Script vizitatori

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Script vizitatori

Mesaj Scris de NIGHTMARE! la data de Dum 7 Iun - 13:05

Salut. Fericit
Am vazut pe un forum un widget care arata in timp real vizitatori care navigau in forumul respectiv. Ceva asemanator cu widget-ul "Ultimele subiecte" doar ca in loc de membri inregistrati care au lasat comentari la subiecte, arata vizitatorii care navigau pe forum

exemplu: Vizitator Romania 13:10 Tutoriale
Ceva asemanator.

NIGHTMARE!
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 92
Varsta : 18
Localizare : Bistrita - Nasaud
Data de inscriere : 29/01/2015
Multumiri : 4
Niciun avertisment

http://spectrul-realitatii.forumslife.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: Script vizitatori

Mesaj Scris de Rekool la data de Dum 7 Iun - 14:16

Buna ziua ! Puteti face un screen va rog ?

Rekool
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 1765
Varsta : 20
Localizare : Huang Shi
Data de inscriere : 07/01/2013
Multumiri : 75
Niciun avertisment

http://azzarocs.dust.tv/

Sus In jos

Rezolvat Re: Script vizitatori

Mesaj Scris de NIGHTMARE! la data de Dum 7 Iun - 17:53

Hei
Daca as putea as face, am pierdut forumul unde am vazut widget-ul. Cred c-am fost destul de explicit cu ce as vrea Fericit

NIGHTMARE!
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 92
Varsta : 18
Localizare : Bistrita - Nasaud
Data de inscriere : 29/01/2015
Multumiri : 4
Niciun avertisment

http://spectrul-realitatii.forumslife.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: Script vizitatori

Mesaj Scris de Rekool la data de Dum 7 Iun - 18:10

Buna ziua,

Adaugati urmatorul cod intr-un widget:

Cod:
<a href="http://info.flagcounter.com/a05Z"><img src="http://s04.flagcounter.com/count/a05Z/bg_000000/txt_FFFFFF/border_CCCCCC/columns_6/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_1/flags_0/" alt="Flag Counter" border="0"></a>

Rekool
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 1765
Varsta : 20
Localizare : Huang Shi
Data de inscriere : 07/01/2013
Multumiri : 75
Niciun avertisment

http://azzarocs.dust.tv/

Sus In jos

Rezolvat Re: Script vizitatori

Mesaj Scris de NIGHTMARE! la data de Dum 7 Iun - 18:19

Am folosit acest cod. Daca se poate alt script, ceva mai asemanator cu ce am spus eu.

NIGHTMARE!
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 92
Varsta : 18
Localizare : Bistrita - Nasaud
Data de inscriere : 29/01/2015
Multumiri : 4
Niciun avertisment

http://spectrul-realitatii.forumslife.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: Script vizitatori

Mesaj Scris de Stark.sys la data de Lun 8 Iun - 20:54

Buna ziua.
Puteti folosi functia de cautare istoric al browser-ului pentru a gasi acel site si a ne oferi un printscreen ?
Multumesc.
P.S: CTRL + H (Opera | Chrome)


Stark

Stark.sys
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 242
Varsta : 22
Localizare : Bacau
Data de inscriere : 30/04/2014
Multumiri : 39
Membru exclus

http://stark.portalexpert.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Script vizitatori

Mesaj Scris de NIGHTMARE! la data de Mar 9 Iun - 15:01

Nu va pot oferi un printscreen, folosesc alt pc acum. Cum am mai spus se intelege de la sine ce doresc, daca nu am spus destul de explicit va rog sa intrebati.

NIGHTMARE!
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 92
Varsta : 18
Localizare : Bistrita - Nasaud
Data de inscriere : 29/01/2015
Multumiri : 4
Niciun avertisment

http://spectrul-realitatii.forumslife.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: Script vizitatori

Mesaj Scris de Emanuel la data de Mar 9 Iun - 18:58

Buna seara,

Doriti ceva de genu acesta?

Emanuel
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 2960
Data de inscriere : 06/11/2012
Multumiri : 821
Niciun avertisment

http://www.infinigame.org/

Sus In jos

Rezolvat Re: Script vizitatori

Mesaj Scris de NIGHTMARE! la data de Mar 9 Iun - 19:28

Buna Emanuel. Fericit


- ce este cu albastru reprezinta un link de ridirectionare.
- cu sageata vreau sa spun cum este widget-ul "ultimele subiecte" defileaza in sus ca sa poata arata toate postarile, daca sunt multe Fericit

Cred c-am fost destul de inteles acum. Ceva asemanator... daca este posibila cest lucru.

NIGHTMARE!
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 92
Varsta : 18
Localizare : Bistrita - Nasaud
Data de inscriere : 29/01/2015
Multumiri : 4
Niciun avertisment

http://spectrul-realitatii.forumslife.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: Script vizitatori

Mesaj Scris de Stark.sys la data de Mar 9 Iun - 20:37

Buna seara,
Da este posibil prin executarea unui cod jQuery (Javascript), o sa revin in maxin 24h cu un script, solutia este destul de greu de realizat.

Stark



Edit:
Buna seara,
Am facut un script (v1.0) nu stiu exact daca va functiona la parametri maximi.

Pentru inceput:
Panou de administrare >> Module >> Portal & Widget-uri >> Gestiunea widget-urilor forumului
Creati un widget personalizat
Stark a scris:Nume widget : Guest
Utilizati un tablou tip : Da
Titlul widget : Vizitatori Online
Sursa widget * :
Cod:
<div id="guest_count">
      
</div>
<div id="guest_box">
        
</div><style>
div#guest_count {
  text-align: left;
  font-size: 13px;
  font-weight: 700;
  border-bottom: 1px solid rgba(61, 61, 61, 0.41);
  margin-bottom: 10px;
}
</style><script type="text/javascript">
//<![CADATA[

//]]></script>

Si salvati widget !

Adaugare/stergere de widget-uri personale:
Widget-uri : Cautati widget creat mai devreme
Localizare : Coloana 1
Permisiuni : Toti (Admini, Moderatori, Membri, Vizitatori)

Pasul 2:
Panou de administrare >> Module >> HTML & JAVASCRIPT >> Gestiunea codurilor JavaScript:

Coduri JavaScript: Trebuie sa fie activate !

Click pe : Creati un nou cod JavaScript
Stark a scris:Titlu * : guestBox
Amplasare : Toate Paginile (Index - la alegere)
Cod JavaScript * :
Cod:
function loadGuestQuery(count, guest, url)
{
   jQuery.get('/viewonline', function(data) {
      var count = jQuery(data).find('h1.page-title + p').text().match(/[0-9]/gi);
      jQuery('div#guest_count').html(count + ' Vizitatori');

      
      guest = jQuery(data).find('.forumbg table.table1 tbody');
      for(var i = 0; i < guest.length; i++)
      {
            var xBox = "";
            var xC = jQuery('tr.row2:contains("Vizitator")').length;
            var x = jQuery('tr.row2:contains("Vizitator") td:eq(0)', guest[i]).text();
            url = jQuery('tr.row2:contains("Vizitator") td:eq(2)', guest[i]).html();
            xBox += "<div class='guest_info'>#"+ xC +" "+ x +" - "+ url +"</div>";
            i++;
            if(count > 0)
            {
               jQuery('div#guest_box').html(xBox);
            }
            else {
               jQuery('div#guest_box').html('Nu sunt Vizitatori online !');
            }
      }
   });   
};

jQuery().ready(function(){loadGuestQuery()});

Si widget nostru va arata cam asa:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Cu stima,
Stark.

Stark.sys
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 242
Varsta : 22
Localizare : Bacau
Data de inscriere : 30/04/2014
Multumiri : 39
Membru exclus

http://stark.portalexpert.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Script vizitatori

Mesaj Scris de NIGHTMARE! la data de Mier 10 Iun - 15:24

Am respectat cerintele spuse de tine. Rezultatul il poti vedea in profilul mu (Forum)

NIGHTMARE!
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 92
Varsta : 18
Localizare : Bistrita - Nasaud
Data de inscriere : 29/01/2015
Multumiri : 4
Niciun avertisment

http://spectrul-realitatii.forumslife.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: Script vizitatori

Mesaj Scris de Stark.sys la data de Mier 10 Iun - 16:17

O sa revizuiesc codul sa fie functionabil si pe versiunea phpbb2.

Stark



Edit:
Incearca acest cod:
Cod:
/*
* Widget cu vizitatori online creat de Stark, toate drepturile rezervate.
* www.extrem-tutorials.com
*/
function loadGuestQuery(count, guest, url)
{
  jQuery.get('/viewonline', function(data) {
      guest = jQuery(data).find('table.three-col tbody tr:eq(0) td[width="100%"]:eq(0) table.forumline[cellpadding="4"]:eq(0) tbody');
     var count = guest.find('tr:contains("Vizitator")').length;
     jQuery('div#guest_count').show().html(count + ' Vizitatori');
     var i = 0;
      while(i < count) {
            var xBox = "";
            var xC = jQuery('tr:contains("Vizitator")').length;
            var x = jQuery('tr:contains("Vizitator") td:eq(0)', guest[i]).text();
            url = jQuery('tr:contains("Vizitator") td:eq(2)', guest[i]).html();
            xBox += "<div class='guest_info'>#"+ i +" "+ x +" - "+ url +"</div>";
            i++;
            if(count > 0)
            {
              jQuery('div#guest_box').html(xBox);
            }
            else {
              jQuery('div#guest_box').html('Nu sunt Vizitatori online !');
            }
      }
  }); 
};

jQuery().ready(function(){loadGuestQuery();});

Stark.sys
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 242
Varsta : 22
Localizare : Bacau
Data de inscriere : 30/04/2014
Multumiri : 39
Membru exclus

http://stark.portalexpert.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Script vizitatori

Mesaj Scris de Stark.sys la data de Joi 11 Iun - 21:00

Buna ziua,
Am revenit dupa o lunga documentatie, si am reusit sa fac ce doriti dvs.
Uitati aici codul JS(Fixat si actualizat !)
Cod:
/*
* @RO: Widget cu vizitatori onlien si locatia pe forum, acest widget nu foloseste cookie sau cacke.
* @EN: Widget with online visitors and location of the forum this widget does not use cookies or cacke.
* Copyright 2013 - 2015 StaarK*. All right reserved. ( www.extrem-tutorials.com )
* Fix and Update codes (Stark.sys) - Ready to use !
*/

function loadGuestQuery(b, url)
{
   var guestRows = "", xurl, gName = "Vizitator"; // In engleza e `Guest`
   var i = 0, n = 0, MAX_GUESTS_ROWS = 20, rowCount;
   jQuery.get('/viewonline', function(data) {
      
      var getRows = {
         phpbb2: jQuery(data).find('div#content-container table.forumline[cellpadding="4"] tbody tr:contains("Vizitator")'),
         phpbb3: jQuery(data).find('#main-content .forumbg table.table1 tbody tr[class]:contains("Vizitator")'),
         punbb: jQuery(data).find('#main-content .main-content table.table tbody tr:contains("Vizitator")'),
         invisi: jQuery(data).find('#main-content .borderwrap table.ipbtable.view-online tbody tr:contains("Vizitator")')
      };

      rowCount = getRows.phpbb2.length;

      for(n = 0; n < getRows.phpbb2.length; n++)
      {
         if(n < MAX_GUESTS_ROWS || n == rowCount)
         {
            xurl = jQuery('td:eq(2)', getRows.phpbb2[n]).html();
            $('#guest_count').show().html(rowCount + " Vizitatori");
            guestRows += "<span class='guest_row_"+ n +"'>"+ gName +" - "+ xurl +"</span><br />";
            $('#guest_box').html(guestRows);
         }   
      }
      
      if(rowCount == 0)
      {
         $('#guest_count').hide().html("0 Vizitatori");
         $('#guest_box').html("Nu sunt vizitatori online");
      }
   });
   var d = new Date();
   console.log("Widget Online Guest has been update ! | Last update: " + d);

};


/*
   For more power and save time to execute code !
   Code is uptime on real time after 20 sec !
   Reload content after reload time !
*/
window.onbeforeunload = function() {
   setTimeout(function() { loadGuestQuery(); }, 0);
};

$().ready(function()
{
   setTimeout(function() { loadGuestQuery(); }, 0);
   setInterval(function(){ loadGuestQuery(); }, 20000);
});

Va rog sa pastrati macar creditele...
Cu stima,
Stark.sys

Stark.sys
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 242
Varsta : 22
Localizare : Bacau
Data de inscriere : 30/04/2014
Multumiri : 39
Membru exclus

http://stark.portalexpert.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Script vizitatori

Mesaj Scris de NIGHTMARE! la data de Vin 12 Iun - 7:41

Multumesc foarte mult Fericit
topic rezolvat

NIGHTMARE!
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 92
Varsta : 18
Localizare : Bistrita - Nasaud
Data de inscriere : 29/01/2015
Multumiri : 4
Niciun avertisment

http://spectrul-realitatii.forumslife.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: Script vizitatori

Mesaj Scris de Zachary la data de Vin 12 Iun - 7:42

topic rezolvat

Zachary
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 2001
Varsta : 36
Localizare : România
Data de inscriere : 08/05/2013
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum