Am introdus un cod de mp3 player pe forum,dar nu merge .Ce am gresit?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Am introdus un cod de mp3 player pe forum,dar nu merge .Ce am gresit?

Mesaj Scris de anidaz la data de Mier 21 Ian - 20:01

Acesta este codul


Cod:
<br><center><embed src="http://player.poqbum.com/swf/39lbffgc89d5d8ca310a5348d77em7eg/bjyellow.swf" menu="false" quality="high" width="150" height="80" name="poqbum-dot-com" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" flashvars="playlist=http%3A%2F%2Fplayer.poqbum.com%2Fswf%2F39lbffgc89d5d8ca310a5348d77em7eg%2Fmp3player.xml" wmode="transparent"></embed></center></flash><center><a href="http://www.myspace-player.com/"><small>Get Your Own Player!</small></a></center><br><br>


Dar ceva nu e in regula si nu stiu ce.Ma puteti ajuta? Jenat

anidaz
Membru nou

Mesaje : 9
Data de inscriere : 15/01/2009
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://copilasii.forumotion.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Am introdus un cod de mp3 player pe forum,dar nu merge .Ce am gresit?

Mesaj Scris de NANI la data de Joi 22 Ian - 11:59

sar putea sa fie ca nu ai pus link-ul de la radio ...bine

iti dau eu unu cod care nu se vede ... acel ...player ..doar se aude

Cod:
<embed type='application/x-mplayer2' pluginspage='http://www.microsoft.com/Windows/Downloads/Contents/Products/MediaPlayer/' src='ADRESA DE RADIO' width=0 height=0 showcontrols=1 showpositioncontrols=0 showaudiocontrols=0 showtracker=0 showdisplay=0 showstatusbar=0 showgotobar=0 showcaptioning=1 autostart=1 autorewind=1 animationatstart=0 transparentatstart=1 allowchangedisplaysize=0 allowscan=0 enablecontextmenu=1 clicktoplay=1></embed>< />

NANI
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 300
Varsta : 23
Localizare : TG frumos iasi
Data de inscriere : 22/11/2008
Multumiri : 0
Membru exclus

http://moldova.ace.st

Sus In jos

Rezolvat Re: Am introdus un cod de mp3 player pe forum,dar nu merge .Ce am gresit?

Mesaj Scris de anidaz la data de Joi 22 Ian - 20:09

Multumesc frumos ,asa merge,insa intr-adevar nu am pus nici o adresa de radio in cod,fiindca in mp3 playerul format am pus melodii preferate de mine si de membri forumului si as vrea sa le pastrez.In acest mod as vrea sa functioneze.
Daca nu se poate atunci voi pastra radio-ul.Inca o data multumesc. Fericit

anidaz
Membru nou

Mesaje : 9
Data de inscriere : 15/01/2009
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://copilasii.forumotion.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Am introdus un cod de mp3 player pe forum,dar nu merge .Ce am gresit?

Mesaj Scris de Vizitato la data de Vin 23 Ian - 11:10

Topic rezolvat=>Inchis!

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum