Cum pun bold la user pe forum

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Cum pun bold la user pe forum

Mesaj Scris de Wedetyke la data de Dum 24 Mai - 18:21

Am schimbat recent tema si nu stiu cum pun bold, italic, etc. la user pe pagina.


In imagine se poate observa scris Lugu subtire. As vrea sa schimb cumva sa fie scris Lugu cu bold ingrosat.
Ma puteti ajuta va rog frumos?
avatar
Wedetyke
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 87
Varsta : 20
Localizare : Brasov, Brasso, Krondstadt
Data înscrierii : 29/09/2013
Multumiri : 5
Niciun avertisment

http://csarges.web-rpg.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pun bold la user pe forum

Mesaj Scris de Zachary la data de Dum 24 Mai - 21:07

Buna seara,

Posteaza te rog template-ul index_box.



[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
Zachary
Administrator
Administrator

masculin

Mesaje : 2104
Varsta : 37
Localizare : România
Data înscrierii : 08/05/2013
Multumiri : 159
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pun bold la user pe forum

Mesaj Scris de Zeus la data de Dum 24 Mai - 21:15

Buna seara,

semper, nu vad rostul postarii template-ului index_box deoarece problema tine de css si nu de sabloane.

Wedetyke, pentru a ingrosa numele de utilizator este suficient sa eliminati acest cod din foaia de stil css:
Cod:
a.gensmall, a.gensmall span strong {
  font-weight: 400;
}

Foaia de stil css se afla in Panou => Afisare => Imagini si culori => Culori => Foaie de stil css. In cazul in care codul prezentat de mine nu-l gasiti, adaugati urmatorul cod:
Cod:
a.gensmall, a.gensmall span strong {
  font-weight: 800 !important;
}
avatar
Zeus
Administrator
Administrator

masculin

Mesaje : 4104
Localizare : Bucuresti, Romania
Data înscrierii : 19/02/2012
Multumiri : 626
Niciun avertisment

https://github.com/zeusmaximus

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pun bold la user pe forum

Mesaj Scris de Wedetyke la data de Dum 24 Mai - 23:11

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], nu am gasit niciun cod postat de tine mai sus. Alte optiuni?



Edit: Am reusit, va multumesc la amandoi pentru ajutor.

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], asa arata codul inainte sa-l sterg. Multumesc oricum pentru indicatii.
Cod:
a.gensmall, a.gensmall span strong {
  font-weight: simple;
}

topic rezolvat
avatar
Wedetyke
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 87
Varsta : 20
Localizare : Brasov, Brasso, Krondstadt
Data înscrierii : 29/09/2013
Multumiri : 5
Niciun avertisment

http://csarges.web-rpg.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pun bold la user pe forum

Mesaj Scris de Cosmin la data de Dum 24 Mai - 23:52

=> Problema rezolvata
avatar
Cosmin
Membru activ

masculin

Mesaje : 1460
Varsta : 20
Localizare : rice fields
Data înscrierii : 20/05/2013
Multumiri : 122
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum