE! la data de Dum 7 Iun - 13:05

Salut. Fericit
Am vazut pe un forum un widget care arata in timp real vizitatori care navigau in forumul respectiv. Ceva asemanator cu widget-ul "Ultimele subiecte" doar ca in loc de membri inregistrati care au lasat comentari la subiecte, arata vizitatorii care navigau pe forum

exemplu: Vizitator Romania 13:10 Tutoriale
Ceva asemanator.
avatar
NIGHTMARE!
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 92
Varsta : 19
Localizare : Bistrita - Nasaud
Data înscrierii : 29/01/2015
Multumiri : 4
Niciun avertisment

http://spectrul-realitatii.forumslife.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: Script vizitatori

Mesaj Scris de Rekool la data de Dum 7 Iun - 14:16

Buna ziua ! Puteti face un screen va rog ?
avatar
Rekool
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 1864
Varsta : 21
Localizare : Huang Shi
Data înscrierii : 07/01/2013
Multumiri : 80
Niciun avertisment

http://azzarocs.dust.tv/

Sus In jos

Rezolvat Re: Script vizitatori

Mesaj Scris de NIGHTMARE! la data de Dum 7 Iun - 17:53

Hei
Daca as putea as face, am pierdut forumul unde am vazut widget-ul. Cred c-am fost destul de explicit cu ce as vrea Fericit
avatar
NIGHTMARE!
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 92
Varsta : 19
Localizare : Bistrita - Nasaud
Data înscrierii : 29/01/2015
Multumiri : 4
Niciun avertisment

http://spectrul-realitatii.forumslife.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: Script vizitatori

Mesaj Scris de Rekool la data de Dum 7 Iun - 18:10

Buna ziua,

Adaugati urmatorul cod intr-un widget:

Cod:
<a href="http://info.flagcounter.com/a05Z"><img src="http://s04.flagcounter.com/count/a05Z/bg_000000/txt_FFFFFF/border_CCCCCC/columns_6/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_1/flags_0/" alt="Flag Counter" border="0"></a>
avatar
Rekool
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 1864
Varsta : 21
Localizare : Huang Shi
Data înscrierii : 07/01/2013
Multumiri : 80
Niciun avertisment

http://azzarocs.dust.tv/

Sus In jos

Rezolvat Re: Script vizitatori

Mesaj Scris de NIGHTMARE! la data de Dum 7 Iun - 18:19

Am folosit acest cod. Daca se poate alt script, ceva mai asemanator cu ce am spus eu.
avatar
NIGHTMARE!
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 92
Varsta : 19
Localizare : Bistrita - Nasaud
Data înscrierii : 29/01/2015
Multumiri : 4
Niciun avertisment

http://spectrul-realitatii.forumslife.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: Script vizitatori

Mesaj Scris de Stark.sys la data de Lun 8 Iun - 20:54

Buna ziua.
Puteti folosi functia de cautare istoric al browser-ului pentru a gasi acel site si a ne oferi un printscreen ?
Multumesc.
P.S: CTRL + H (Opera | Chrome)


Stark
avatar
Stark.sys
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 242
Varsta : 23
Localizare : Bacau
Data înscrierii : 30/04/2014
Multumiri : 39
Membru exclus

http://stark.portalexpert.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Script vizitatori

Mesaj Scris de NIGHTMARE! la data de Mar 9 Iun - 15:01

Nu va pot oferi un printscreen, folosesc alt pc acum. Cum am mai spus se intelege de la sine ce doresc, daca nu am spus destul de explicit va rog sa intrebati.
avatar
NIGHTMARE!
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 92
Varsta : 19
Localizare : Bistrita - Nasaud
Data înscrierii : 29/01/2015
Multumiri : 4
Niciun avertisment

http://spectrul-realitatii.forumslife.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: Script vizitatori

Mesaj Scris de Emanuel la data de Mar 9 Iun - 18:58

Buna seara,

Doriti ceva de genu acesta?
avatar
Emanuel
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 3189
Varsta : -12
Data înscrierii : 06/11/2012
Multumiri : 844
Niciun avertisment

http://www.infinigame.biz/

Sus In jos

Rezolvat Re: Script vizitatori

Mesaj Scris de NIGHTMARE! la data de Mar 9 Iun - 19:28

Buna Emanuel. Fericit


- ce este cu albastru reprezinta un link de ridirectionare.
- cu sageata vreau sa spun cum este widget-ul "ultimele subiecte" defileaza in sus ca sa poata arata toate postarile, daca sunt multe Fericit

Cred c-am fost destul de inteles acum. Ceva asemanator... daca este posibila cest lucru.
avatar
NIGHTMARE!
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 92
Varsta : 19
Localizare : Bistrita - Nasaud
Data înscrierii : 29/01/2015
Multumiri : 4
Niciun avertisment

http://spectrul-realitatii.forumslife.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: Script vizitatori

Mesaj Scris de Stark.sys la data de Mar 9 Iun - 20:37

Buna seara,
Da este posibil prin executarea unui cod jQuery (Javascript), o sa revin in maxin 24h cu un script, solutia este destul de greu de realizat.

Stark



Edit:
Buna seara,
Am facut un script (v1.0) nu stiu exact daca va functiona la parametri maximi.

Pentru inceput:
Panou de administrare >> Module >> Portal & Widget-uri >> Gestiunea widget-urilor forumului
Creati un widget personalizat
Stark a scris:Nume widget : Guest
Utilizati un tablou tip : Da
Titlul widget : Vizitatori Online
Sursa widget * :
Cod:
<div id="guest_count">
      
</div>
<div id="guest_box">
        
</div><style>
div#guest_count {
  text-align: left;
  font-size: 13px;
  font-weight: 700;
  border-bottom: 1px solid rgba(61, 61, 61, 0.41);
  margin-bottom: 10px;
}
</style><script type="text/javascript">
//<![CADATA[

//]]></script>

Si salvati widget !

Adaugare/stergere de widget-uri personale:
Widget-uri : Cautati widget creat mai devreme
Localizare : Coloana 1
Permisiuni : Toti (Admini, Moderatori, Membri, Vizitatori)

Pasul 2:
Panou de administrare >> Module >> HTML & JAVASCRIPT >> Gestiunea codurilor JavaScript:

Coduri JavaScript: Trebuie sa fie activate !

Click pe : Creati un nou cod JavaScript
Stark a scris:Titlu * : guestBox
Amplasare : Toate Paginile (Index - la alegere)
Cod JavaScript * :
Cod:
function loadGuestQuery(count, guest, url)
{
   jQuery.get('/viewonline', function(data) {
      var count = jQuery(data).find('h1.page-title + p').text().match(/[0-9]/gi);
      jQuery('div#guest_count').html(count + ' Vizitatori');

      
      guest = jQuery(data).find('.forumbg table.table1 tbody');
      for(var i = 0; i < guest.length; i++)
      {
            var xBox = "";
            var xC = jQuery('tr.row2:contains("Vizitator")').length;
            var x = jQuery('tr.row2:contains("Vizitator") td:eq(0)', guest[i]).text();
            url = jQuery('tr.row2:contains("Vizitator") td:eq(2)', guest[i]).html();
            xBox += "<div class='guest_info'>#"+ xC +" "+ x +" - "+ url +"</div>";
            i++;
            if(count > 0)
            {
               jQuery('div#guest_box').html(xBox);
            }
            else {
               jQuery('div#guest_box').html('Nu sunt Vizitatori online !');
            }
      }
   });   
};

jQuery().ready(function(){loadGuestQuery()});

Si widget nostru va arata cam asa:
http://i.imgur.com/c03OxwR.png
http://i.imgur.com/4ys0Vtg.png

Cu stima,
Stark.
avatar
Stark.sys
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 242
Varsta : 23
Localizare : Bacau
Data înscrierii : 30/04/2014
Multumiri : 39
Membru exclus

http://stark.portalexpert.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Script vizitatori

Mesaj Scris de NIGHTMARE! la data de Mier 10 Iun - 15:24

Am respectat cerintele spuse de tine. Rezultatul il poti vedea in profilul mu (Forum)
avatar
NIGHTMARE!
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 92
Varsta : 19
Localizare : Bistrita - Nasaud
Data înscrierii : 29/01/2015
Multumiri : 4
Niciun avertisment

http://spectrul-realitatii.forumslife.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: Script vizitatori

Mesaj Scris de Stark.sys la data de Mier 10 Iun - 16:17

O sa revizuiesc codul sa fie functionabil si pe versiunea phpbb2.

Stark



Edit:
Incearca acest cod:
Cod:
/*
* Widget cu vizitatori online creat de Stark, toate drepturile rezervate.
* www.extrem-tutorials.com
*/
function loadGuestQuery(count, guest, url)
{
  jQuery.get('/viewonline', function(data) {
      guest = jQuery(data).find('table.three-col tbody tr:eq(0) td[width="100%"]:eq(0) table.forumline[cellpadding="4"]:eq(0) tbody');
     var count = guest.find('tr:contains("Vizitator")').length;
     jQuery('div#guest_count').show().html(count + ' Vizitatori');
     var i = 0;
      while(i < count) {
            var xBox = "";
            var xC = jQuery('tr:contains("Vizitator")').length;
            var x = jQuery('tr:contains("Vizitator") td:eq(0)', guest[i]).text();
            url = jQuery('tr:contains("Vizitator") td:eq(2)', guest[i]).html();
            xBox += "<div class='guest_info'>#"+ i +" "+ x +" - "+ url +"</div>";
            i++;
            if(count > 0)
            {
              jQuery('div#guest_box').html(xBox);
            }
            else {
              jQuery('div#guest_box').html('Nu sunt Vizitatori online !');
            }
      }
  }); 
};

jQuery().ready(function(){loadGuestQuery();});
avatar
Stark.sys
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 242
Varsta : 23
Localizare : Bacau
Data înscrierii : 30/04/2014
Multumiri : 39
Membru exclus

http://stark.portalexpert.com

Sus In jos

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum