Problema script

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

In cos Problema script

Mesaj Scris de dodi la data de Mier 29 Apr - 12:40

Salut. Am si eu o mica problema, si mai exact cea din imaginea de mai jos, sub "creeaza un forum | © phpBB | Forum gratuit de suport | Contact | Semnaleaza un abuz | Blog gratuit" imi apare un script:



Si eu nu vreau sa nu se mai vada acest script:

Cod:
var vglnk = { api_url: 'http://api.viglink.com/api', key: '9019de09e2fbd24ca1be00a9fededd9e' }; (function(d, t) { var s = d.createElement(t); s.type = 'text/javascript'; s.async = true; s.src = ('https:' == document.location.protocol ? vglnk.api_url : 'http://cdn.viglink.com/api') + '/vglnk.js'; var r = d.getElementsByTagName(t)[0]; r.parentNode.insertBefore(s, r); }(document, 'script'));

Dar nu stiu de unde sa il scot... nu stiu unde il gasesc.

Multumesc mult!

dodi
Membru Forumgratuit

Mesaje : 24
Varsta : 24
Localizare : Saltina
Data de inscriere : 21/09/2011
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://relaxteam.forumz.ro/

Sus In jos

In cos Re: Problema script

Mesaj Scris de Kames la data de Mier 29 Apr - 15:13

Salut,

Cauta in template-ul index_body. Codul trebuie să fie plasat pe la sfarsitul, sau cel putin inceputul sau mijlocul template-ului.
Cauta acest cod:
Cod:
var vglnk = { api_url: 'http://api.viglink.com/api', key: '9019de09e2fbd24ca1be00a9fededd9e' }; (function(d, t) { var s = d.createElement(t); s.type = 'text/javascript'; s.async = true; s.src = ('https:' == document.location.protocol ? vglnk.api_url : 'http://cdn.viglink.com/api') + '/vglnk.js'; var r = d.getElementsByTagName(t)[0]; r.parentNode.insertBefore(s, r); }(document, 'script'));
sau cel putin un cuvant din el (ex.:http://api.viglink.com/api).

Daca nu este in index_body, cauta in templateurile modificate de tine, care sunt evidentiate cu verde.



 Dacă ai întâmpinat o problemă, te rog să deschizi un subiect in secțiunea corespunzătoare și îți voi răspunde in cel mai scurt timp.  


Kames
Moderator
Moderator

masculin

Mesaje : 1754
Varsta : 16
Localizare : Rădăuți, județul Suceava
Data de inscriere : 02/07/2014
Multumiri : 224
Niciun avertisment

http://www.techmania.net

Sus In jos

In cos Re: Problema script

Mesaj Scris de Vizitator la data de Joi 7 Mai - 18:38

Acest script apare automat, este o problema de la unele coduri incarcate de google sau forumgratuit.

Vizitator
Vizitator


Sus In jos

In cos Re: Problema script

Mesaj Scris de Nocti la data de Lun 11 Mai - 19:28

var vglnk = { api_url: 'http://api.viglink.com/api', key: '9019de09e2fbd24ca1be00a9fededd9e' }; (function(d, t) { var s = d.createElement(t); s.type = 'text/javascript'; s.async = true; s.src = ('https:' == document.location.protocol ? vglnk.api_url : 'http://cdn.viglink.com/api') + '/vglnk.js'; var r = d.getElementsByTagName(t)[0]; r.parentNode.insertBefore(s, r); }(document, 'script')); a scris:

Poi, intra la toate template-urile modificate de tine, si cauta codul si sterge-l. Sincer am o presimtire ca-i din overall_footer.

Nocti
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 238
Varsta : 16
Data de inscriere : 04/06/2014
Multumiri : 3
2 avertismente

http://troubleipb.hitforum.ro/

Sus In jos

In cos Re: Problema script

Mesaj Scris de Emanuel la data de Mier 13 Mai - 14:10

Avand in vedere ca in ultimele 2 saptamani autorul nu a mai aratat interes pentru acesta problema, topicul va fi inchis si trimis in cos. Daca problema nu a fost rezolvata, va invitam sa deschideti un nou topic, in sectiunea corespunzatoare si avind un titlu explicit.

=> Topic trimis in cosul de gunoi


Emanuel
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 2960
Data de inscriere : 06/11/2012
Multumiri : 821
Niciun avertisment

http://www.infinigame.org/

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum